- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma bat dün pozitof bugun negatif test resmen göctümkızlar bat tarihi yaklaşanlar neler yapısınuz bakalım varmı belirtiler![]()
aynı marka test ilemi yaptın kuzum benimde cumartesi beklenen bat tarihiCuma bat dün pozitof bugun negatif test resmen göctüm
Farkli markalarla yaptim dun miratech bugun bilmedogim bi marka dun resimdeki gibi ikinci cozgiyi cok rahat gordumaynı marka test ilemi yaptın kuzum benimde cumartesi beklenen bat tarihi
cumaya birşey kalmadı zaten canım bekle olmazsan kan testi yaptır direk işallah vardır gebelikFarkli markalarla yaptim dun miratech bugun bilmedogim bi marka dun resimdeki gibi ikinci cozgiyi cok rahat gordum
cumaya birşey kalmadı zaten canım bekle olmazsan kan testi yaptır direk işallah vardır gebelik[/QUOTE
Keske hic test yapmasaydim diyorum uzüldum cunkü dun baya umitlenmistim
Ovaluasyon günü tespit edilince o günmi birlikte olmak gerekiyor,bilgilendirebilir misiniz?Yapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)
Ovulasyon gunümü ben beyaz uzayan akintindan anloyorum ve bir ay ovulasyon testi yaptim ovulasyon gunumun benim tahmin ettigim gunle ayni cikti . Biraz kendini tanimakla alakali .. 12 ile 16 inci gun oluyor ovulasyon ama bejim genelde 17 inci gün mesala :) test en kolayiOvaluasyon günü tespit edilince o günmi birlikte olmak gerekiyor,bilgilendirebilir misiniz?
ben direk adetin 10 ve 17 günler arası yumurtlama günü diye okuyup ona göre planlamıştım ilişkileri geçe ay..Ovulasyon gunümü ben beyaz uzayan akintindan anloyorum ve bir ay ovulasyon testi yaptim ovulasyon gunumun benim tahmin ettigim gunle ayni cikti . Biraz kendini tanimakla alakali .. 12 ile 16 inci gun oluyor ovulasyon ama bejim genelde 17 inci gün mesala :) test en kolayi
Ben dedigim gibi bir ay kullandim labaquick di sanirim .. onu da arkadasim hamile kalinca elindeki testleri bana yolladi :)) kendim hic almadim internetten alirsan daha uygun fiyatli sanirim... bu arada ne rahatsizligi burda herkes birbirine bisryler sorup ogreniyor rahatliyor :)) bak bana kafayi yiyecegim az kaldi dun poztif bugub negatif 3 gun bekleyemedimben direk adetin 10 ve 17 günler arası yumurtlama günü diye okuyup ona göre planlamıştım ilişkileri geçe ay..o dediğiniz gibi uzayan sıvıınında ertesi günü tesadüf birlitelik olmuştu.. ovulasyon testı hangı marka kullanıyosunuz ne kadar ... yeniyim cok sorduysam k. bakmayın bilgi almak ıstıyorum:)
Aaa test yapsan cikabilir ama seni de test girdabima almiyalim :))benimde bugün bat.. ilk dneyişim meraktan gebericem..![]()
Aaa test yapsan cikabilir ama seni de test girdabima almiyalim :))
Paz
Pazar yaptim miralim bozuldu![]()
Ayni durumdayiz seninle.. bu sabah yine yaptim negatifBenimde bat bugün dü hesabıma göre ama olmadım daha testte yaptım hiç bişey yok