safran çayı kullanan varmı...

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
merhabalar
4 aylık bebeğim var 80 kg yum maşallah:KK53:
safranı nette okudum arkadaşlar kullanan varsa zayıflatıyormu bilgisi olan varmı?

ben yarın kapsülüne başlıyıcam inşeallah.. net ten araştırdığım kadarıyla etkili bi çay... umarım bi işe yarar..En Büyük KK

BENDE ÇAYINI SPARİŞ VERDM BAKALM bir ayda en az 4 kg vermm lazım

çayını içmek zor oluyomuş yani tozunuda yutman lazım.
kapsül daha pratik geldi bana..
neyse faydalı olsunda çay kapsül farketmez...

yok bebğim daha 4 aylk diyet kolayda tatlı müptelalığm var malesef....:KK53:

dün bir bügün iki yani hap kullandım, yemeklerden yarım saat önce bol su ile içiyorum acayip bi işkinlik yapıyo ve bişey yiyemiyorum...
sevdim ben safran ı :KK69:

arkadaşlar çay ve doğal otların dışında kalan hap-kapsül-şurup vs paylaşımı lütfen yapmayalım bilinçsiz ufak yaşta paylaşımcılarımız olabilir yanlış örnek olmayalım..

arkadaşlar çay ve doğal otların dışında kalan hap-kapsül-şurup vs paylaşımı lütfen yapmayalım bilinçsiz ufak yaşta paylaşımcılarımız olabilir yanlış örnek olmayalım..
:KK9: kusura bakmada arkadaşım yazmaya ne hacet sitede zaten reklamı var..
uğur böceği bugun başladım yeşil bir toz braz ağır kokusu var ama bitkiler hep kokar dimi..))
kapsülüde var koku istemiyorsan ama yemek değilki bu ilaç gibi düşün ben bu sabah yoğurta karıştırdım bide akşam yapacağım bir iki gün kontrol edeyim bakalım sütüme etkisi falan ne olur,,, olmadı mamaya geçnce başlarım şuan başmda ağrı var ama çayla alakası yoktur herhalde bana telefonda şeker hastalarndan tut mide v.s hastalarınnda kullanableceğni yan etksnn olmadğnı söylediler..

sen kilolu değilmişin yawww
:KK50:
ben bugun braz ishal oldm gibi sende oldumu

Safran zayıflama çayını ben 15 gün kullanmıştım tek yaptığı sizi ishal yapmak.Sürekli ishalsiniz ve karnınız ağrıyor. Günde 3 kere içince gün içinde karın ağrısından duramamıştım ben. Sadece akşamları içmiştim ama gece yarısı karın ağrısıyla uyanıyordum.Vücuttan attığı yağdan çok su.2-3 kilo vermiştim ama yani o sancılara ve ishali çekmeye değmez.Sonra bıraktım içmeyi bıraktıktan sonra 1 ay ciddi bir kabızlık sorunu yaşadım. Bağırsak düzenini tamamen bozuyor.Ben tavsiye etmiyorum yinede siz bilirsiniz.

ben safranı braktm:26:
ishal oldum evet karnmda ağrıdı ama 2 günde olsa baya karnm çekldi...:KK53:
ama bebişimde isahl oldu onun için brakyorum mamaya geçnce başlarm
süt emziren anneler kullanmayın ...:KK50:

bende karın ağrısı yapmadı
ishal yeme oranına bağlı..
ben zaten yeşil çay içiyorum bağırsaklarım için, o yüzden alışkınım :) ..

Son düzenleme:
Safran zayıflama çayını ben 15 gün kullanmıştım tek yaptığı sizi ishal yapmak.Sürekli ishalsiniz ve karnınız ağrıyor. Günde 3 kere içince gün içinde karın ağrısından duramamıştım ben. Sadece akşamları içmiştim ama gece yarısı karın ağrısıyla uyanıyordum.Vücuttan attığı yağdan çok su.2-3 kilo vermiştim ama yani o sancılara ve ishali çekmeye değmez.Sonra bıraktım içmeyi bıraktıktan sonra 1 ay ciddi bir kabızlık sorunu yaşadım. Bağırsak düzenini tamamen bozuyor.Ben tavsiye etmiyorum yinede siz bilirsiniz.

Canım benim çok teşekkür ederim. Senin gibi duyarlı arkadaşlar olunca biz de uygulamanın doğru ve yanlışlığı konusunda fikir sahibi oluyoruz. Sağlığımdan daha önemli değil yeşil çaya devam ederim daha iyi. Bilgilendirdiğin için sağolasın.

Rica ederim yardımcı oldumsa ne mutlu bana.Bu çayı içerken ishalede katlanırım diyorsanız bıraktıktan sonraki kabızlık daha fena bunuda göz önünde bulundurun arkadaşlar.

arkadaşlar eklemek istiyorum safran çay sitesindeki yorumlarda şikayet tarzı olanlar pek yayınlanmıyor alırken bende bari herkes memnun alayım demiştim...
:KK58:

X