• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ göğüsümdeki büyük kitle!

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba. Yeni farkettigim sağ gogusumdeki kitleden bahsetmek istiyorum. Geçen kadın dogum doktoruna gittim ve 2 cm olduğunu söyledi. Lenf bezleriyle alakalıdır dedi ilaç vermedi. Sağlık ocagina gittiğimde mutlaka genel cerrahiye gitmemi söyledi. Kadın doğum doktoru 6 ay sonra gel dedi kendi küçülür dedi. Dokundukça hicbir acı yok ama. Akıl verirmisiniz fikriniz nedir ?

Merhaba
Bende de var memede kitleler. Her senebkontrole gidiyorum.Mutlaka genel cerraha gidip gösterin. Önceden meme ultrasonu çektirip de gidebilirsiniz. İhmal etmeyin ama.

Bende bgun ulturoson çekildim iyi hylu kitle vd kistler cikti ulturoson çeken büyümeden aldırın dedi cok.kararsizim kuculebilirde buyuyedeblir dio doktora gösteremedim.henuz

Çok geçmiş olsunnn tek doktorla sınırlı kalmayın derim

Teşekkür ederim birine gsderdim birine daha gsdericem

Canım geçmiş olsun..Muhakkak bir iki doktora daha gidin ve fikirlerini alın..Asla hiçbir hastalıkta tek doktorla kalmayın arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum..Panik yapmanız için söylemiyorum ama başka doktorların fikirlerini almanız en sağlıklısı.Tekrardan geçmiş olsun :KK200:

Bende bgun ulturoson çekildim iyi hylu kitle vd kistler cikti ulturoson çeken büyümeden aldırın dedi cok.kararsizim kuculebilirde buyuyedeblir dio doktora gösteremedim.henuz
İyi huylu ise aldırmanıza gerek yok aslında. Yani bana öyle demişlerdi isterseniz alırız ama size bir zararı yok dediler. Çünkü aldırsanız da tekrar tekrar olabilecek bir şey

İyi huylu ise aldırmanıza gerek yok aslında. Yani bana öyle demişlerdi isterseniz alırız ama size bir zararı yok dediler. Çünkü aldırsanız da tekrar tekrar olabilecek bir şey
Sizdedemi var bende aldırmayı düşünmüyorum acikcasi iyi huylu dedi emzirince gecer die dusunuyorum aldiranlarda gene çıkıyormuş herhlde sizde nekdr süredir var kaybolma sansida varmis

Sizdedemi var bende aldırmayı düşünmüyorum acikcasi iyi huylu dedi emzirince gecer die dusunuyorum aldiranlarda gene çıkıyormuş herhlde sizde nekdr süredir var kaybolma sansida varmis
Benim de 2 senedir var. İyi huylu olduktan sonra aldırmaya gerek yok bence de. Kaybolma ihtimali de var. Sadece senelik kontrollerle devam edilebilir.

Benim de 2 senedir var. İyi huylu olduktan sonra aldırmaya gerek yok bence de. Kaybolma ihtimali de var. Sadece senelik kontrollerle devam edilebilir.
Genelde tüm.kadinlarda oluyormuş aldırmam ya şuan büyüyebilir buyumeyedebilir dedi

Back