Safra kesesinde taş olanlar ve Ramazan?

Cikolatalikurabiyem

⛈ Walking on the sky in my dreams...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
2.328
3.417
133
Merhabalar herkese..
Safra kesemde en büyüğü 2cm olmak üzere taşlar var ve beni çok sıkıntıya sokuyor artık. Safra kesem, omzum, hatta sırtım bile ağrıyor ve oruç tutunca zirve yaptığını anladım. Ameliyat olacağım elbet ama bu aralar corona sebebiyle mümkün değil tabi.Safra kesesinde taş olanlar siz bu acıyı azaltmak için neler yapıyorsunuz rica etsem bilgi verir misiniz? Herkese iyi ramazanlar dilerim.. Sevgiler

Merhabalar çok geçmiş olsun safra taşı annemin sorunu yağlı yemekler ve kızartma çerez yemiyordu. Maden suyu ile yaşıyordu. Safrasını aldırdı şimdi gayet iyi

Merhabalar çok geçmiş olsun safra taşı annemin sorunu yağlı yemekler ve kızartma çerez yemiyordu. Maden suyu ile yaşıyordu. Safrasını aldırdı şimdi gayet iyi
.
Aç kalsam ağrıyor.Yediklerime dikkat etsem de ağrıyor çözemedim. Geçmiş olsun anneciğinize.Ben de ameliyat olucam mecbur. Corona bir bitse inşallah. Teşekkür ederim ilginiz için.

Aynı problemi yaşıyordum, öyleki açlık hissedemez duruma gelmiştim yalnızca midem de bir ağrı mı desem yanma mı iki büklüm oluyor doğrulamıyor ancak sürekli bir şeyler yiyerek durduruyordum bu da haliyle kilo problemine yol açmıştı. Su bile beni mahveder olmuştu. Sadece yayla çorbası iyi geliyordu o ağrıya. Ne yesem midem bulanır hale gelmişti doyduktan sonra nasıl yedim bunu diyordum tiksinti oluyordu. Laporoskobik yöntemle safra kesemi aldırdım ve inanın yeniden doğmuş gibi oldum safra kesemin arka tarafında usg ile tespit edilememiş bir çok taş çıktı. İhmal etmeyin virüs salgını sonrası muhakkak aldırın başka sorunlara yol açabiliyor.

.
Evet bu zamanları atlatalım mecbur olcam artık ameliyat. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…