Sağ kasıkta ağrı ve pıt pıt atma

Merhaba sonucunuz ne çıktı acaba hamilelik var mı ? Şimdi bende de aynı pıt pıt belirti var ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ara verdiğim ikinci gün korunmasiz ilişki oldu ertesi günü adet oldum ama olamadım sanki çok tuhaftı sokulmedi birkaç gün kahverengi geldi kesildi..şüphelenmeye başladım acaba hamilelik olabilir mi diye ? Reglime 10 gün var
Herkese selam. Son 1 haftadır sağ kasığımda bacağıma vuran bir ağrı var yumurtlama günlerini değerlendirdik ( bu arada 3 buçuk yıldır hep değerlendiriyoruz ama sonuç yok)) her neyse adetime de 5 gün var. 2 gündür sağ kasığımda pıt pıt atma oluyor daha önce hiç böyle birşey yaşamadım şişkinlik ve halsizlik de üzerine cabası.. Daha önce böyle birşey yaşayanınız oldu mu sağ kasık niye atar gebelik olma ihtimali var mıdır acaba kiii 🥲🥺🥺♥️

Merhaba sonucunuz ne çıktı acaba hamilelik var mı ? Şimdi bende de aynı pıt pıt belirti var ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ara verdiğim ikinci gün korunmasiz ilişki oldu ertesi günü adet oldum ama olamadım sanki çok tuhaftı sokulmedi birkaç gün kahverengi geldi kesildi..şüphelenmeye başladım acaba hamilelik olabilir mi diye ? Reglime 10 gün var
Merhaba gebelik var mı aynı durum bende de var reglime 3 gün var ?

Kızlar bende böyle durumlar yok ama ben dün bu pıt pıt atmayla alakalı bir fenomenin videosunu izledim kendisi şuan hamile sürekli pıt pıt atmalar yaşamış gebe olduğunu öğrenmeden önce bence bu pıt pıt atmalar gebelik 🤣🙏🏼 hayırlısı olsun inşallah

X