Sağ kasık ağrısı

damlaceylin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
17
5
Merhaba kızlar. 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2.tüp bebek denemem. Maalesef ilki Taze transferdi ve olumsuz sonuçlandı. Şimdi de test günümü bekliyorum. Daha öncesinde de 1 kimyasal 1 dış gebelik olarak başarısız sonuçlarım oldu. 2 gündür sağ kasığımda bir ağrı var. Başına gelenler yazabilir mi düşük olmasından endişeliyim. Hamilelik belirtisi olsa sağda olur mu

Merhaba kızlar. 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2.tüp bebek denemem. Maalesef ilki Taze transferdi ve olumsuz sonuçlandı. Şimdi de test günümü bekliyorum. Daha öncesinde de 1 kimyasal 1 dış gebelik olarak başarısız sonuçlarım oldu. 2 gündür sağ kasığımda bir ağrı var. Başına gelenler yazabilir mi düşük olmasından endişeliyim. Hamilelik belirtisi olsa sağda olur mu
Daha sonucunuz belli olmadan düşük olması mümkün değil, sağ veya sol fark etmez kasık ağrısı her transferde olmuştu benim. Biri negatifti biri pozitif, ilaçların yan etkileri oluyor. Gebelik belirtileri için zaten çok erken, 5-6.haftalarda başlıyor genelde.

Benimde 6. Haftam pazartesi randevuya gidecem sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor bende korkuyorum dış gebelik falan mı acaba diye

X