Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle geçmiş olsun .Farklı doktorlara gitmeye gerek oldugunu düşünmüyorum cnm.çunku hepsi aynı şeyi söylüyorlar.Devlette mi yoksa özel hastanede mi ameliyat düşünüyor eşin?
Çok geçmiş olsunEşim 2 hafta önce gittiği hastenede ameliyat oldu. Kapalı ameliyat olarak başlayan operasyon 4 saat sürdü. Kese diğer organlara yapışıkmış, yapışıklıklar olduğu için keseyi kapalı operasyonla çıkaramamışlar ve açığa çevirmişler. Doktor keşke daha erken gelseydiniz, o bölge çok kez atak geçirmiş dedi. Şikayeti oanlar sakın ihmal etmesin sonunda daha zor durumlara yol açabiliyor. Herkese acil şifalar dilerim
Mrb arkadaslar ben on yıldan fazladir sag alt kaburgamda agri oluyo ve bu agri sirtima vuruyo neredeyse her yemekten sonra boyleyim kabizim çoğunlukla hayatta bulgur kuru fasulye nohut yiyemem hemen eksime yapar midem mercimek de oyle doktor doktor gezdim yok safram yapisal olarak mideye sizdiriyprmus yok oniki parmak bagiraagi ulseri bilmem ne yillarca mide ilaci kullandim iyi olmadim hep hatta daha kötüye gittim simdi ne yapabilirim ve cok kotu agrilarim gece uykudan da uyandiriyo bu doktorlar gerçekten saframsa neden anlamiyorlar ne yapmaliyim
bu konudaki herkes safra kesesi ameliyatı oldu.Sorununuzun ne oldugunu yazarsanız yardımcı oluruzSafra ameliayti olan var mj lutfen yardimci olurmusunuz
Siz nasil oldunuz ameliyat olunca sikayetelriniz duzeldi mibu konudaki herkes safra kesesi ameliyatı oldu.Sorununuzun ne oldugunu yazarsanız yardımcı oluruz