Sağ Beyninizi Test edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi murmble
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

murmble

Ziyaretçi
Aşağıda resimde birazdan göreceğiniz kahve tanecikleri arasında bir surat gizli. Aşağıdaki resme bakmadan önce, birkaç zırvayı belirtmeden edemeyecem: Bu resimdeki adamı ne kadar çabuk görürseniz, sağ beyniniz o kadar iyi çalışıyor demekmiş. 3 saniyede bulan bir adamın sağ beyni, maşallah, 1 dakikada bulursanız sağlıklı bir sağ beyniniz varmış, 3 dakikada bulamazsanız durum vahim.
Neyse, 3'e kadar sayıyorum ve farenizi aşağı indiriyorsunuz.
1, 2, 3, ŞİMDİ!!!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

not:ben goremedım lutfen goren bana anlatsın

ben buldum nerde olduğunu çok basitmiş demekki sağ beynim iyi çalışıyo 1 dakka bile olmadan buldum. söleyimmi yerini.:dance:

evet bende buldum çok belirgin zaten adam kafası var güzel bi link ama :sm_cool:

ya bne salak mıyım goremıooooorummm
yardım edın nerdeee yaaaaa

valla bende buldum açılır açılmaz sayfa ya 2 saniye yada 3 saniye sürdü süper ya.

ay bende iki saniye bi desem yalan olur ama iki dogru valaha ay surata bakkkk :))))))

Evet Bende Buldum Ama 3 Saniye Değil 35-40 Saniyede Ancak Görebildim Küçük Hahve Tanesi Kadar Bir Yüz

hay allah ya ben de kahve tanelerinden insan suratı oluşturmaya çalışıyordum:Roflol:.ama sonra görebildim suratı.göremeyen arkadaşlar için anlatayım nerde olduğunu:
resmi yukarıdan aşağıya ortadan ikiye ayırın.ayırdığınız 2 parçadan soldaki parçaya bakın ve o sol parçanın sağ alt köşesine dikkatle bakın.kahve tanesi kadar büyüklükte bi insan kafası göreceksiniz.
inşallah anlatabilmişimdir.

2 saniyeyi geçti 1 dakikayı geçmedi bulmam :) adamın suratı yarım çıkmış biraz kızlar göremeyen ip ucu...

yha bende bulamadımmm hiçbişi yokki burda yha benim sağ beynim çalışmıomuuu yha yardım edin nerde bi kaç ipucu falan verin

Ya ben yanlış anlamışım,resimde genel olarak bi yüz belirecek sanıyorum şaşı bak şaşır oldum,sora hemen gördüm,zira bende sağ beyin var mı yok mu şüphelenmeye başlamıştım :Roflol:

Back