Gebeliğe Hazırlık Şafak 14 eylül :) bata son 10 gün :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol kasık harici bi belirti yok adete yaklasincaki belirtiler yok belkide iyi biseydir belirti olmamasi ..

Benim 31 agustos yumurtlamamdı test yaptırdım anlamış oldun bakalım neolcak...sizin ne zamandı

Kizlar insallah psikolojik degildir.. sol tarafim batiyordu bi kac gündür.. simdide hafiften sirtima gecti..
umariim her sey yolundadir bu sefer.. :110::110:

4 ay önce dis gebelik gecirdim.. sag tüpüm patladii ve aldilar.. her görev sol tarafa kaldi :KK43: :KK43:

Kizlar günaydiin.. Ben az önce test yaptim adetimin gelmeyecegini düsünüp ve positiiiivv.. Hamileyim!! :anneadayı:Adetime daha 3 gün Var ve Ovulasyon testi 26.08. Positivdii.. Tabi 25/26/27 degerlendirmistik :KK49:
2 hafta icinde positivi gördüm :dua::dua:

Allahim isteyen herkese nasip etsin! :KK200::KK200::KK200::KK200: IMG_20180909_094024.jpg

Kizlar günaydiin.. Ben az önce test yaptim adetimin gelmeyecegini düsünüp ve positiiiivv.. Hamileyim!! :anneadayı:Adetime daha 3 gün Var ve Ovulasyon testi 26.08. Positivdii.. Tabi 25/26/27 degerlendirmistik :KK49:
2 hafta icinde positivi gördüm :dua::dua:

Allahim isteyen herkese nasip etsin! :KK200::KK200::KK200::KK200:Eki Görüntüle 2187478
canim hayirli olsun bugun kan testi yaptir musait olursan

Tesekkürler canim.. :emir_bebek::halay:Ben yurtdisi avusturyadayim acillere maalesef öyle testler icin giden olmuyor.. Sadece aile hekimi yada kendi Kadin doktorumuz yapiyorr. 4 ay önce dis gebelik gecirdigim icin yarin hemen arayip haber edecegim.. Bakalim cagirirmi.. :dua:

Tesekkürler canim.. :emir_bebek::halay:Ben yurtdisi avusturyadayim acillere maalesef öyle testler icin giden olmuyor.. Sadece aile hekimi yada kendi Kadin doktorumuz yapiyorr. 4 ay önce dis gebelik gecirdigim icin yarin hemen arayip haber edecegim.. Bakalim cagirirmi.. :dua:
anladim . ordaki kontroller nasil oluyor her ay mi gidiyorsun ?ucret oduyor musun

anladim . ordaki kontroller nasil oluyor her ay mi gidiyorsun ?ucret oduyor musun

Kontrolller istege Göre oluyor ve duruma Göre Ama evet en erken 4 haftada bir oluyor .. ücretli Ben özeli sectim. Devletde dis gebeligimi anlmadilar Tek tüpüm kaldi dahin.. fakat ödenenin yüzde 30-40 civarii Geri aliyoruz

Ben yaptım test, negatif. gününüz gelmeden yapmayın teste yazık =)

:)) Adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyorlar. Dur bakalım gelmeden umutsuzluk yok .

Back