Merhaba 19 gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı oldm fakat ameliyat sonrası ishal ve mide bulantısı var aynı durumu yaşayan varmı ne zaman geçer bu durum acaba yardımlarınızı bekliyorum
13 haziranda safra kese ameliyatı oldum. Kese karaciğere çok yapışmış ve zorlu bir ameliyat süreci geçirmişim Allahtan kapalı başlayıp kapalı bitirilebilinmiş. İlk gece çok zor geçti mide bulantısı kusma hiç bir şey yiyip içemedim ikinci gece bulantım geçti 2 gece yattıktan sonra taburcu oldum. Çok şükür bulantı kusma falan yok az az sık sık yiyebiliyorum. Fakat sağ kaburga boşluğumda kas ağrısı gibi çok şiddetli olmayan ağrı var. İnşallah geçici bir durumdurBöyle ağrısı olanlar oldu mu aramızda kese ameliyatından sonra ve olduysa ne zamana doğru geçiyor. Yazıp bilgi veren olursa sevinirim
Merhaba 19 gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı oldm fakat ameliyat sonrası ishal ve mide bulantısı var aynı durumu yaşayan varmı ne zaman geçer bu durum acaba yardımlarınızı bekliyorum
Doktorunuz diyet önerdi veya önermediyse bile mutlaka ilk aylar yağlı yiyecekler yumurta kafein çukulata baharatlı yiyeceklerden uzak durmakta fayda var mutlaka dikkat ediyorsunuzdur zaten, tez zamanda şifalılar dilerim mide bulantısı çok zor hatta ağırlardan bile zor
Merhaba geçmiş olsun. Ben de 2 gün önce ameliyat oldum. Doktor çok güzel geçti sorun yok dedi. Ama 2 gündür nefes darlığı yaşıyorum. Böyle bir problem yaşadınız mı acaba?