- 9 Ocak 2013
- 108
- 0
geçen lavanta suyu alayım dedim destek marka vardı aldım aktardan
bu marka hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
burda mecit efendinin kremleri hakkında bişey yazılmıştı bendede kayısı ve kara üzüm çekirdeği kremi vardı korkumdan kullanamadım
fakat mecit efendinin argan yağı hala duruyor kremler için geçerli olan acaba yağlar içinde geçerlimidir?
gençay markayıda bulamadım ben bu arada
aktarlarda satılan kremler doğaldır güvenilirdir diye aldanıp hemen satın alıveriyoruz.halbuki onlarında içinde çeşitli kimyasallar olabiliyor.aktarcıya sor tamamen doğal der.ama inanmayıp arkasını çevirip okuyup araştıracağız içinde ne var ne yok riskli mi zararlı mı diye.mecitefendi markasının kremlerini buradan kötülemek doğru olmaz ama ben şahsen satın almam kullanmam.vücudumda kimyasal birikmesini organlarımın bundan zarar görmesini istemem.
şu ürünleri almadan önce lütfen arkalarını çevirip bir bakın içinde neler var neler yok.fotoğrafını çekin yada not edin ve netten araştırın bakalım zararmı veriyor yarar mı sağlıyor?fiyattan bile önce içindekilere bakmamız lazım.
destek markayı ilk kez duyuyorum burada dikkat edeceğin şey sağlık bakanlığından onaylı mı?içindekiler kısmında distile yazıyor mu?kullanılan suların mutlaka ve mutlaka %100 distile olması lazım.eğer distileyse fayda görürsün çünkü saf suyun içine atılan esansiyel yada sentetik lavanta kokusundan fayda göreceğini zannetmem. :)