Ben yemeden ymesemde agriyor sürekli siddetli öyle hafif olsa keşke sizde geçmiş olsun
Sitede geçmiş olsun taş yok olsa görünür sürekli bakiliyorMerhaba cok gecmis olsun acaba kanala taş düşmüş olabilir mi ameliyat sonrası yaşanabiliyormuş int te okumustum da bende cuma gunu olacağım belortim yoktu ama taşım çokmuş dr olmamı tavsiye etti bakalm hayırlısı
Geçmiş olsun nasilsinizBende eve çıktım bgn 2 gece yatırdı doktorum safram alındı göbek fıtığım vardı onu da onardı çok şükr evdeyim
Tsk ederim iyiym şükr hareket edebliyrm biraz daha 3 yasnda kizm var ayaklndk bisekilde annmde kaliorm crp yuksek cikmistikan degermde o da ameliyt sonrasi norml dediGeçmiş olsun nasilsiniz
Geçmiş olsun ben 5 aydır ağlıyorumTsk ederim iyiym şükr hareket edebliyrm biraz daha 3 yasnda kizm var ayaklndk bisekilde annmde kaliorm crp yuksek cikmistikan degermde o da ameliyt sonrasi norml dediagri kesici ve antibiotik aliyorum
Niye duzelemediniz mi hala allah yardım etsin cok zorGeçmiş olsun ben 5 aydır ağlıyorum
Allahim hepimize şifa versin
Hala mı aynı ağrı devam ediyor.Doktorlar bir şey demedi mi? Ameliyatta oldunuz.Benim ağrılarda duruyor başlıyor.Kafayı yiycem şimdide midem ,midemin üstü ağrıyorSiz nasılsınız benimki ayni
Hala mı aynı ağrı devam ediyor.Doktorlar bir şey demedi mi? Ameliyatta oldunuz.Benim ağrılarda duruyor başlıyor.Kafayı yiycem şimdide midem ,midemin üstü ağrıyor
Allah yardımcın olsun.Çok zor bu süreçler sürekli ağrı ile yaşamak gerçekten zor .safra kesesi dediler ameliyat olduk hala ağrı çekiyoruz anlamadım nedir bu?Allah razı olsun canım hala agriyor çok kötüyüm karaciger büyük o yapar dedi doktorlar tam birey demiyor yapmıyor bilemiyorum sitede
Allahim şifa versin inşallah hapimizede benimki çok zor oldu
AminAllah yardımcın olsun.Çok zor bu süreçler sürekli ağrı ile yaşamak gerçekten zor .safra kesesi dediler ameliyat olduk hala ağrı çekiyoruz anlamadım nedir bu?
Geçmiş olsun benimkide ara ara ağrıyordu şimdi perişanım başka doktorlarda birsey yapmıyor ama ameliyat olan çok insan iyiki olmuşum diyor hiç bir sorunları yok benimki boyleben de olacağım.korkuttunuz beni,ara ara ağrırken, olduktan sonra daha çok ağrırsa ne yaparım.nerelerde oldunuz ameliyatı,başka doktora göründünüz mü,belki ameliyat hatasıdır.
peki nerede hangi dr.oldunuz?dr.hGeçmiş olsun benimkide ara ara ağrıyordu şimdi perişanım başka doktorlarda birsey yapmıyor ama ameliyat olan çok insan iyiki olmuşum diyor hiç bir sorunları yok benimki boyle
Ozel hastanepeki nerede hangi dr.oldunuz?dr.h
Buraya yazanlar ki neden agriyor nasil agriyor bilmiyorum ama.benim karacigerde büyüklük varmış ondandır belli değil ama benim ağrım için korkmayın ameliyat olan çok kişinin hiç bir agrisi yok benimki çok siddetli. Bir agri ama siz korkmayın herkesin sorunu aynı değil normalde çevremdeki olanlar hepside çok iyiler ameliyat olanların hiç bir sıkıntısı yokpeki nerede hangi dr.oldunuz?dr.h
İnşallah çabucak geçsin şu ağrılar.Ben bugünde başka doktora gittim.Bağırsak sendromu-stres -beslenme 3 lü kombo olmuş sanırım.3 hafta diyet deniycem bakalım işe yarıyor muTesekkurler aynı ağrıdan agliyorum
İnşallah gecer hepimizinde sizin tam olarak neresi agriyorİnşallah çabucak geçsin şu ağrılar.Ben bugünde başka doktora gittim.Bağırsak sendromu-stres -beslenme 3 lü kombo olmuş sanırım.3 hafta diyet deniycem bakalım işe yarıyor mu