Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
safra taşının belirtileri nelerdir arkadaşlar lütfen yazın en acil şekilde çünkü bir süredir sırtımda ve karnımda ağrılar oluyor,özellikle yorgunluk sonucu bu sırt ve karın ağrım oluyor hatta belime de vuruyor aydınlatırsanız çok memnun olurum Dr. a gitmekten kaçınan biriyim (ne yazık ki,korkuyorum daha önce hiç bir ameliyat geçirmedim hastaneye girince zaten çok kötü oluyorum)şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı günler.
herkese çok geçmiş olsun bende kısa bir süre önce öğrendim safar kesemde taş olduğunu
fakat dr amelyat dedi bende gidip randevu almiştim hernedense içimdeki korkuya yenilip randevumu iptal ettim.
2 sezeryan olmamam rağmen bu amelyat beni açikcasi korkutuyo arkadaşlar.
sankı uyanamıyacakmişim gibi bir his var içimde şimdi bekliyorum ha dr sadece bir taş olduğunu söyledı sizce çok beklemmelyım ne olur bana amelyattan sonra ağrınız oluyomu .
kaç gün sonra normal herişinizi yapyosunuz.
Merhaba acaba eridi mi taslarshaman geçmişler olsun cnm,,yaklaşık iki ay önce bende ayn ı şikayetlerden devlet hastanesine gittim..ordaki gastroentoloji doktoru benı muayane etmeden sadece kantahliline göre karaciger yaglanması var dedı ve ilaç verip başından savdı,ilacı kullanmama ragmen karın agrılarım geçmedi,iki hafta önce dogumsancısından beter bi agrı çektim sabaha dek kıvrandım,,doktora gittim aynı doktor,,midem şişiyor ve çok karnım agrıyordedım,,,,,midende gastrıt vardır dedi,ama ben ısrarla doktor bey arkadaşlarım safra olabılır dedı deyıncede,,,bunu gözden nasılda kacırdık karaciger degerlerini yükseltende bu taş olabilir dedı,ultrasonla baktı ve taş dedı,,ne taşın boyutunu nede başka acıklama yapmadan genel cerrehiye git sana ameliyat günü versin dedi,okadar sinirlendımkı,insan hayatı bukadar ucuz olmamalıydı, Düşünebılıyormusunuz,,dıoktor olmuş biri hastanın ihtımali ile teşhis koyabılıyor ,,özel bi doktora gittim gecen gün,,taşın 1cm lik oldugunu ve eritici ilaçla küçülebilecegini söyledi,kullanıyorum umarım ameliyatsız geçer,,herkese tavsiyem 1doktorun teşhisine inanmayın ,,,herkese hastalıksız günler dilegiyle,,,