Safran Maskesi

leylaablam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
17
0
Cilt problemleri için hemen her gün piyasaya yeni bir ürün çıkıyor, bunların bazıları gerçekten çok etkili bazıları da sadece reklam sayesinde satılıyor. Şahsım adına ben ürünün öncelikle içeriğine bakarım daha sonra doğru sorun için satılıp satılmadığına.

Arkadaşıma çok iyi geldi ben de aynını istiyorum mantığı ne kadar doğrudur düşünmek lazım, çünkü herkesin cilt yapısı ya da cilt sorunu aynı mıdır ?

Ancak, genel kullanıma uygun yani herkesin kullanabileceği ya da her tip cilde uygun ender ürünler vardır, ve ben şimdi bunlardan birini tavsiye ediyorum.

SAFRAN MASKESİ..

Safran Maskesi kısaca zerdeçal, süt ve gerçek safran ihtiva ediyor.

Faydalarına gelince cildin donukluğunu giderme, lekeleri azaltmaya, sivilceleri tedavi etme de, canlandırma da ve cilt yorgunluğuna karşı çok fayda görebileciğiniz bir ürün.

Gerçek safranın fiyatının 6-7 bin arasında olduğunu düşünürsek maskenin fiyatı çok hesaplı sayılır, tek kullanımlıkları 5 tl tüpleri de 25-30 tl arası. Uluslararası sertifikalı, sağlık bakanlığı onaylı olması cabası, ilk uygulamada farkı görebileceğiniz bir ürün bence deneyin. Bol şanslar
$safran maskesi.jpg

Portakal Maskesi: Charm Glow’un yeni soyularak çıkarılan maskesi içeriğindeki portakal’ın yoğun C vitamini etkisini cildinize yansıtır. Gözenekleri derinlemesine temizler. Sadece 15 dakika içinde genç ve taze görünümlü pürüzsüz ve parlak bir cilt ortaya çıkarır.
Kullanımı: Hafif ıslatılmış yüze ve boyun bölgesine (gözaltı hariç) ince bir tabaka yayılır
10–15 dakika sonra soyularak çıkarılır ve ılık su ile yıkanır.
$portakal maskesi.jpg

X