yarın gece saat 12'de şafakları doğan güneş olucak kankalarım melayım vede ebuşumun..:dance:
sabırla 460 gün asker yolu beklediler ve Allahın izniyle kavuşuyolar askerlerine,aşklarına çok şükür..:Saruboceq:
opuyorumnanaktansizi seviorum canlarım benim,Allah bi daha da ayrılık vermesin inşallah aşklarınızla size..:Saruboceq:
bu da benden ilk depükleriniz olsuuunnnn:lepi:
bu melayımaaa;
bu da ebuşumaa;
hayırlııııı olsunnnnn kankitollaaarımmmmopuyorumnanaktan
tam tamına 460 gün sabırla beklediniz.zemuszemus
ve artık kavuşma vakti geldiiiiii....
rabbiim bir daha ayırmasın inşaallahhhh
darısııı diğer bekleyen bizlerin başına:lepi:
benim ne zaman topiğim olcekkk acaba bole güneşim doğuyor diyee:Saruboceq:
yarın gece saat 12'de şafakları doğan güneş olucak kankalarım melayım vede ebuşumun..:dance:
sabırla 460 gün asker yolu beklediler ve Allahın izniyle kavuşuyolar askerlerine,aşklarına çok şükür..:Saruboceq:
opuyorumnanaktansizi seviorum canlarım benim,Allah bi daha da ayrılık vermesin inşallah aşklarınızla size..:Saruboceq:
bu da benden ilk depükleriniz olsuuunnnn:lepi:
bu melayımaaa;
bu da ebuşumaa;
sonuna kadar hakedilmiş bi gurur bu yaşanılan,sevinin kızlaarrrropuyorumnanaktan
kop kop kop kop kop kop koooooppppppppppp:teytey::sm_cool:delikafadulden
aynen melayım ben yarın geceyi düşünemiyorum ağlaya ağlaya bi hal olurm sanırm ama mutluluk gözyaşlarına herzaman bayılırım inş. aşkımı karşılayınca şok geçirip öle tuhaf tuhat bakmam ağlarım
sonuna kadar hakedilmiş bi gurur bu yaşanılan,sevinin kızlaarrrropuyorumnanaktan
kop kop kop kop kop kop koooooppppppppppp:teytey::sm_cool:delikafadulden
gerçektende öle ben geçen sene bu topiğe girmiştim ama hala da ayrılamadım çünki çok değerli arkadaşlıklar var burda herkesi çok seviyorum benopuyorumnanaktan
Kızlar hayırlı olsun opuyorumnanaktan Allah bir daha ayırmasın sizleri inşallah :Saruboceq:
kızlar çok güzel birşey insanın sevdiğinin yanında olması,dilerim birdaha ayrılık yaşamazsınız her şey gönlünüzce olur :Saruboceq:darısı diğerlerinin başına :içelim:
Kızlar hayırlı olsun opuyorumnanaktan Allah bir daha ayırmasın sizleri inşallah :Saruboceq:
kızlar çok güzel birşey insanın sevdiğinin yanında olması,dilerim birdaha ayrılık yaşamazsınız her şey gönlünüzce olur :Saruboceq:darısı diğerlerinin başına :içelim:
çok sağolun arkadaşlar iyiki varsınız dyorum ve mutluluğumuzu yarın hep beraber burda tekrardan perçinlicez inş. sizide mutlaka bekliyorum:1hug:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?