Safra Kesesi Ameliyatı Sonrası Ağrıların Devam Etmesi

Esreden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
9
6
34
2022 yılı haziran ayında safra kesesi ameliyatu oldum.Ameliyat sonrası 1 ay sırtve yan boşluklarda ağrılarım devam etti.1 ay sonra yok oldu.Şu an ocak başından itibaren ağrılar tekrar başladı sırtımda sağ tarafta ağrı başlıyor.Yan boşluklarımda dolaşıyor sanki.Sürekli bu ağrı ile uğraşmaktan yoruldum.Doktora gittim ultrason temiz bir problem yok kas ağrısı olabilir dedi.Kas gevşetici verdi onuda ağrıdan duramıyorum dediğim için yoksa ilaç vermeden gönderecekti.Aranızda bunu yaşayan var mı kızlar? Lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım?

Ameliyattan önce endeskopi yapıldı sonra emar ilaçlı tomagafi cekildi

9 aydır agriyanlar yorumlara yanlar 8 yıldır agriyanlar herkeste aynı ağrımı farklimi bi iş var

Bende artık psikolojik mi bu ağrı diye düşünmeye başladım.Ağrılarım şiddetli değil ama bütün gün ağrıyor sürekli bir ağrı ile hiçbirşeye adapte olamıyorum.Ocak ilk haftası başladı 2 aydır ağrıyor arada 2 gün duruyor sonra tekrar.Neye göre duruyor neye göre başlıyor anlamıyorum
Ama ağrı iki yer geziyor.Bir kaç gün yan boşluklarım sonra bel boşluklarım ağrıyor.Sizde ağrı tam olarak nerede.Bir de psikolojik olmadığını nasıl anladılar onuda merak ediyorum

Benim agri safra kesesinin alındığı yer psikiyatri doktoru insanin içi dair sıkılır boğuluyor gibi olur diyor yoksa değil diyor

Bende 2022 Nisan ayında safra kesemi aldırmıştım...Yumurta hayatımdan nerdeyse çıktı..Zaten sevmezdim gerçi....Onun dışında yağlı ya da abur cuburlu beslenmelerden sonra sanki o ağrılar başlıyor gibi hissettim ben...

Yeme düzeninizi değiştiripte denediniz mi? Aldırmadan önceki ağrılarım olmadı Allah'tan ama aşırı yağlı beslenince sırt arka ağrıları ,karın üstü ağrıyordu sanki...

Geçmiş olsun..

Ben yemeden ymesemde agriyor sürekli siddetli öyle hafif olsa keşke sizde geçmiş olsun

Teşekkür ederim niye ağrıdığı için baktı karacigerde büyüklük var başka birey yok diyor ameliyat yerleri agriyor önceki ağrıda var bilmiyorum inşallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…