Yok yok ben her ay anlarım geldiğini bu ayda aynı belirtiler. Bu ayda tutturamadık malesef:)) Adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyorlar. Dur bakalım gelmeden umutsuzluk yok .
Benimde umudum olmasa da gene de bekliyorum işte. Gelecek ay ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum gene.Yok yok ben her ay anlarım geldiğini bu ayda aynı belirtiler. Bu ayda tutturamadık malesef
yok benim beklediğim belirtiler regl belirtisi geldi gelecek yaniYumurtlamadan 4 hafta sonra belirtiler olurmuş neden erkenden belirti bekliyorz ki
yok benim beklediğim belirtiler regl belirtisi geldi gelecek yani
Sesimi duyan yok muuBen de 14 eylül inşallah olur artık
:)Bi bakin kızlaaarrr
Agzin bal yesin göbüsun bebisle dolsun insallahSilik cizgi cikmis tebrikler
:)
Sesimi duyan yok muu
Miratech güvenilir değil. Yarın sabah ilk idrarla başka bir markayla deneyin inşaallah vardır.Bi bakin kızlaaarrr
14 eylul baslik sahibiyim :)Hayalet bi çizgi var gibi canım bat ne zamandı
Kiz dur benim iki tane var Allah olmayanlara nasip etsin:))Agzin bal yesin göbüsun bebisle dolsun insallah
Hadi yaa öyle mıMiratech güvenilir değil. Yarın sabah ilk idrarla başka bir markayla deneyin inşaallah vardır.
Kiz dur benim iki tane var Allah olmayanlara nasip etsin:))
Yarin sabah ilk idrarla deneHadi yaa öyle mı( napalim kismet rabbim neyler neylerse guzel eyler yoksa da vardir gelecegi vakit diyelim ogluma saglik versin allahim
Yoktur demedim ki bem :) inşaallah vardır. Burda çok okudum pozitif çıkıp adet olan kan testi negatif çıkan. Başka markayla ve ilk idrarla deneyin bence. Benide yanıltmıştıHadi yaa öyle mı( napalim kismet rabbim neyler neylerse guzel eyler yoksa da vardir gelecegi vakit diyelim ogluma saglik versin allahim
Allah sizlere nasip etsin gulum. Adetliyim zaten biraz buyurlerse belki su anda istemiyoruzallah soyletti bilemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?