Yaa esim sehir diisnda oglum uyumasa basip gidicem nobetci eczaneye ama kiyamam yavruma uykusu bolüncek yarin sabah yaparim tekrarYoktur demedim ki bem :) inşaallah vardır. Burda çok okudum pozitif çıkıp adet olan kan testi negatif çıkan. Başka markayla ve ilk idrarla deneyin bence. Benide yanıltmıştı
Yarın sabah ilk idrarını yap bi bardağa r kaba ne zaman alırsan getir onunla yap. Öylede olur. Eğer yoksada üzülmeyin Allah ın emaneti olan bir oğlunuz varmış. Allah onu size bağışlasınYaa esim sehir diisnda oglum uyumasa basip gidicem nobetci eczaneye ama kiyamam yavruma uykusu bolüncek yarin sabah yaparim tekrar
Olur mj oyle beklemis idrardanYarın sabah ilk idrarını yap bi bardağa r kaba ne zaman alırsan getir onunla yap. Öylede olur. Eğer yoksada üzülmeyin Allah ın emaneti olan bir oğlunuz varmış. Allah onu size bağışlasın
Evet araştır istersenOlur mj oyle beklemis idrardan
ben de gördüm canım :) hayırlı olsun :)Bi bakin kızlaaarrr
Insallah tatlim hepomizin yüzü gülsünne var ne yok diye bi göz atim dedim arkadaşım :) sen bana sevindin bende senin hayırlı haberlerine sevinirim inşallah herşeyin güzeli senin olsun inşallah bebiş vardır
Hadi hayirlisi bakalimben de gördüm canım :) hayırlı olsun :)
aminnn. testlerle ugrasma direkt kana git canım en kesin sonuc biliyosunInsallah tatlim hepomizin yüzü gülsün
amin canım aminInsallah tatlim hepomizin yüzü gülsün
Ya bende görüyorummmmmBi bakin kızlaaarrr
Adet olana kadar umutsuzluk yok.Vula marka test negatif kizlar
Öyle ama dün bi umutlandim baya belirgindi cizgi bugün de negatif gibi ama hayalaet bisey goruyorum da goz yanilmasi da olabilri dünkü cok netti onun gibi degil ogle arasi baska marka alayim yapayim olmazsaAdet olana kadar umutsuzluk yok.
Eğer yoksa dünkünde neden çıkmış olsun ki. Belki hassaslık dereceleri aynı değildir. Olmazsa bekle cumaya kadar öyle test yap.Öyle ama dün bi umutlandim baya belirgindi cizgi bugün de negatif gibi ama hayalaet bisey goruyorum da goz yanilmasi da olabilri dünkü cok netti onun gibi degil ogle arasi baska marka alayim yapayim olmazsa
Aynen öyleee sabir yok hic bu konudaaKendimizi tutmayı bi beceremiyoruz. Acabalarla yaşayıp duruyoruz ama üzülüyoruz işte. Bence daha yapma test bi kaçgün daha bekle zor olsada tut kendini
Allah nasip ettikten sonra olur arkadaşım için rahat olsun belkide var ama görünmedi bu terstte. Ama en güzeli bi tane yavrunun oluşu biz şuanda ona bile hasretiz. Hayırlısı demekki bekliyoruz bakalımAynen öyleee sabir yok hic bu konudaa(
Ama icimdeki his de bu ay var diyor anlamaidm gitti oglum cunkü hic kardes lafi yok ortada 3 gundur kardeseim olsun soyle yapcam boyle sevcem diye konusuoo
Varligina bin sükür rabbim isteyen herkese tatdirsin anneligi ... dualarim isteyen herkesleAllah nasip ettikten sonra olur arkadaşım için rahat olsun belkide var ama görünmedi bu terstte. Ama en güzeli bi tane yavrunun oluşu biz şuanda ona bile hasretiz. Hayırlısı demekki bekliyoruz bakalım
Allah razı olsun canım amin inşallahVarligina bin sükür rabbim isteyen herkese tatdirsin anneligi ... dualarim isteyen herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?