geçen lavanta suyu alayım dedim destek marka vardı aldım aktardan
bu marka hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
burda mecit efendinin kremleri hakkında bişey yazılmıştı bendede kayısı ve kara üzüm çekirdeği kremi vardı korkumdan kullanamadım
fakat mecit efendinin argan yağı hala duruyor kremler için geçerli olan acaba yağlar içinde geçerlimidir?
gençay markayıda bulamadım ben bu arada
aktarlarda satılan kremler doğaldır güvenilirdir diye aldanıp hemen satın alıveriyoruz.halbuki onlarında içinde çeşitli kimyasallar olabiliyor.aktarcıya sor tamamen doğal der.ama inanmayıp arkasını çevirip okuyup araştıracağız içinde ne var ne yok riskli mi zararlı mı diye.mecitefendi markasının kremlerini buradan kötülemek doğru olmaz ama ben şahsen satın almam kullanmam.vücudumda kimyasal birikmesini organlarımın bundan zarar görmesini istemem.
şu ürünleri almadan önce lütfen arkalarını çevirip bir bakın içinde neler var neler yok.fotoğrafını çekin yada not edin ve netten araştırın bakalım zararmı veriyor yarar mı sağlıyor?fiyattan bile önce içindekilere bakmamız lazım.
destek markayı ilk kez duyuyorum burada dikkat edeceğin şey sağlık bakanlığından onaylı mı?içindekiler kısmında distile yazıyor mu?kullanılan suların mutlaka ve mutlaka %100 distile olması lazım.eğer distileyse fayda görürsün çünkü saf suyun içine atılan esansiyel yada sentetik lavanta kokusundan fayda göreceğini zannetmem. :)
bitki sandığı markası önerin için teşekkür ederim.ben netten alışverişte sorunlar yaşadığım için kendi ellerimle satın almak istiyorum da...ama anladığım kadarıyla bu mümkün değil ve eninde sonunda netten sipariş vereceğim ileriki zamanlarda:)
şenköylüler sabununun bir ambalajı var mı?içindekiler yazıyorsa paylaşabilirsen memnun olurum nurlum:)
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bitki sandığının bazı illerde satış noktaları var.Ben siparişi net üzerinden verdim,kimi zaman netten alışveriş kaçınılmaz oluyor.
Benim iki miniğim olduğundan dışarı fazla çıkamıyorum.Marketlerin kozmetik ve temizlik reyonlarını da artık es geçtiğimden çoğunlukla netten almak zorunda kalıyorum.
Şenköylüler den ise henüz almadım,iletişimede geçmedim.olumlu yorumlar okudum,elimdekiler biraz azalınca almayı düşünüyorum.Aldığımda içerik bilgisini sayfada paylaşırım.
tabi ki nuka defne essencie yağları. bitki sandığı da zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesi de yaşadığım şehirdeki organik mağaza da bunu satıyor. ama en ucuzu çok ucuzu zeytinburnu. bilginize.
bitki sandığına dün biraz baktımda kremler çok uygun
nurum sen hangi ürünlerini kullanıp memnun kaldın?ya şimdi yüzüm şekilden çıktı öyle herşeyide sürmek istemiyorum
bitki sandığına dün biraz baktımda kremler çok uygun
nurum sen hangi ürünlerini kullanıp memnun kaldın?ya şimdi yüzüm şekilden çıktı öyle herşeyide sürmek istemiyorum
cate sağolasın
nurlum bende mail attım bitki sandığına kara kafes otu kremini önermişler birde hayıt kremini
ya sen memnunmusun karakafes kreminden ne gibi bir etkisi var?
geçennlerde shiffa home nin üzüm çekirdeği yağını aldım kendimde feridun kunak tarifiyle nar çekirdeği yyağı yaptım fakat henüz kullanmadım cildim şuan çok hassas biraz toparlansın başlayacağım
peki aranızda hiç bitki esansı kullanan varmı?bitki sandığında çeşit çok az ben şöyle yasemin sandal beyaz amber falan istiyorum
Muntazar benim cildime iyi geldiğini düşünüyorum.kimyasalı bol anti-aginglerden kullanacağıma sanırım bu kreme devam edeceğim.Bu kremle beraber yine kk da başka bir topik sahibi önerisyle adını saydığın iki yağı karıştırıp zaman zaman kullanıyorum.Yine burdan duyduğum bir ürünüde haftada iki kez sürüyorum.Mimik kırışıklarım azaldı ve cildim daha ışıltılı.Hepsinin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Herkesin cilt yapısı farklı senin ki de hassas,umarım cildine en uygun ürünleri buabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?