Safra Kesesi Ameliyatı Sonrası Ağrıların Devam Etmesi

Esreden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
9
6
34
2022 yılı haziran ayında safra kesesi ameliyatu oldum.Ameliyat sonrası 1 ay sırtve yan boşluklarda ağrılarım devam etti.1 ay sonra yok oldu.Şu an ocak başından itibaren ağrılar tekrar başladı sırtımda sağ tarafta ağrı başlıyor.Yan boşluklarımda dolaşıyor sanki.Sürekli bu ağrı ile uğraşmaktan yoruldum.Doktora gittim ultrason temiz bir problem yok kas ağrısı olabilir dedi.Kas gevşetici verdi onuda ağrıdan duramıyorum dediğim için yoksa ilaç vermeden gönderecekti.Aranızda bunu yaşayan var mı kızlar? Lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım?

Merhaba cok gecmis olsun acaba kanala taş düşmüş olabilir mi ameliyat sonrası yaşanabiliyormuş int te okumustum da bende cuma gunu olacağım belortim yoktu ama taşım çokmuş dr olmamı tavsiye etti bakalm hayırlısı
Ben yemeden ymesemde agriyor sürekli siddetli öyle hafif olsa keşke sizde geçmiş olsun

Allah razı olsun canım hala agriyor çok kötüyüm karaciger büyük o yapar dedi doktorlar tam birey demiyor yapmıyor bilemiyorum sitede
Allahim şifa versin inşallah hapimizede benimki çok zor oldu

Allah razı olsun canım hala agriyor çok kötüyüm karaciger büyük o yapar dedi doktorlar tam birey demiyor yapmıyor bilemiyorum sitede
Allahim şifa versin inşallah hapimizede benimki çok zor oldu
Allah yardımcın olsun.Çok zor bu süreçler sürekli ağrı ile yaşamak gerçekten zor .safra kesesi dediler ameliyat olduk hala ağrı çekiyoruz anlamadım nedir bu?

ben de olacağım.korkuttunuz beni,ara ara ağrırken, olduktan sonra daha çok ağrırsa ne yaparım.nerelerde oldunuz ameliyatı,başka doktora göründünüz mü,belki ameliyat hatasıdır.
Geçmiş olsun benimkide ara ara ağrıyordu şimdi perişanım başka doktorlarda birsey yapmıyor ama ameliyat olan çok insan iyiki olmuşum diyor hiç bir sorunları yok benimki boyle

peki nerede hangi dr.oldunuz?dr.h
Buraya yazanlar ki neden agriyor nasil agriyor bilmiyorum ama.benim karacigerde büyüklük varmış ondandır belli değil ama benim ağrım için korkmayın ameliyat olan çok kişinin hiç bir agrisi yok benimki çok siddetli. Bir agri ama siz korkmayın herkesin sorunu aynı değil normalde çevremdeki olanlar hepside çok iyiler ameliyat olanların hiç bir sıkıntısı yok

X