• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ kasıkta batma

Black rosee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
22
1
1
Merhaba iyi geceler biz eşimle 3 yıldır evliyiz asilama da dahil herşeyi denedik eşimle bi türlü olmadı biraz ara verdik doktora gitmedik asilama sonrası yaklaşık 6 ay kadar oluyo bi sonuç alamadik. Bu ay her zamankinden farklı bişey oldu sağ kaşığımda yaklaşık 4 gündür batma var bugün 4 gün ve biraz daha fazlalaştı batma hissi daha önce hiç böyle olmamıştı İnternette okudum hamilelik belirtisiymis yada başka şeyler yazıyor. Adetime 3 gün var ve dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı sabah kalkıp baktığımda ise öbür çizgi belirginlesmis. Böyle olunca aklım karışıyor acaba bişey varmı dır?? Daha önce ceviz büyüklüğünde kıstım vardı o yüzden acaba tekrar olmusmudur diye tereddüde girdim böyle sağ kaşığıyla batma olup hamile olan varmi acaba şimdide teşekkürler

Canim beklemis test dogru olmuyo tecrubeyle sabit kasikda batma enfeksiyondan oluyo suan ayni sdyi yasiyorum malesef ama git ihmal etme doktora

İdrar yolu enfeksiyonu mu eğer öyle olsaydı yanma olmazmiydi aklıma bide apandisit geldi ama inş yoktur umarım bnm de evet bundan önce kaç defa bekleyen testlerin çift çizgiye Döndü ana bişey çıkmadı bi umut işte bakalım

İdrar yolu enfeksiyonu mu eğer öyle olsaydı yanma olmazmiydi aklıma bide apandisit geldi ama inş yoktur umarım bnm de evet bundan önce kaç defa bekleyen testlerin çift çizgiye Döndü ana bişey çıkmadı bi umut işte bakalım
Canim kasiktaki batmandan sonra gebelik cikti mi ben de ayni seyi yasiyorum suan

Benimde aynı şekilde arkadaşlar araştırıyordum. Dış gebelik diyen de çok fazla adetime iki gün kaldı. Test yapmaya korkuyorum. Ama bugün 5 dk bir sağ kasığım da batma oluyor 1 saliselik hemen geçiyor. Bu gün arttı enfeksiyon için iki hafta önce fitil kullanmıştım geçmedi.mi acaba.

Benim adet oncesi her ay kasigimda batma olur o yuzden degisik bir seye yoramadim. Yumurta hangi tarafta olusmussa orasi batar benim

merhaba bende dün aynı şeyleri yaşadım 5 dk bir saniyelik sinek ısırığı gibi acıma benim de 8 günüm var anlam veremedim hayır olsun insallah hepimiz için

Back