Ameliyat olalı 1.5 yıl oldu. hamilelikle yada bebekle ilgili değil vücudum üretmiş. kese o kadar çok dolmuşki yer değiştirmiş ağrlıktan mecburen açık ameliyat oldu ama çok zor geçmiş doktr öyle dedi. vee tam 1 hafta hastanede kaldım. Allahım yaşatmasın bir daha
amin cümlemizinkini.benim de ilk bebeğim 2.5 aylıken düşmüştü.hem de türkiyede sayılı en iyi doktora prof.a gidiyodum. aşırı kanamayla düşürdüm.sonra 1 yıl ARA verdim.korktum.bunda da gebelik kesem anormaldi.hatta hamilelik hormonum düştü birden.hep yattım 4 ay boyunca.öğretmen olunca raporlarım bitti göreve başladım.hamdoslun şimdi bebeğimi kucağıma almamı RABBİM nasip etti.tüm isteyenlere sana da hayırlı evlat vermeyi nasip etsin ALLAH
aminnn aminn canım insallah.. gectımız yaz melek annesi oluverdım işte ansızın..benımde senın gibi aşırı kanamam oldu bi anda ne oldugunu anlayamadan kendımı acilde buldum,bende tansiyon dusuklugu var acaba ondanmı oldu dıyorum amannyaa neyse bazı seyler kader işte demekki yasamamız gerekıyormus dıyıp teselli edıyorum işte kendımı.
gecmıs olsun canım melegin için,,,, bebegine de Allah upuzun ömürler ihsan etsın ınsallah aminnn
ilklerin yeri ayrı oluyor değilmi o ilk heyecan ilk kıpırtılar bir baska tabı bırde herseyın oylece kursakta kalması felaket neyse bundada bi hayır vardır dıyıp sabretmek gerekıyor
ben bugun adet oldum onu yazmak için gelmıstımsanırım cıvanpercemı işe yaradı -26.gunumde adet oldum neyseki çok gecmedi zaman- yasmine yenıden basladım
yani ameliyattan tam 3hafta sonra adetim geldi
çok enteresan ama ben de onca ay geçmesi üzerine 2 gün önce adet oldum birden:)
benim de tansiyonum hep düşüktür.genelde 9/4 çıkar.ama o zaman çok yoğundum.trenle istanbula ayakta gidip gelirdim.evime 50 km uzakta okula gidip geliyordum.yan yolda inip bariyerden atlıyodum.bunun üzerine anneler günü gösterisi,yıl sonu gösterisi bahar şenliği falan derken sanırım çok yordum kendimi.idrar yolumda enfeksiyon vardı.onun için tedavi görüyodum.öyle böyle gitti.benimle birlikte 10 kişi daha hamileydi.bir tek ben düşürdüm.hep kendimi suçladım. 1 yıl çocuk düşünemedim.sonra 1 yıl sonra hamile kaldım.onda da gebelik kesem bozuktu hatta progestan kullanıyodum.hamilelik hormonlarımda düşme oldu ve kan geldi.bebeğinizi düşürüyosunuz dediler.ama progestan kullandığımdan kanamam olamıyodu.nerdeyse çocuk defterini kapıyodum.kürtaj olmadan önce detaylı ultrasonda son kez dinlediler kalp atışlarını ve atıyodu hamdolsun.ama hep yattım.hiç korkma,hemen hamile kal.senin de bebeğin olacak evelALLAH.pes etme,4-5 düşükten sonra bebeğini kucağına alanlar çoook var.yılma sakın benim gibi.ilk diyodum bunu ilki gibi sevemem.ama o düşürdüğünüzün ayını geçince buna daha çok bağlanıyosunuz.hele ki kucağınıza alınca her şey unutuluyo inan bak
Allahım ne kadar sıkıntılar uzuntuler stresler yasamamıssınız öyle.. Allaha sukurler olsunki gebelıgınız tamamlanmıs sag saglım kollarınıza almıssınız masallah suphanallah
adetiniz hayrlı olsun diyim ozaman bendeoo sizinde baya dusukmus tansıyonunuz ,ameliyattan sonra hastanede yatarken hemsire gelir ara ara ölçerdi yuzume hayretle bakardı 6/4 derdi yemek yediğim halde böyleydi vaziyet..doktorda ölcerdi ara ara dedım en sonunda ben gayet saglıklıyım benı bosuna tutuyorsunuz hastane ,bu zamana kadar ölmediysem bundan sonrada ölmem insallah..hastanede durdukca ben daha cok hasta olucakmısım hısı oluyor ben evime gitmek istiyorum dedımde öle saldılar beni :)
ben progestaran kullanmama ragmen hemde vajınal jeldi benım yattım kalkmadım ama genede kaybettım demekki yasayacak ömrü bitmiş ,bende bu acıyı tadacakmısım..ne hayaller ne cıcıler ormustum hepsını dagıttım bıtane bile bişey bırakmadım evde.. neysee doktor 6ay korunun dedi ameliyattan sonra oyuzden mecburen yasmıne basladım..
agustosun ortasında korunmamız bıtecek ,sonrası kısmet.. bide 12.12.2012 de bebegımı dogurma hayalım vardı o da suya dustu safram alınınca.. 30 mayıs bebegımın yıldonumu
inanın evladınız olunca bunlArın hepsi geride kAlacak.benim de doğum günümle aynı zamanda olacaktı muhtemelen.ama RABBİ yazmamış işte.tüm isteyenlere sağlıklı sihatli evlTLr nasip etsin
benim annem ameliyat oldu.. 1 hafta oldu ameliyat olalı ama henüz ağrıları tam olarak geçmedi.. eskisi gibi değil ama halen yatakta. siz kaç güne tamamen düzeldiniz. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler..
Laparoskopik ameliyat oldum.Doğumumda sezeryandı çok şükür bir problem yaşamdım.Ameliyat sonrası hiç öyle ağrım olmadı.Sancılarımda sağ kamurgamın altından başlayıp bütün sırtıma yayıyılıyordu,nefes alamıyordum ve iki büklüm kalıyordum.Ameliyatı acıbademde oldum.
Lütfen yardım edin..5 aylık kızım var..yaklaşık 2 ay önce ağrılarım başladı..önce 10-15dk sürüyordu belime vuruyordu,nefesimi kesiyordu..en son gece 12 de başlayıp 4e kadar devam etti..dayanılcak gibi değildii..en son kusup rahatladığımı hatırlıyorum..bikaç gün önce tekrar gece geldii ağrıı acille gittik..ertesi gün ultrasyonda safrada 2 taş olduğunu öğrendik..doktor amelyat diyor ancak ben bebeğimi düşünüyorum..kızım şuan sadece anne sütü alıyor..Amelyat sonrası emebiliyor mu?kullanmam gereken ilaç var mı?ne kadar geçiktirebilirim diye düşünüyorum sırf kızım memeyi bırakmasın diye..ama ağrılarda dayanılcak gibi değil...
Arkadaşlar merhaba doğumdan iki hafta sonra saframda taş olduğunu farkettik. Ameliyat olmak istiyorum bir an önce çünkü malum krampları dayanılacak gibi değil. Size sormak istediğim bebeğini emzirirken ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra ne tür ilaçlar kullandınız ve bu sürede bebeklerinizi emzirebildinizmi. Süt sağıp donduruyorum ama kaç için toplamalıyım bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?