• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Şafak kaç kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Denz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
22
32
3
Benim 49 kızlar safaklarımızı yazıp doğum yaptıkça paylasalım insallah kim nasıl doğum yaptı normal mi sezeryan mı birbirimizi bilgilendirelim

Hadi inşallah hayırlısıyla bende normal istiyorum eger olurssa

Çatı muayenesi yapıldı. Normal yapabilirmişim. İnşallah son anda bir aksilik olmaz. Akışına bıraktım. Sağlıkla gelsin de. İster normal ister sezaryenle gelsin :)

Çatı muayenesi yapıldı. Normal yapabilirmişim. İnşallah son anda bir aksilik olmaz. Akışına bıraktım. Sağlıkla gelsin de. İster normal ister sezaryenle gelsin :)
İnşallah aksilik olmaz da normal olur yani orası dogru sağlıklı olsunda ama ameliyat korkusu var bende =)

Çatı muayenesi çok acıtıyor mu ondan bile korkuyorum... Bende akışına bırakmak istiyorum ama o an geldiğinde nasıl olur bilmem... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çatı muayenesi çok acıtıyor mu ondan bile korkuyorum... Bende akışına bırakmak istiyorum ama o an geldiğinde nasıl olur bilmem... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben iki kere girdim çatı muayenesine. İlki acıdı. Ama kendimi bıraktım. Hiç kasmadım. Tüm kaslarım gevşekti. Kasarsam daha çok acıyacaktı. Birde ağzımdan derin nefes alıp burnumdan verdim. Dayanılmayacak kadar değildi. Kısa sürüyor zaten.
Ama ikinci hiç acımadı. On saniye falan sürdü ya da onbeş. Anlamadım bile. Çünkü eline jel döktü. İlkinde o beyaz eldivenler kaymadığı için canım yanmış. Jel olunca gerçekten hissetmedim. Açık konuşayım eşinle yaptığından farklı olmuyor :KK53::KK48:
Önemli olan kendini rahat bırak. Kaslarını sıkma. Derin nefes alıp ver.

Ben iki kere girdim çatı muayenesine. İlki acıdı. Ama kendimi bıraktım. Hiç kasmadım. Tüm kaslarım gevşekti. Kasarsam daha çok acıyacaktı. Birde ağzımdan derin nefes alıp burnumdan verdim. Dayanılmayacak kadar değildi. Kısa sürüyor zaten.
Ama ikinci hiç acımadı. On saniye falan sürdü ya da onbeş. Anlamadım bile. Çünkü eline jel döktü. İlkinde o beyaz eldivenler kaymadığı için canım yanmış. Jel olunca gerçekten hissetmedim. Açık konuşayım eşinle yaptığından farklı olmuyor :KK53::KK48:
Önemli olan kendini rahat bırak. Kaslarını sıkma. Derin nefes alıp ver.
Tamam dediklerin aklımda .. teşekkür ederim:KK54:

Acidimi muayene ya benimde iki gün sonra yapılcak kanama vs geldimi

Hayır hayır hiç acımadı gerçekten :) doktor eline jel döktü. Hissetmedim bile. Kaslarını serbest bırak. Derin derin nefes alıp ver. Rahim içi kaslarını sıkarsan canın yanar ve muhtemelen kanamalar o yüzden oluyordur.

Hayır hayır hiç acımadı gerçekten :) doktor eline jel döktü. Hissetmedim bile. Kaslarını serbest bırak. Derin derin nefes alıp ver. Rahim içi kaslarını sıkarsan canın yanar ve muhtemelen kanamalar o yüzden oluyordur.
Çok teşekkür ederm ya kasmicam inş zaten saniyeler suruyoms

Şafak 12 :oops: sezaryen olacak 8 mart dünya kadınlar gününde. Herkese hayırlı doğumlar:anne:

Doğum yapan annişler yok mu :emir_bebek: nasılsınız doğumunuz nasıl geçti ?:KK51:

Şafak 217 şimdiden sayıyorum çünkü gerçekten melegimi kucağıma alabilecek miyim emin değilim . Rabbim meleklerini kaybedenlere sabır versin ve tüm hamilelere de hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

Back