- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ameliyat olalı baya oldu sanırım. Şu an nasıl beslenme durumunuz.yasakli olan bir şey var mıBende ameliyat oldum safra kesemi aldilar. Ama bende gastrit var ne yesem dokundu mahvoldum hep kilo verdm baya zayiflamstm.. keske o zayif halimde kalsaydm ama cok cektim yemek konusunda hic hatirlamak bile istemiorummmm hep karnm sisiyorduu
Evet ameliyat olali 1 sene oldu. Normalde midesinden rahat olanlar 1 hafta da toparliyorda. Benm gastrit bitirdi. Doktor diyet listesi verdi tabi sonra mide siskinligm vardi megerse bagirsaklarm sisiyormus benm sorunum stres. Kolonoskopi de oldum endeskopide tertemiz ciktilar... strese bagli bagirsak kasilmasi yasiyormusum... kolonoskopiden sonra hazir bagirsaklarm tertemiz olmus dedim ve hayatima bol su ekledim. Hic icmezdm... o oyle halloldu..yemek icinde hep mide koruyucu hap ve gaviscon surubu hayat kurtarci surubum diyebilrm.. bu ikisi beni baya goturdu. Tabi kizartmayi hayatmdan cikarttim gec saatte asla yememeye calstm. Ve hep kek yiyordum hazir meyveli keklerden yaparsam evde yaptgmdan muz uzum yedim hep....Siz ameliyat olalı baya oldu sanırım. Şu an nasıl beslenme durumunuz.yasakli olan bir şey var mı
bende de ülser var, sonra kilo mu aldınız safra yuzunden mi?Bende ameliyat oldum safra kesemi aldilar. Ama bende gastrit var ne yesem dokundu mahvoldum hep kilo verdm baya zayiflamstm.. keske o zayif halimde kalsaydm ama cok cektim yemek konusunda hic hatirlamak bile istemiorummmm hep karnm sisiyorduu
Hep kek yeme nedenim yemek agir geldgnden bu sekilde karnmi doyurmya calstim zaten birsey yiyesim de yoktu. Sanki diyet uygular gbiydim hemde zayflamstm..Siz ameliyat olalı baya oldu sanırım. Şu an nasıl beslenme durumunuz.yasakli olan bir şey var mı
Yok canm kilo alma nedenim yiyemedgm gunlerin acisini cikarmaktibende de ülser var, sonra kilo mu aldınız safra yuzunden mi?
yani normal de yedigim gibi yersem kilo alma durumum olmaz, cunku benim kllo almamam lazım daha 6 kilo fazlam varYok canm kilo alma nedenim yiyemedgm gunlerin acisini cikarmakti
Canm safran alindi diye kilo almazsinki. Ya da niye alasin hic duymadim ben ??? Ama miden de sorun varsa ilk baslarda zorluk cekebilrsn cunku safranin gorevi agir yemeklerde mideye yardmci olmamis. Yani yardmcisi yok artk midenin gbi bir durum..yani normal de yedigim gibi yersem kilo alma durumum olmaz, cunku benim kllo almamam lazım daha 6 kilo fazlam var
zaten 1 aydır agrıdan sancıdan bisey yiyebildigim yok pek yardım etmiyo sagolsun safra alınınca sindirim normale dönüyomus o da kilo aldırıyomus diye duydum o yuzden endiselendlm, yani yemegi abartmazsak kilo sorunu olmaz anladıgım kadarıyla :)Canm safran alindi diye kilo almazsinki. Ya da niye alasin hic duymadim ben ??? Ama miden de sorun varsa ilk baslarda zorluk cekebilrsn cunku safranin gorevi agir yemeklerde mideye yardmci olmamis. Yani yardmcisi yok artk midenin gbi bir durum..
zaten 1 aydır agrıdan sancıdan bisey yiyebildigim yok pek yardım etmiyo sagolsun safra alınınca sindirim normale dönüyomus o da kilo aldırıyomus diye duydum o yuzden endiselendlm, yani yemegi abarazsak kilo sorunu olmaz anladıgım kadarıyla :)
cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin :)Canm ameliyt oldgm zamnlrda hep arastrdm hic bole birsey duymadim. Bilakis mide bir kac ayda yeni duzene alisirmis.. artik safra kesesinin gorevini ustlenmeyi.. soyle soyleyeyim iki madde var. 1. normal duzeninde gidersen almazsin 2. Miden hassas sa zorluk cekebilr ve kilo verebilrsn. Ben boyle biliorum ben zorluk degil cile cekmstm resmen ama bu benm bunyeme ait birsey..