Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz olabilirMerhabalar küçük ve büyük abdestim geldiğinde sağ alt karın tarafında ağrı oluyor ama apandisit mi değil mi bilmiyorum daha önce yaşayan var mı bu durumu
Gazdan kaynaklanıyor bence. Ben sağa ve sola (özellikle sağ tarafa) doğru uzandığımda yatamıyordum. Bunun için gastroenteroloji bölümüne gitmiştim. Karnıma baskı yaparak nefes almaya çalışıyordum. Ultrasonda yoğun gaz nedeniyle aagdaki iç organlar özellikle pankreas gozlenemedi diye bir uyarı yazıyordu.Merhabalar küçük ve büyük abdestim geldiğinde sağ alt karın tarafında ağrı oluyor ama apandisit mi değil mi bilmiyorum daha önce yaşayan var mı bu durumu
Sağolun peki noldu sonradanGazdan kaynaklanıyor bence. Ben sağa ve sola (özellikle sağ tarafa) doğru uzandığımda yatamıyordum. Bunun için gastroenteroloji bölümüne gitmiştim. Karnıma baskı yaparak nefes almaya çalışıyordum. Ultrasonda yoğun gaz nedeniyle aagdaki iç organlar özellikle pankreas gozlenemedi diye bir uyarı yazıyordu.
Bu arada geçmiş olsun.
Sonradan gitmedin mi yineHala da devam ediyor. Kalbe baskı yaptığı için çarpıntı ve nefes daarligi yapıyor bende. Eskisi gibi olmasa da Sag tarafimda ağrı var hala. İlaç yazmıştı. Bana yan etki yaptığı için kullanmadım.
Gitmez miyim? Defalarca ultrason ve ayni uyarı. Yoğun gaz, yoğun gaz...Sonradan gitmedin mi yine
Bi tedavisi yok mu bununGitmez miyim? Defalarca ultrason ve ayni uyarı. Yoğun gaz, yoğun gaz...
Hmm anladım geçmiş olsun hastaneden sonra yine yazabilir misin bana gelişme içinCumaya yine gideceğim. Başka hastane başka doktor. Bilmiyorum ki. İlaç veriyor ama bende yan etki yapıyor ilaçlar. Bol bol yoğurt ye, yürüyüş ve bol bol su iç dedi
İnternete bakarsan kötü hastalık yazıyor.
Insallah yazarım. Karın ağrısı dışında ne gibi şikayetlerin var?Hmm anladım geçmiş olsun hastaneden sonra yine yazabilir misin bana gelişme için
Karnım şiş gibi hissediyorum bide bende kabızlık var çok zor oluyor karnımın alt tarafına bastırdığımda ağrı oluyorInsallah yazarım. Karın ağrısı dışında ne gibi şikayetlerin var?
Gaz belirtileri bunlar. Geçmis olsun. Bir doktora gözükseniz iyi olur.Karnım şiş gibi hissediyorum bide bende kabızlık var çok zor oluyor karnımın alt tarafına bastırdığımda ağrı oluyor
Sağolun birşey yapmazlar bence sana da yapmamışlarGaz belirtileri bunlar. Geçmis olsun. Bir doktora gözükseniz iyi olur.