Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açıkçası pek beğenmedim.çok karışık..duvar kağıtları kasvet yaratmış...pek ferah gelmedi bana...dekorasyon eski tarz..benim zevkime pek hitabetmiyor..perdeler otel perdesi gibi ciddi..oturma odasındaki koltuklarda sırasıra 5tane yanyana lokal havasında herşey bana küçükken yaşadığımız lojmanın lokalini ve misafirhanesini anımsattı....birtek mutfak masanı bependim.
fikrimi söyledim ama önemli olan sizin beğenmeniz..
öncelikle güle güle oturun ama evi otel gibi kullanıyoruz demişsinya gerçektende otel havası var evde ne bilim bana oyle geldi yerler duvarlar falan.. tabi herkesin kendi zevki sana bi ömür boyu mutluluklar dilerim allah ağzınızın tadını hiç bozmasın...
merhaba, ben mutfagindaki dolap ve masa takimini begendim fakat fazlalik var.. diger odalari begenmedim,beni bunaltti.. evin oteli animsatti bana..kendi zevkin kendi tarzin, gule gule oturun bacim.
güzel sıcak bi evin var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin özellikle mutfak ve tv ünitesini çok beyendim tam benim tarzım güle güle kulllan güzelim....
eğer yatak odandaki gömme dolabın rengi seni rahatsız ediyorsa yapışkanlı kağıtla istediğin renge kaplayabilirsin..mutfağını çok beğendim ben canım güle güle otur..