safran çayı kullanan varmı...

Arkadaşlar ilk kullanmaya başlayınca mı ishal yapıyo yoksa kullandığınız müddetçe sürekli mi ishal oluyosunuz?

Biraz ayrıntılı açıklar mısınız lütfen ?

Gerçekten hiç mi etkisi yok yani...?:44:

Arkadaşlar ilk kullandığınızda mı ishal yaptı,yoksa kullandığınız süre boyunca sürekli mi ishal oldunuz?

Gerçekten hiç mi faydası yok kilo verdirme açısından,biraz ayrıntılı anlatsanız lütfen...

Çayı içtiğiniz sürece sürekli ishalsiniz.Yani bağırsakları hızlı çalıştırıyor.Çayı alırken ben incelemiştim. Kilo verdirme şekli yediğiniz yiyeceklerin bağrsaklarda yağ emilimi olmadan dışarı atılması yazıyordu. Ama bir insanın sürekli ishal olması çok zararlı bence.Suyla birlikte vücuttaki mineral ve vitaminlerde kaybediliyor. Hemde bağrsak düzeni bozulduğu için çay içmeyi bırakınca kabızlık problemi yaşıyorsunuz. Ben 1 ay yaşadım bu sorunu inanın kabızlık ishaldende kötü.Hatta çayın yorumlar kısmına yazmıştım ama yayınlamadılar. Belki sadece bende bu etkileri yaptı kullanmak istiyorsanız iyice araştırın bence.

Çayı içtiğiniz sürece sürekli ishalsiniz.Yani bağırsakları hızlı çalıştırıyor.Çayı alırken ben incelemiştim. Kilo verdirme şekli yediğiniz yiyeceklerin bağrsaklarda yağ emilimi olmadan dışarı atılması yazıyordu. Ama bir insanın sürekli ishal olması çok zararlı bence.Suyla birlikte vücuttaki mineral ve vitaminlerde kaybediliyor. Hemde bağrsak düzeni bozulduğu için çay içmeyi bırakınca kabızlık problemi yaşıyorsunuz. Ben 1 ay yaşadım bu sorunu inanın kabızlık ishaldende kötü.Hatta çayın yorumlar kısmına yazmıştım ama yayınlamadılar. Belki sadece bende bu etkileri yaptı kullanmak istiyorsanız iyice araştırın bence.

Sağol arkadaşım ilgilenip cevap yazdığın için,galiba almıcam,onun yerine sirkeli balli su denicem,ona da mide

rahatsızlığı olanlar kullanmasın diye yazmışlar nette ama benim ülserim vardı geçti şimdi yani bilemiyorum kullansam

bişy olur mu ki...:26:

Çok da değil 5-6 kilo fazlam var ama spor ya da yürüyüş yapacak imkanım yok,mecbur bu tür bişey denemem lazım...öfff...
:63::44:

sevgili azul ben sana 5 i bir yerde çayı tavsiye ederim veya yeşil çayın içine kabuk tarçın, zencefil ekleyip seviyorsan limonda sıkıp içebilirsin. Hem metabolizmayı hızlandırır hemde soğukalgınlığından korur bence.

sevgili azul ben sana 5 i bir yerde çayı tavsiye ederim veya yeşil çayın içine kabuk tarçın, zencefil ekleyip seviyorsan limonda sıkıp içebilirsin. Hem metabolizmayı hızlandırır hemde soğukalgınlığından korur bence.

Teşekkür ederim canım,denicem bu karışımı...:nazar:

baya uzun bi zman oldu bende almıştım safran çayını...feci derecede bağırsakları çalıştırıyo ve çok kötü karın ağrısı yapıyo..yemeklerin üstüne içiliyo ilk içtim zamanlarda aslında memnundum..çünkü rahtlatıyodu ama sonra baktım diyet yapıyom zaten az yemeğe çalışıyom çayıda içince ne var ne yok gidiyo..yarım saat içinde insanın karnını açıktıryo ve zayıflamak pek mümkün olmuyo..kesnlikle tavsiye etmem açıktıryo ve dayanılmıcak karın ağrısı yapıyo..

merhaba kızlar safran çayını geçen sene benim nişanlım kullandı ve 1 ayda 4-5 kilo kadar verdi. şimdi yine sipariş verdi memnun kaldı kendisi ben bünyeye göre değişiklik gösterdiğini düşünüyorum çünkü nişanlım çok memnundu bi zararını görmedi. Bende dün kapsülünü sipariş verdim benim 2-3 kilo fazlam var. inşaalah kullanmaya başlayaınca yazarım gelişmeleri:KK9:

1 kutu btrdim tık yok
dyet yapan zati zayflar, troid problemi olanlar boşuna bunlardan içmesin tedavi olmak lazım

kızlar merhaba,
safran cayını denedim. 1 ay boyunca kullandım. bu cay kilo verdirmiyor, su kaybettiriyor. bu yuzden bol bol maden suyu ve su icmek gerekir bence. ishal yapiyor hem de olmadik zamanlarda :) ama bende soyle bir faydasi oldu. hazımsızlık ve şişkinlik problemlerim vardı kullanırken gercekten cok rahatladim. ben bu cayı zayıflamak için degil de sindirim sorunları yasadigim zaman içiyorum.
sitede yazmislar ayda 10 kg vb, sıkı diyet yaparsan , cok spor yaparsan, bol su içersen bir de cayi içersen belki verilebilir diyorum :)

arkadaşlar dedğiniz safran galiba başka bir şey safran çayını duyan varmı???? ben nette araştırdım bir yan etkisini bulamadım 2 gün önce bir arkadaşım yakın bir ablası gibi samimi dostuna sormuş,eşi doktor tabiki bitki çayları yağ yakıyormuş almaya karar verdim bugün sipariş verdim perşenbe kargoyla gelecek mate karışımlı telefondaki bayan ayda 4-5 verirsin dedi deyeceğim bakalım deneyen varsa arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummm inş çıtı pıtı bir gelin olurum :)

Yağ Yakıcı Safran Çayı, Safran çayı yağ yakıcı .. Safran çayı nasıl yapılır?

19 farklı bitkinin karışımı ile elde edilen safran çayı bünyesinde hiçbir tatlandırıcı veya şekerli madde içermez.
Yüksek oranda yağ yakıcı özelliğe sahip olan safran çayı, zayıflama konusunda son derece faydalı bir zayıflama çayıdır…

Yağ yakıcı safran çayı sayesinde bölgesel kilolarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz.

Safran çayı bedendeki fazla yağın yakılmasına fayda sağladığı için verdirdiği kilo kalıcıdır. Zira su kaybı ile birden çok fazla kilo verip de sonradan daha fazla kilo alan insanların duymuşsunuzdur. Safran zayıflama çayı bedeninizdeki su yerine fazla yağdan kaybettirdiği için sonradan tekrar kilo almanız pek söz konusu olmaz.

Safran çayı sindirim sisteminizi çalıştırır ve mide şişkinliği, bağırsak gazlarının verdiği sancı ve şişkinlikler gibi sorunlar yaşamanızı engeller.

Safran çayının düzenli olarak 2 ay kullanılmasını öneriyorlar. İlk 15 gün bittikten sonra faydalarını örmeye başlayacağınızı ancak bağırsakları olduğundan fazla çalıştırabileceğini bu yüzden bol su içmenizi öneriyorlar.

Safran çayının içeriğinde bulunan bitkilere değinecek olursak: funda- biberye- altınotu- adaçayı- mısır püskülü – kirazçöpü- sinameki- defneyaprağı- ısırgan yaprağı – mate çayı – yeşil çay – rezene – nane – narçiçeği- bamya çiçeği- civanperçemi- kuşburnu – papatya- ardıç tohumundan oluşuyor.

Safran çayını hazırlamak isterseniz, poşet halinde satılan paketlerden alarak günde 3 defa tok veya aç karnınıza birer poşet demleyerek içebilirsiniz. Eğer toz halinde adı iseniz safran çayınızı yine günde 3 defa bir çay kaşığı safranı bir bardak sıcak suya atarak 10 dakika demlendikten sonra içebilirsiniz.

X