Merhaba hanımlar. 27 yaşında,evli bir çocuk annesiyim.Uzun süredir vücudumun sağ tarafında geçmeyen ağrılarla uğraşıyorum. Yıllar oldu. Sağ tarafta sırt, kürek,kol, kaburga kemiği ön arka heryer ağrıyor. Hatta memede bir sorun olabilir diye aralıklarla iki kez usm gittim en son bir buçuk sene önce. Hiç bir sorun çıkmadı. Omuz, sırtım taş gibi. Sağ taraf çenem, boynum çekiliyor sanki. Göğüsümde ağrılar oluyor. Sabahları uyanınca sağ taraftan dayak yemiş gibi ağrılarla uyanıyorum. Sol tarafta bu belirtilerin hiç biri yok. Beni en rahatsız eden şey sağ kolumda omuzla dirsek arasında iç tarafındaki sertlik. Taş gibi oldu ve geçmiyor, kas belirginleşti. Acaba kötü bir şeymi diye düşünüyorum hergün. Bu sertlik beni korkutuyor. Sağ kolumu kullanamaz hale geldim. Boğazımda, vücudumda sanki lenfler varda tüm vücuduma yayıldı gibi geliyor. Deliricem artık. İnternette aramaya kalksam kötü şeyler çıkıyor. Doktora gitmeye bile korkuyorum kötü bir şey olur diye. Ama artık dayanamıyorum önümüzdeki hafta gidicem. Bu durumu yaşayan varmı aranızda. Bu durumda olanlar yazarsa banada iyi gelir belki. Şimdiden çoook teşekkür ederim.