- 8 Eylül 2024
- 4
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi maviiiikelebekkkk111
Doğru haklısınız korkum yoktu hatta nasıl uyuttuklarını bile araştırmadımAnnem genel anestezi ile oldu baş ağrısı sadece ameliyat oldugu gun oldu oda anesteziden kaynaklı yanı sonrasında anestezıyı atınca vucuttan baska bır etkısı olmadı amelıyat oldugu hafta sonuna teyzemın düğünü vardı mecbur gitmemiz gerekıyordu düğüne falanda gitti tabi oynayamadı ama agrısı vs bırseyı olmadı yanı zor bir amelıyat degıl sonraki süreci falan için rahat olsun
Geçen gün bakıldı , 22 m olmuştu taşımArkadaşım daha yeni oldu. Tek diyeceğim ultrasonla safra kanalına da bakılsın. Kanala da taş vs düşmüş olabiliyor. Bu yüzden iki kere ameliyat oldu o
Safraya bakıyorlar da safra kanalına da bir şey düşmüş mü diye baksınlarGeçen gün bakıldı , 22 m olmuştu taşım
Ameliyata girmeden öncede bakarlar diye düşünüyorum .
Ne kadar güzel .Ben 3 aylık hamileyken ameliyat oldum genel anestezi ile hic bas ağrısı çekmedim
Merhaba geçen sene ameliyat oldum, çok rahat geçti operasyon ,genel anestezi ile oluyor, hiç tatlı canını üzme derimMerhaba arkadaşlar size sormak istediğim bir kaç soru var .
Başlıktan da anlaşıldığı gibi safra kesesi ameliyatı olucam .
Biraz endişem ve korkum var
Normalde ameliyatım 12 aralıkta olucaktı
Ama maalesef bir kaç talihsiz olay yaşadım ve 5 gün hastenede kalmak zorunda kaldım.
Cuma günü ameliyat günümü erkene çekecekler ama korkuyorum duyduğum bir kaç şeyden dolayı .
İlk önce anestezi genel mi oluyor ?
2- ameliyattan sonra baş ağrısı oluyor mu
Çevremde genel anestezi ile ameliyat olup 1 hafta baş ağrısı şiddetli yaşayanlar olmuş bende olur diye endişeleniyorum .
Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı
Cok ağrılı bir süreç mi ya ameliyattan uyanır uyanmaz cok agri oluyor muMerhaba geçen sene ameliyat oldum, çok rahat geçti operasyon ,genel anestezi ile oluyor, hiç tatlı canını üzme derimgülerek girdim , Dr sakalastik bile