Sağ kasıkta batma hissi hamilelik belirtisimi

dmla123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
41
28
8
34
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce adetten 10 gün önce başlayan sağ kasık ağrısıyla hamileliğimi anlamştm ki nitekimde sonuç pozitifti malesef bir hafta içinde düşürdüm şimdi yine aynı belirtim ama emin olamıyorum adetime 7 gün var 3 gündür batma şeklinde sağ kasığımda ağrı oluşuyor bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı acaba

Arkadaşlar yardımcı olcak yokmu bu konuda sizce adete 5 gün kala yapsam sonuç alırmıyım
arkadaşlar yokmu yardımcı olcak sizce iki gün sonra adete 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmı

Arkadaşlar yardımcı olcak yokmu bu konuda sizce adete 5 gün kala yapsam sonuç alırmıyım

arkadaşlar yokmu yardımcı olcak sizce iki gün sonra adete 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Ben senin aynını yaşadım kasık batmasını yap kız ne kaybedersin için rahat olsun banada yaz dua edicem sana

Sonuç ne çıktı? İnşallah hamişsindir. Şuan aynı anlattığın gibiyim bende 10 gün var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…