- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
Bela ayı imiş abla
Özelliklemi belalar oluyor bu ayda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bela ayı imiş abla
Aslında abla halk arasında bir inanış. Belkide çekiyoruz düşüncelerle belayı. Peygamber efendimiz o ay hasta olunca insanlar bela ayı demiş.Özelliklemi belalar oluyor bu ayda.
Aslında abla halk arasında bir inanış. Belkide çekiyoruz düşüncelerle belayı. Peygamber efendimiz o ay hasta olunca insanlar bela ayı demiş.
Merhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
Gökten bela ve hastalık yağar. Ancak bunlardan korunma yolları var. Arastirilinca ulaşılabilecek şeyler.İlk defa duyuyorum böyle bir ay. Özelliği ne bu ayın?
İlk defa duyuyorum sefer aynı ve uğursuzluklarını. Aslında bana göre galiba uğursuz bişey yok herşey kader kısmetMerhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
Erken doğurmak istiyoİçinizde tutabiliyorsaniz eğer doğurmayin.
O eylül bu eylül değil başla eylül :) hicri ay safer ayı. her yıl 10 gün evvel geliyor. Siz kurtarmış olabilirsiniz oğlanıÖncelikle başın sağolsun. Anlamadığım, o gün doğum yapacağını nerden biliyorsun?
Sezeryanlılara bile doğuma 2 hafta kala gün verirler. O zaman üzücü olaylar yaşadın diye yine yaşayacakmışsın gibi şartlandırma kendini. Kötü şeyleri düşünüp kendine çekme
Güzel şeyler hayal et, Allah'a sığın.
Ayrıca benim oğlumda 14 Eylül 2017'de doğdu nolmuş. Tarihlere bir anlam yüklemenin mantığı yok. O yaşadıkların tesadüf değil kader diyelim. Daha çok başındasın hem sağlıkla kucağına alırsın inşallah
O eylül bu eylül değil başla eylül :) hicri ay safer ayı. her yıl 10 gün evvel geliyor. Siz kurtarmış olabilirsiniz oğlanı
Merhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
Facebook meşhur etti hastalık, sıkıntı, bela kapıları aciliyomus, lanetli aySafer ayı nedir hanımlar.
Ben bizim aylar 12 diye biliyordum 13. de mi varmış?Merhabalar. Nasip olursa 19.09.2020 de doğum yapacağım. Safer ayı 18 Eylül de başlıyor ve ben Allah'ın gücüne gitmesin ama Safer ayında doğurmak istemiyorum Manyakmısın demeyin. Safer ayı uğursuz değil de demeyin. Böyle düşünmek için geçerli sebeplerim var. 2017 Safer ayında annemin kanser olduğunu öğrendik. 1 hafta sonra babam felç geçirdi. O dönem ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. 2019 Safer ayından 2 gün önce babam yoğun bakıma kaldırıldı ve Safer ayının son günü öldü Bir tanidigimizin çocuğu ileri derecede down sendromlu. Oda Safer ayında doğdu. Bukadar tesadüf olabilir mi ? Allahım nolur burda yazdıklarım evrene mesaj olarak gitsin ve Safer ayında doğurmayayım Amin.
Facebook meşhur etti hastalık, sıkıntı, bela kapıları aciliyomus, lanetli ay