Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yüzüme ''awe Cemre'' yağlarını kullanıyorum, elimde, üzüm çekirdeği, buğday yağı, avokado yağı, yasemin yağı gibi yağları var. Kısa bir süre oldu alalı, yaklaşık 1 ay kadar ve bir hafta içerisinde bile etkisini gördüğümü söyleyebilirim, daha önce pek çok marka denedim, mecitefendi, karden, gold, krk ,doğaldan, shiffa home gibi. ''awe cemre'' dışında shiffa homa'dan da memnun kaldığımı söyleyebilirim ancak diğerleri pek bir işe yaramıyor. Awe cemre biraz pahalı ama şuan için güvendiğim tek marka diyebilirim, etkilerini bir hafta sonra bile çevremdekiler fark edip ne kullandığımı sordular. Shiffa home'un ''calendula''(aynısefa yağı) ve mavi anemon çiçeği yağından memnunum. Elimde kalan diğer markaların yağlarını da artık saç bakımımda kullanıyorum, ziyan olmasın diye... Ancak henüz iyi bir ''nar çekirdeği'' yağı bulamadığımı düşünüyorum, awe cemre nar çekirdeği yağı üretmiyor, sizin bir tavsiyeniz var mı?kızlar her derdimiz için bir bitki yağı kullanıyoruz çoğumuz fakat aldığımız yağlardan fayda görebildik mi?suna dumankaya aktardaki yağları labaratuvarda analiz ettirmiş çıkan sonuç üzücü...yağların %90'ı parafinliymiş.yani likit bir petrol türevi olan parafinin içine biraz esans al sana naturel yağ!!!
bir ton bitkisel yağ markası var..alc doğadan,shiffa home,tala,karden,awe cemre,tabiat.....bu markalardan yada başka markalardan hangilerinden fayda gördünüz yada hiçbir fayda görmediniz?kendimden örnek verecek olursam neredeyse 2-3 yıl karden buğday yağı kullanmama rağmen ne cildimdeki renk tonu düzensizlikleri ne de gözaltı morluklarında bir değişim oldu.hiçbir fayda göremedim...ama zerdali markasınn kayısı çekirdeği yağını düzenli olarak kullandığımda(yaklaşık 2 yıl kadar)gözle görülür neticeler aldım...
peki siz hangi yağlardan düzenli kullanımda memnun kaldınız yada hayal kırıklığına uğradınız ?paylaşabilir misiniz kızlar?
saraçoğlu' nun soğuk sıkım nar çekirdeği yağı var %100 saf diyor saraçoğlu 'nun kendi internet sitesinde ama ben de kullanmadım almak istiyorum nar çekirdeği yağını bir de incir çekirdeği yağını, kullanan bilen var mı kızlar?Ben yüzüme ''awe Cemre'' yağlarını kullanıyorum, elimde, üzüm çekirdeği, buğday yağı, avokado yağı, yasemin yağı gibi yağları var. Kısa bir süre oldu alalı, yaklaşık 1 ay kadar ve bir hafta içerisinde bile etkisini gördüğümü söyleyebilirim, daha önce pek çok marka denedim, mecitefendi, karden, gold, krk ,doğaldan, shiffa home gibi. ''awe cemre'' dışında shiffa homa'dan da memnun kaldığımı söyleyebilirim ancak diğerleri pek bir işe yaramıyor. Awe cemre biraz pahalı ama şuan için güvendiğim tek marka diyebilirim, etkilerini bir hafta sonra bile çevremdekiler fark edip ne kullandığımı sordular. Shiffa home'un ''calendula''(aynısefa yağı) ve mavi anemon çiçeği yağından memnunum. Elimde kalan diğer markaların yağlarını da artık saç bakımımda kullanıyorum, ziyan olmasın diye... Ancak henüz iyi bir ''nar çekirdeği'' yağı bulamadığımı düşünüyorum, awe cemre nar çekirdeği yağı üretmiyor, sizin bir tavsiyeniz var mı?
Teşekkür ederimsaraçoğlu' nun soğuk sıkım nar çekirdeği yağı var %100 saf diyor saraçoğlu 'nun kendi internet sitesinde ama ben de kullanmadım almak istiyorum nar çekirdeği yağını bir de incir çekirdeği yağını, kullanan bilen var mı kızlar?
nar çekirdeği yağını daha önce mecitefendi'ninkini kullanmıştım, güzel bir nemlendirme sağlıyor tüm cilde ve göz altları için uygun, incir çekirdeği yağını hiç kullanmadım ama yaklaşık bir yıldır (düzenli olmasa da) kuşburnu çekirdeği yağını kullandım gözaltı kırışıklıkları için, bunu iyi bir nar çekirdeği yağı ile karıştırarak kullanırsanız çok faydasını görürsünüz, göz altlarım iki yıl öncesine nazaran çok daha gergin, kuşburnu çekirdeği yağı aynı zamanda sonradan oluşmuş cilt lekeleri için de çok iyi geliyor, akşamları yatmadan önce 3 damla kadarını (daha çoğunu göz altı ve çevresine gelecek şekilde) tüm yüzüme masaj yaparak yediriyordum ve yıkamadan yatıyordum çok faydasını gördüm gerçekten. Yaptığım araştırmalara göre, kuşburnu çekirdeği yağı retinoik asit barındıran tek bitkisel yağ. Retinoik asit yağın vücutta dönüşmüş hali aslında ve bunu dışarıdan hazır halde almak çok zor, bunu da kuşburnu çekirdeği yağı karşılıyor, dediğim gibi incir çekirdeği yağını denemedim ama kalitesinden emin olduğunuz incir çekirdeği, kuşburnu çekirdeği ve nar çekirdeği yağlarını karıştırarak kullanabilirsiniz, pek çok cildi besleyici yağ bulunduruyorum elimde ancak kuşburnu çekirdeği yağı benim vazgeçilmezim.Teşekkür ederim
ilk defa sizden duydum kuşburnu çekirdeğinin yağını acaba yıllar içinde yüzümüzden kaybettiğimiz yağ yerine dolgu görevi mi görüyor ? ilginç teşekkür ederim bunu da deneyeceğimnar çekirdeği yağını daha önce mecitefendi'ninkini kullanmıştım, güzel bir nemlendirme sağlıyor tüm cilde ve göz altları için uygun, incir çekirdeği yağını hiç kullanmadım ama yaklaşık bir yıldır (düzenli olmasa da) kuşburnu çekirdeği yağını kullandım gözaltı kırışıklıkları için, bunu iyi bir nar çekirdeği yağı ile karıştırarak kullanırsanız çok faydasını görürsünüz, göz altlarım iki yıl öncesine nazaran çok daha gergin, kuşburnu çekirdeği yağı aynı zamanda sonradan oluşmuş cilt lekeleri için de çok iyi geliyor, akşamları yatmadan önce 3 damla kadarını (daha çoğunu göz altı ve çevresine gelecek şekilde) tüm yüzüme masaj yaparak yediriyordum ve yıkamadan yatıyordum çok faydasını gördüm gerçekten. Yaptığım araştırmalara göre, kuşburnu çekirdeği yağı retinoik asit barındıran tek bitkisel yağ. Retinoik asit yağın vücutta dönüşmüş hali aslında ve bunu dışarıdan hazır halde almak çok zor, bunu da kuşburnu çekirdeği yağı karşılıyor, dediğim gibi incir çekirdeği yağını denemedim ama kalitesinden emin olduğunuz incir çekirdeği, kuşburnu çekirdeği ve nar çekirdeği yağlarını karıştırarak kullanabilirsiniz, pek çok cildi besleyici yağ bulunduruyorum elimde ancak kuşburnu çekirdeği yağı benim vazgeçilmezim.
ilk defa sizden duydum kuşburnu çekirdeğinin yağını acaba yıllar içinde yüzümüzden kaybettiğimiz yağ yerine dolgu görevi mi görüyor ? ilginç teşekkür ederim bunu da deneyeceğim
Mecitefendiden iyi sonuç alabildiniz mi?Shiffa home,mecitefendi ve arifoğlu bi ara doanınkilerdende kullanmıştım,şimdilerde shiffa home unkileri kullanıyorum
Kullandığım dönemde güzeldi ama şimdilerde hakkında bikaç bişey duydum merdivenaltı üretime geçtiler falan diye tabi nasıldır gerçekmidir bilemem ama artık fazla tercih etmiyorum ama çok çeşitli yağlarını kullanmıştımMecitefendiden iyi sonuç alabildiniz mi?
Anladım, peki Shiffa home dan memnun musunuz, farkı belli oluyormu?Kullandığım dönemde güzeldi ama şimdilerde hakkında bikaç bişey duydum merdivenaltı üretime geçtiler falan diye tabi nasıldır gerçekmidir bilemem ama artık fazla tercih etmiyorum ama çok çeşitli yağlarını kullanmıştım
Güzel canım fena değil gratisten alıyorum ben badem yağını almıştım en son memnunum yaniAnladım, peki Shiffa home dan memnun musunuz, farkı belli oluyormu?
Sağol canım.Güzel canım fena değil gratisten alıyorum ben badem yağını almıştım en son memnunum yani
Bişey değil canımSağol canım.