Sağ gögüs acısı

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
32
Arkadaşlar neredeyse 4 gündür bu acıyı çekiyorum ne olur bilen biri el atsın konuya sağ gögüsümden 4 gündür saarı bir sıvı geliyor sürekli akıntı ve canım çok yanıyor bir giydiğim iç çamaşırı daha da giyilmez hale geliyor ve gögüs ucum resmen her seferinde iç çamaşırama yapışıyor çıkarırken canımdan can gidiyor ne denediysem olmadı peçete koydum yapıştı pamuk koydum yapıştı gögüs ucumdan sürekli bir akıntı var ya kimseye de anlatamıyorum bunu yardım edin lütfen

Hemen doktora gidin lütfen hafife alınacak bişey değil bu evlimisiniz yada daha doğrusu bebeğiniz var mı bilmiyorum belki prolaktin hormonunuz yüksektir

Canım prolaktin hormonu na baktır doktor a git o yönlendirir zaten. Kadın doğuma gitmen gerekli prolaktin hormonu yüksek se eğer sıvı gelir çok geçmiş olsun
yarın gidiyorum randevu aldım canım

dktora gitsen ? göğüs işi tehlikeli de olabilir, hiç bişey de olmayabilir, ama bir derdim varda acaba ne olduyla geçiştirilecek gibi bi konu da değil
canım yarın gidiyorum zaten

Hemen doktora gidin lütfen hafife alınacak bişey değil bu evlimisiniz yada daha doğrusu bebeğiniz var mı bilmiyorum belki prolaktin hormonunuz yüksektir

evli değilim

Meme kontrolü yaptırın lütfen utanacak bişey yok

bunu hastanede mi yapıyorlar

Allah korusun tabi korkutmak istemem ama bu şikayetler varsa ihmale gelmez
Bi baktırın içiniz rahatlasın

bende kitle falan olmasından çok korkuyorum

bence en kısa zamanda bi doktora gidin gerekiyorsa mamografi çektirin, geçmiş olsun.

mamografi çektirmelisiniz...
doktor karar verecek artık

Oh iyi olmuş erkenden doktor a gidicek olman. Sakın utanma hastalık bu utanması olmaz. Hayırlı haberlerle gel inşallah
inşallah

bence en kısa zamanda bi doktora gidin gerekiyorsa mamografi çektirin, geçmiş olsun.
çok sağol
Yaşını sorabilir miyim?
23

Dur canım 23 yaşında bu kadar umutsuzluk olur mu hiç? Hem doktora gitmeden karalar bağlama.prolaktin hormonun yüksekse ilaçla düşüyor zaten. Adet düzenin nasıl? Onu da etkiler prolaktin. Bu hormon dq vücut kendini hamile sanıyor ve adet olamayıp göğüste süt tarzı sıvı geliyor. Hipofiz bezinden kaynaklı ama tedavisi de çok basit. Anam ben kesin doktor olmalıydım yeminle
Yarın a haber ver tamam mı canım. Üzme kendini de. Bak ben 33 yaşındayım her yerim harita gibi valla kesip bittiler
Hala daha sağlıklıyım vr hala umudum çok hayata dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…