Şafaklarını yiyip bitirdiler benim bitanecik kaderdaşlarım Melayım ve Ebuşum :)

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
698
yarın gece saat 12'de şafakları doğan güneş olucak kankalarım melayım vede ebuşumun..:dance:
sabırla 460 gün asker yolu beklediler ve Allahın izniyle kavuşuyolar askerlerine,aşklarına çok şükür..:Saruboceq:
opuyorumnanaktansizi seviorum canlarım benim,Allah bi daha da ayrılık vermesin inşallah aşklarınızla size..:Saruboceq:

bu da benden ilk depükleriniz olsuuunnnn:lepi:

bu melayımaaa;

bu da ebuşumaa;

Son düzenleme:
hayırlııııı olsunnnnn kankitollaaarımmmmopuyorumnanaktan
tam tamına 460 gün sabırla beklediniz.zemuszemus
ve artık kavuşma vakti geldiiiiii....
rabbiim bir daha ayırmasın inşaallahhhh
darısııı diğer bekleyen bizlerin başına:lepi:
benim ne zaman topiğim olcekkk acaba bole güneşim doğuyor diyee:Saruboceq:

yarın gece saat 12'de şafakları doğan güneş olucak kankalarım melayım vede ebuşumun..:dance:
sabırla 460 gün asker yolu beklediler ve Allahın izniyle kavuşuyolar askerlerine,aşklarına çok şükür..:Saruboceq:
opuyorumnanaktansizi seviorum canlarım benim,Allah bi daha da ayrılık vermesin inşallah aşklarınızla size..:Saruboceq:

bu melayımaaa;

bu da ebuşumaa;

yaaa kızlar allah razı olsun ya üff çok duygulandırdınız beni megim susum çok sağ olun

senağlamasenağlamasenağlama

bu melayımaaa;

bu da ebuşumaa;

ama ama ama yaaaaaaa gece gece ağlattınızz beni yaaaa mafoldumben
çok çok mutlu oldum ben megim bitanecik kankaaaaamm olumunekankayizsmileŞeniz
susu'm sende burdasıınnŞeniz
çok çok teşekkür ederim yaaaa:utangac:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne söyleyeceğimi bilemedim vallaha ben yaaaaa:kedi:
darısı diğer kaderdaşlarımın başınaaaa
:Saruboceq::lepi:

aynen melayım ben yarın geceyi düşünemiyorum ağlaya ağlaya bi hal olurm sanırm ama mutluluk gözyaşlarına herzaman bayılırım inş. aşkımı karşılayınca şok geçirip öle tuhaf tuhat bakmam ağlarım

sonuna kadar hakedilmiş bi gurur bu yaşanılan,sevinin kızlaarrrropuyorumnanaktan

kop kop kop kop kop kop koooooppppppppppp:teytey::sm_cool:delikafadulden

sonuna kadar hakedilmiş bi gurur bu yaşanılan,sevinin kızlaarrrropuyorumnanaktan

megooo kızım artık bize uyku muyku yok zaten sıcaktan yatamıyordum şimdide iice heyecanda eklendihiç yatamamdelikafaduldenturkbayragi:asigim::nazar:

aynen melayım ben yarın geceyi düşünemiyorum ağlaya ağlaya bi hal olurm sanırm ama mutluluk gözyaşlarına herzaman bayılırım inş. aşkımı karşılayınca şok geçirip öle tuhaf tuhat bakmam ağlarım

aynen yaa burda şafak topiğinde çok güzel arkadaşlıklar edindik
evet artık mutluluk gözyaşlarımız olucak ama ben baya ağlıcam sanırım
çok acayip duygulandım yaaaa
:gitme:

kankaaamm yaaa çok garip oldum yaaaa :bbo:
sulanmaya devam ediyo benim gözler
:bbo:

gerçektende öle ben geçen sene bu topiğe girmiştim ama hala da ayrılamadım çünki çok değerli arkadaşlıklar var burda herkesi çok seviyorum benopuyorumnanaktan

canımsınız kankalarım benimmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

olcak susum seninde topiğin inşallahhh kuzum benimmmŞeniz

Kızlar hayırlı olsun opuyorumnanaktan Allah bir daha ayırmasın sizleri inşallah :Saruboceq:

kızlar çok güzel birşey insanın sevdiğinin yanında olması,dilerim birdaha ayrılık yaşamazsınız her şey gönlünüzce olur :Saruboceq:darısı diğerlerinin başına :içelim:

Kızlar hayırlı olsun opuyorumnanaktan Allah bir daha ayırmasın sizleri inşallah :Saruboceq:

kızlar çok güzel birşey insanın sevdiğinin yanında olması,dilerim birdaha ayrılık yaşamazsınız her şey gönlünüzce olur :Saruboceq:darısı diğerlerinin başına :içelim:

çok sağolun arkadaşlar iyiki varsınız dyorum ve mutluluğumuzu yarın hep beraber burda tekrardan perçinlicez inş. sizide mutlaka bekliyorum:1hug:yerimseniben

çok teşekkür ederim canım amin inşallahhopuyorumnanaktan

amin canım amin inşallahh Allahım sevenleri hiç ayırmasın:Saruboceq:

Hayırlı olsun bir ömür boyu inşallah bugün kü kadar mutlu olursunuz...Darısı diğerlerinin başına:nazar:

Back