- 13 Ekim 2014
- 6
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi aynurcanonat
Ben medipol mega hastanesine yakınim orasi iyi bi hastane tavsiye ederim ameliaat sonrasi artik oraya godoyorum sikayetelrimdrn dolayiArnavutloyde oturuyorum
Sariligin neden olduğunu tam bilmiyiruz safradan kaynakli dendi bi kac genelcerraha gitti biri urfolaks die ilac verdi degeri mrcp acil ameliyat olcak dedi carsamba sonuclari alcagz insallah kotu birsey yokturSarılik neden dolaayi oldu kanal tikali oldugu icin mi peki sarilik nasil gecti ercp olmadan zaten sarilik gecmezki
Zaten doktorlar o kadar rahat kisarilik suan gecti ama Allahtan ama simdide tas gorunmedi ultrasinda doktor safrasi temizlenmiş dediSariligin neden olduğunu tam bilmiyiruz safradan kaynakli dendi bi kac genelcerraha gitti biri urfolaks die ilac verdi degeri mrcp acil ameliyat olcak dedi carsamba sonuclari alcagz insallah kotu birsey yoktur
Ustunden baya zaman gecmis ama yinede gecmis olsun. Ercp zordur babam bir defa oldu sonra hemen safrayi aldilar. Doktorlar ilk ercp den sonra niye almadilar ki keseyiUmarım öyle olmuştur.Ben de iki kez ercp oldum
Ameliyat olmak gerekiyorsa mutlaka olun sonra sıkıntı olmasınDikişler çok küçük olduğu için belli bile olmuyor bunları düşünmeyin..İlk zamanlar yediklerinize dikkat ederseniz çabuk iyileşirsiniz..Ben 8 yıl önce oldum hiç sıkıntı yaşamadım sonrasında..Fakat taş kanala düşüp sarılık olunca çok ciddi sorunlar yaşadım
Bana 2 gün arayla iki defa uyguladılar canım hatta o zamanlar uyanık yapılıyordu..Ateş 42 ye çıktı ilk yaptıklarında o sebeple 2. defa yapıldı..O günleri hatırlamak bile istemiyorum..Ustunden baya zaman gecmis ama yinede gecmis olsun. Ercp zordur babam bir defa oldu sonra hemen safrayi aldilar. Doktorlar ilk ercp den sonra niye almadilar ki keseyi
Cok gecmis olsun. Safradan sonra esimede karaciger buyumesi yaglanmasi var denildi safra tetikliyir olabilirmiBana 2 gün arayla iki defa uyguladılar canım hatta o zamanlar uyanık yapılıyordu..Ateş 42 ye çıktı ilk yaptıklarında o sebeple 2. defa yapıldı..O günleri hatırlamak bile istemiyorum..
Benim problem sadece safra kesesi değildi karaciğerde hastalık vardı..Kanserden şüphelendiler..Başka işlemler daha yapıldı..Safra taşı bir ara kayboldu..Sonra tekrar göründü..2. hamileliğim öncesi alınması gerektiği için ameliyat oldum..Yoksa 2. hamilelikte problem olacaktı...2 yıl sonra oldum...Size de çok geçmiş olsun..
İkisi bağlantlı sanırım bende aynı problemleri yaşadım hatta karaciğerimde hala problem var..İlaçlar veya yediklerim etkiliyor..Enzimler hemen fırlıyor..Size de çok geçmiş olsun..Cok gecmis olsun. Safradan sonra esimede karaciger buyumesi yaglanmasi var denildi safra tetikliyir olabilirmi
Ay neler atlatmissin oyle Allah gostermesin bidaha. Karacigerin en buyuk dusmani kolaymis abla. Suanda karaciger yaglanmasinin en buyuk nedenlerinden birisi kolaymis. Eger iciyorsan azalt yada hic icmeBana 2 gün arayla iki defa uyguladılar canım hatta o zamanlar uyanık yapılıyordu..Ateş 42 ye çıktı ilk yaptıklarında o sebeple 2. defa yapıldı..O günleri hatırlamak bile istemiyorum..
Benim problem sadece safra kesesi değildi karaciğerde hastalık vardı..Kanserden şüphelendiler..Başka işlemler daha yapıldı..Safra taşı bir ara kayboldu..Sonra tekrar göründü..2. hamileliğim öncesi alınması gerektiği için ameliyat oldum..Yoksa 2. hamilelikte problem olacaktı...2 yıl sonra oldum...Size de çok geçmiş olsun..
Doktorlar cok bunaltiyor her biri farkli söylüyor bu hafta mrcp sonucumuzla birlikte tekrar kontrele gircegiz insllah sonuclar güzeldr karacger emzimleri yuksek cikiyor sarilik gecirdi yasasiklarinizi anlatrmisiniz cok bunaldm sarilik olali 2 ayi gecti anca mrcp istedi doktoru degistrdm ama herkes fari seyler diyi biri acil ameliyat digeri urfolaks die ilac verdi napcami sasrdm bilgilendrirseniz cok sevinirim tesekkur ederm simdidenİkisi bağlantlı sanırım bende aynı problemleri yaşadım hatta karaciğerimde hala problem var..İlaçlar veya yediklerim etkiliyor..Enzimler hemen fırlıyor..Size de çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canımAy neler atlatmissin oyle Allah gostermesin bidaha. Karacigerin en buyuk dusmani kolaymis abla. Suanda karaciger yaglanmasinin en buyuk nedenlerinden birisi kolaymis. Eger iciyorsan azalt yada hic icme
Ben ikiz gebeliğimin 7. ayında safra kesesinde taş olduğunu öğrendim daha sonra sarılık oldum..Karaciğer enzimleri olması gereken değerlerinin 1000 katı oldu...Dalakta problem oluştu...Gitmediğimiz doktor yapılmayan tahlil kalmadı...Sarı değil turuncu bir renkteydi,gözlerim yüzüm falan...Doktorlar cok bunaltiyor her biri farkli söylüyor bu hafta mrcp sonucumuzla birlikte tekrar kontrele gircegiz insllah sonuclar güzeldr karacger emzimleri yuksek cikiyor sarilik gecirdi yasasiklarinizi anlatrmisiniz cok bunaldm sarilik olali 2 ayi gecti anca mrcp istedi doktoru degistrdm ama herkes fari seyler diyi biri acil ameliyat digeri urfolaks die ilac verdi napcami sasrdm bilgilendrirseniz cok sevinirim tesekkur ederm simdiden
Allahim yardımcınız olsun rabbim herkese sifa versin esimde 1 senedir arada tedikleyen sancilari oluyordu atak diyelm hastanede 5 gun kadar camurlari intihabi temizleme tedavisi gordu bu sene tekrar agrilari baslayinca direk sarilik yapti ama budefa ultrasinda birsey görünmedi onun icin tekrar bi mrcekindi karaciger buyumesi icin de ilac da verilmedi degerleri esiminde 500 çıkıyordu zamanla biraz indi ama doktor sarilik icin de birsey yapmadi bi kac doktora gittik eşimi doktora zorla götürüp yaptırıyorum herseyi amelyattan korkuyor napcam bilmiyorum rabbim herkese sifa versin insallahBen ikiz gebeliğimin 7. ayında safra kesesinde taş olduğunu öğrendim daha sonra sarılık oldum..Karaciğer enzimleri olması gereken değerlerinin 1000 katı oldu...Dalakta problem oluştu...Gitmediğimiz doktor yapılmayan tahlil kalmadı...Sarı değil turuncu bir renkteydi,gözlerim yüzüm falan...
Doğum yaptıktan sonra sarılığım azaldı.Bebeklerim 5 aylıktı..Ercp yapıldı..Hatta içimde uhde kalmıştır bu sebeple 5. aydan sonra emziremedim..Karaciğer için biyopsi yapılmak istendi ..Daha sonra 1 yıl içinde herşey normale döndü..Tabi taşlar beni bırakmadı...Tekrar hamile kalmak istediğimde saframın alınması gerektiği söylendi yoksa aynı sıkıntıları yaşarmışım vs..
Karaciğer problemlerim hala var...Rabbim yardımcınız olsun..Doktorları mutlaka dinleyin..Yemeniz,içmeniz gereken herşeyi yapın...Çok önemli bu problemler..
Rabbim şifa versin..Tedaviyi ihmal etmeyin..Başınıza sonra daha büyük problemler çıkmasın..Allah korusun..Benim 3000 üzerindeydi..Allahim yardımcınız olsun rabbim herkese sifa versin esimde 1 senedir arada tedikleyen sancilari oluyordu atak diyelm hastanede 5 gun kadar camurlari intihabi temizleme tedavisi gordu bu sene tekrar agrilari baslayinca direk sarilik yapti ama budefa ultrasinda birsey görünmedi onun icin tekrar bi mrcekindi karaciger buyumesi icin de ilac da verilmedi degerleri esiminde 500 çıkıyordu zamanla biraz indi ama doktor sarilik icin de birsey yapmadi bi kac doktora gittik eşimi doktora zorla götürüp yaptırıyorum herseyi amelyattan korkuyor napcam bilmiyorum rabbim herkese sifa versin insallah
Senin cok fazlaymis degerlerin gerçekten suan iyisindr inşallah teşekkür ederim bilgilendriginiz için rabbim herkesin yardimcisi olsun.Rabbim şifa versin..Tedaviyi ihmal etmeyin..Başınıza sonra daha büyük problemler çıkmasın..Allah korusun..Benim 3000 üzerindeydi..
Çok şükür canım ..Şimdi başka problemlerim var...Bu sebeple sık sık kontrollerimi yaptırıyorumSenin cok fazlaymis degerlerin gerçekten suan iyisindr inşallah teşekkür ederim bilgilendriginiz için rabbim herkesin yardimcisi olsun.
Insallah en kisa zamanda atlatirsin butun sıkıntılarni insan hastaikla ugrasmayinca sagligin kiymeti bilemiyor o kadar iyi anladm ki bunuÇok şükür canım ..Şimdi başka problemlerim var...Bu sebeple sık sık kontrollerimi yaptırıyorum
Rabbim daha büyük dert vermesin canımInsallah en kisa zamanda atlatirsin butun sıkıntılarni insan hastaikla ugrasmayinca sagligin kiymeti bilemiyor o kadar iyi anladm ki bunu
Aminnn Aminnn .kesinlikle öyleRabbim daha büyük dert vermesin canımTabi sağlık her şeyden önemli..