- 3 Eylül 2024
- 349
- 106
- 30
-
- Konu Sahibi littlekaju
Adet bitimindeki ilişkiden hamile kalmıştım takvimde düşük gösteriyor ihtimali ama demek ki cabuk yumurtladım o ay dedim ben deMerhaba bende 3-4 gün önce korunmasız ilişki yaşadık düşük gebe kalma olarak gösteriyordu takvim fakat dediğiniz gibi kasıklarım sizin gibi ihtimal var mıdır bilemiyorum bilen birisi bilgilendirse sevinirim
Bende öyleydim 3 gün var adetime testlerde negatif gördüm. Baş dönmesi yaşadığım içim hastenue geldim şimdi kan verdim sonucumu bekliyorum benim için dua eder misinizmerhabalar benimde adetime 7gün var ara ara kasık ağrılarım oluyor 3 gündür. bugün sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. ama başka bir belirtim yok. hiç böyle olmazdı ağrısız adet geçirirdim
Adetime 3 gün var bende aynılarını yaşıyorum kan verdim hastanede sonucumu bekliyorumBenim ikinci gebeliğim öyle oldu acaip bir kasık ağrısı ilişkiden bir hafta sonra falan ara ara bıcak gibi giriyor bikaç gün sonra lekelenme oldu ilişkiden 12 gün sonra kanda görünüyor diye kan testi verdim negatif çıktı ama ağrılarım giderek arttı artık kist var kesin derken adete yakın gittiğimde hamile olduğumu öğrendim çok şaşırmıştım doktor da bu kadar erken kasık ağrısı olmaz gebelikte falan demişti oluyormus umarım sizinki de gebeliktendir
Mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallahBende öyleydim 3 gün var adetime testlerde negatif gördüm. Baş dönmesi yaşadığım içim hastenue geldim şimdi kan verdim sonucumu bekliyorum benim için dua eder misiniz
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederimMübarek gecenin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alın inşallah
Vardır bir zamanı öbür ay olur inşallah moralinizi yüksek tutun en önemli etkenlerden biri psikoloji siz güçlü durun en kısa zamanda olur inşallahGüzel dualarınız için çok teşekkür ederimne yazık ki negatif olduğunu söyledi doktor
Benimde düşük gösteriyordu takvim de kaç gün sonra test yaptınız belirti verdi miAdet bitimindeki ilişkiden hamile kalmıştım takvimde düşük gösteriyor ihtimali ama demek ki cabuk yumurtladım o ay dedim ben de
Kasıklarımda inanılmaz sancı vardı ara ara giren lekelenme oldu öyle olunca test verdim ilişkiden 12 gün sonraydı negatif çıktı regle bir iki gün kala agrılara dayanamayıp gittim kan testi negatif olunca kist yapıyor sandım doktor hamilesin diyince şok oldumBenimde düşük gösteriyordu takvim de kaç gün sonra test yaptınız belirti verdi mi
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öğrendiğinizde kaç haftalıktıKasıklarımda inanılmaz sancı vardı ara ara giren lekelenme oldu öyle olunca test verdim ilişkiden 12 gün sonraydı negatif çıktı regle bir iki gün kala agrılara dayanamayıp gittim kan testi negatif olunca kist yapıyor sandım doktor hamilesin diyince şok oldum
Yok maalesef kaybettim o bebeğimi ben on haftalıkken kalbinin durdugunu ögrendim ama 8. Haftada durmus nasip değilmiş dedik anca cesaretimi topladım bu ay düsünüyoruz bakalım nolcak korkuyorum kötü bir tecrübe yaşayıncaAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öğrendiğinizde kaç haftalıktı
Ay bi çizgi var hadi bakalım inşallah pozitifdirtest yaptım bugün 15dk sonra böyle bir sonuç çıktı kan tahlili de verdim sonuç yarın çıkacak 5 gün var adetime ama bugün inanılmaz kasıklarım ağrıyor
Eki Görüntüle 3479860