• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safeslimmer ile çift rakamlara doğru :)

Lorania

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
7
1
86
Ankara
Herkese selam :)
Geçen hafta uzun uzun bir yazı yazmıştım ama şuan o kadar uzun yazmak istemiyorum.
Geçtiğimiz hafta salı günü (yarın tam 1 hafta oluyor) diyetisyenimin de önerisiyle ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra safeslimmer veg plus+ kullanmaya başladım.
Sanırım hayatımda gördüğüm en güzel ilaçlardan biri.
Gerçekten de 1 haftada tam 3 kilo verdim, yediklerime dikkat ettim, hareket ettim birazcık. Ancak işin güzel tarafı, diğer ilaçların aksine bunun hiçbir yan etkisi yok. Sağlıklı bir şekilde kilo verdiriyor ve ben aslında bir sürü şey de yedim ama azar azar yedim. Zaten acıktırmıyor. İştahı kapatıyor. Diğer özelliklerine göre de şekeri ve yağı bağlıyor ama vücuttan atılımı hiçbir şekilde anormal değil. Tam aksine normal düzeninize göre işliyor. 114 kilodan 111 kiloya düşmeyi başardım. Daha da güzel tarafı kendinizi tuvalette bulmuyorsunuz ve başka türlü yan etkileri de yok. Sanki hayatıma bu ilacı kullanmadan önce devam ediyormuş gibi devam ediyorum. Tek fark daha az yiyorum :)
Bakalım 3 hafta sonra, nasıl devam edecek şuan aşırı merak ediyorum açıkçası. Kendimi çok dinamik ve enerjik hissediyorum, işlerime de konsantreyim. Bu zayıflama ilaçlarından bir tek xenical etkili sanıyordum ama onu bu sefer kullanmaya yeltenemedim.
Haziran sonuna kadar umuyorum ki hem az yiyerek, hem spor yaparak hem de bu ilacı da kullanarak çift rakamları görürüm. Herkese tavsiye ederim ancak mutlaka doktor kontrolünde ve gerekli testler yapıldıktan sonra kullanın :) (Zira 60 kilo bi insanın kullanması gereksiz olur) Herkese sevgiler.

Back