Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende istom banane banane kıskandım saka bi yana canikolarım ebusum melayım benim siz teskere aldınızda benimde bigünüm kalıyo biliyosunuz ama yagcılık değil samimi sölüyorum bu gece tepük gecenizde sizinle birlikte bende askerimi alıyo kadar heyecanlı olucam sizinla az derdimi tasamı paylasıpta gülüp aglamadık benim için cok kıymetlisinizde burdan megimede duyurulur bize bu kadar deger verdi ve askerini almasına ragmen bizi bırakmadı için onu cok seviyorummmm iki varsınız kızlar gercekten cok duysallastım yaa benim bebuslarım beklermişte askerine kavusurlarmıs yaa sizi gercekten cok seviyorum
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok iyi arkadaşlarsınız hepiniz ve sürekli ağlar bi hava içindeyim neden bilmiyorum ama öle garip sizin yazdıkalrınız oluyunca içim taşıyo hemde çoksenağlama
EVET SEVİNÇ TABİ BELKİDE ŞAŞKINLIK ARKADAŞLARIM DARISI BİZİM GİBİ AKSER YOLU BEKLEYEN TÜM ASKERLERE VE BEKLEYENLERİN BAŞINA DİLİYORUM :Saruboceq: VE SİZİ ÇOK ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMa.s.
meginde seni çookk seviyo duygumm benim,kaderdaş tatlı arkadaşımmolumunekankayizsmile
senin şafak da bitti bitiyoo olleeeyyyy:lepi:
yedik valla esracımOhhhh depün kizlar benimde cok az kaldiiiiiiiiiii :lepi:
Yidik askerliği hepimiz beeeeeeee kaydirigubbakcemile
oyy duygum benim sende bizim için çok kıymetlisin tatlım.opuyorumnanaktanayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende istom banane banane kıskandım saka bi yana canikolarım ebusum melayım benim siz teskere aldınızda benimde bigünüm kalıyo biliyosunuz ama yagcılık değil samimi sölüyorum bu gece tepük gecenizde sizinle birlikte bende askerimi alıyo kadar heyecanlı olucam sizinla az derdimi tasamı paylasıpta gülüp aglamadık benim için cok kıymetlisinizde burdan megimede duyurulur bize bu kadar deger verdi ve askerini almasına ragmen bizi bırakmadı için onu cok seviyorummmm iki varsınız kızlar gercekten cok duysallastım yaa benim bebuslarım beklermişte askerine kavusurlarmıs yaa sizi gercekten cok seviyorum
çok sağol canım darısı başına inşallahopuyorumnanaktanBende isterim o tepüklerden 4 gün sonraaa=))
Bu arada hayırlı olsun güzeller, gözünüz aydınn...
ayy canlarım benim gözünüzaydın
çok mutlu oldum vallahi
ama bizleri bırakmayın olur mu
ben sizden tepük yemek istiyom
sizi çok seviyorum
darısı başımıza inşallah
sağol canım opuyorumnanaktanohhh gözünüz aydın hanımlar
darısı asker yolu bekleyenlerin başına
oyy kıyamam sana :1hug:Amin inşAllah darısı hepimizin başına şafak kardeşleriiimmmmm =))) kaydirigubbakcemile5
duygulandım bea sizleri böyle görunce oyyyyhh =))
kızlar hepinizin gözü aydınnnopuyorumnanaktan
kuzum benim herşey için teşekkür ederimŞeniz
kizlar birde burdan tebrik etmek istedim sizi
gözünüz aydiin delikafadulden delikafaduldendelikafadulden yediniz bitirdiniz askerligi
hayirli ugurlu olsun , damat adaylarimizi güle güle öpün koklayin sarilin simdi :lepi:
insallah bu son ayrilgiiniz olur :Saruboceq:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kuzum benim herşey için teşekkür ederimŞeniz
cicim çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Allahım sizede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
çok çok güzel duyguymuş :lepi:
Kutlama yapıyor muyuz bu gece kızlar aklinialirimsmile :teytey:
Ona göre size sürprizlerim var aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Ben hazırlayana kadar herkes kaçmış gitmiş sanırım :roflol:
Ne demek canım rica ederim ben de çok güldüm kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanayyy süper olmuş canım yaaa:lepi:
ellerine emeğine sağlıkopuyorumnanaktan
nasıl güldüm pc başında anlatamam :roflol:
pasta da süpermiş hanicokacimcoook
çok çok çok teşekkürler delikafadulden:hooray: