Safra Kesesi Ameliyatı Sonrası Ağrıların Devam Etmesi

Esreden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
9
6
34
2022 yılı haziran ayında safra kesesi ameliyatu oldum.Ameliyat sonrası 1 ay sırtve yan boşluklarda ağrılarım devam etti.1 ay sonra yok oldu.Şu an ocak başından itibaren ağrılar tekrar başladı sırtımda sağ tarafta ağrı başlıyor.Yan boşluklarımda dolaşıyor sanki.Sürekli bu ağrı ile uğraşmaktan yoruldum.Doktora gittim ultrason temiz bir problem yok kas ağrısı olabilir dedi.Kas gevşetici verdi onuda ağrıdan duramıyorum dediğim için yoksa ilaç vermeden gönderecekti.Aranızda bunu yaşayan var mı kızlar? Lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım?

Günaydın kızlar bu konuda aynı sıkıntıları yaşıyoruz 2021 Haziran'da ameliyat oldum ikiz bebeklerim vardı bir buçuk aylık, doğumdan 5 gün sonra bir akşam kriz gibi bir ağrıyla hastaneye kaldırıldım yeni doğum yapmış olduğum için doktorlar bekletti beni ama sürekli dayanılmaz ağrılara neden olduğu için hastaneye kaldırıldım...3gun açlık sadece serum sonra çıkış ... Bu Ramazan'a kadar hiçbir şey yoktu ama ağrıyor ya aynı yerler ufak ufak ta olsun ağrıyor azıcık yemek fazla kaçsın davul gibi şişiyor karnım özellikle mide bölgem , henüz doktora gitmedim ama bayramdan sonra kesin gideceğim herkese geçmiş olsun inşallah

Günaydın kızlar bu konuda aynı sıkıntıları yaşıyoruz 2021 Haziran'da ameliyat oldum ikiz bebeklerim vardı bir buçuk aylık, doğumdan 5 gün sonra bir akşam kriz gibi bir ağrıyla hastaneye kaldırıldım yeni doğum yapmış olduğum için doktorlar bekletti beni ama sürekli dayanılmaz ağrılara neden olduğu için hastaneye kaldırıldım...3gun açlık sadece serum sonra çıkış ... Bu Ramazan'a kadar hiçbir şey yoktu ama ağrıyor ya aynı yerler ufak ufak ta olsun ağrıyor azıcık yemek fazla kaçsın davul gibi şişiyor karnım özellikle mide bölgem , henüz doktora gitmedim ama bayramdan sonra kesin gideceğim herkese geçmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun safra keseniz alındımi beni mahvetti bu ameliyat hepimize
Allahim şifalar versin

Geçmiş olsun safra keseniz alındımi beni mahvetti bu ameliyat hepimize
Allahim şifalar versin
Öncelikle sizede geçmiş olsun evet safran alındı çok şükür çünkü doktorum enfeksiyon nedeniyle artık karardığını ve iyikide aldığını söyledi... Ama çok iyiydim ben aslında hiç sorun yaşamadım bu Ramazan'a kadar... rabbim şifa versin hepimize

Merhaba, 2022 mart ayında safra kesesi ameliyatı oldum. O günden bugüne 2 kez ağrıdan acillik oldum hem de ambulansla. Ameliyattan önceki olduğu gibi midemde başlayan ve tüm karnıma ve göğsüme ilerleyen, nefesimi kesen bir ağrı yaşadığım. Kalp krizinden korkup ikisinde de yanımdakiler ambulans çağırdı. İlkinde öğlen yemeği biraz ağır gelmişti ikincisinde belirgin bir neden yoktu. Haftaya kısmetse dahiliye doktoruna gideceğim umarım bir neden bulunur. Günlük hayatımda bir sıkıntı yok ama bu ikisi çok ciddiydi. O kadar korkuyorum ki hiçbir şey yemek istemiyorum. Benim doktorum yağlı, baharatlı ve kızartmadan uzak dur demişti uzak duruyorum ama bu korku yaşam kalitemi düşürüyor. Bir çare bulan yazsın lütfen

Merhaba, 2022 mart ayında safra kesesi ameliyatı oldum. O günden bugüne 2 kez ağrıdan acillik oldum hem de ambulansla. Ameliyattan önceki olduğu gibi midemde başlayan ve tüm karnıma ve göğsüme ilerleyen, nefesimi kesen bir ağrı yaşadığım. Kalp krizinden korkup ikisinde de yanımdakiler ambulans çağırdı. İlkinde öğlen yemeği biraz ağır gelmişti ikincisinde belirgin bir neden yoktu. Haftaya kısmetse dahiliye doktoruna gideceğim umarım bir neden bulunur. Günlük hayatımda bir sıkıntı yok ama bu ikisi çok ciddiydi. O kadar korkuyorum ki hiçbir şey yemek istemiyorum. Benim doktorum yağlı, baharatlı ve kızartmadan uzak dur demişti uzak duruyorum ama bu korku yaşam kalitemi düşürüyor. Bir çare bulan yazsın lütfen
Geçmiş olsun ben 6 ay önce oldum 5 ay ameliyat yerim doğum sancısı çeker gibi sancidi o halimle doktor doktor gezdim yollarda ağladım şimdide aynı safra kesesi varmış gibi sürekli agri devam ediyor arada artiyor batmalar oluyor olmadan çok iyiydim artık napacam bilmiyorum inşallah hepimizinkide gecer doktor bisey yapmıyorlar benimki böyle oldu çok zor
Allahim hepimize şifalar versin

Merhaba, Benim ağrılar hala devam ediyor.Sırtımda sağ ve sol yan tarafım ağrıyor üstte doğru geziyor sanki ağrı kalbimde sıkışma hissediyorum bazen böbreklerim ağrıyor gibi oluyor bazen sırtımın üst kısmı geziyor bildiğin ağrı.Dişlerimin hepsini sıkmışım gibi bir ağrı hissediyorum.Bir ara bir geçti diyet ve mide koruyucu kullanınca rahatladım. Ama şimdi tekrar başladı. En son gastroentrolojiye gittim muayene etti gaz var çok fazla dedi ondan dolayı bu kadar sancı yapıyor dedi.Çiğ sebze meyve yenmeyecek soğuk tüketilmeyecek.Laktoz kullanılmayacak.Süt laktozsuz yoğurt laktozsuz.Ekmek glutensiz.
Söylediklerini yapıyorum 1 gün ağırmıyor 2.gün yine başlıyor.Hamileyim şu an endoskopide yapamıyor mideye bakmak için.

Şaştım kaldım düzgün beslenmem gerek ne yapacağımı bilmiyorum.Gerçekten gaz sancısı mı? Safra kesesinin alınmasıyla mı alakalı.Ama safra alınmadan öncede aynı ağrılarım vardı.

Merhaba herkese geçmiş olsun ben de 13 haziran 2024 de safra kesemi aldırdım ilk 10 gün hiç bi şikayetim olmadı fakat sonra 4. 5 gün de bir mideme ağrı giriyor ağrıyla birlikte genirme durumu oluyor, şişiyor mide ve sol arka bel sırt kısmına ağrı yapıyor, sırt üstü yatınca derin nefes alabiliyorum onun dışında alamıyorum ve sıkıştırıyor beni, ve rahatlamak için kendimi kusturuyorum yaklaşık 1 saat sonra bu şikayetlerim geçiyor ama korkuyorum 4. 5 gün de bir tekrar ediyor çünkü Dr ilaç verdi ameliyat sonrası bir müddet olağan durumlar dedi eğer geçmezse endoskopi yaparız dedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı varsa geçti mi şikayetleriniz bilgi veren olursa çok sevinirim, diyetimi yapıyorum ama yiyip içmekten dışarı çıkmaktan korkar oldum çünki en olmadık zamanlarda oluyor bu şikayetlerim inşallah hepimiz şikayetleri en kısa zamanda geçer🤲

X