Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sadece zeytinyağıyla yapılan bi uygulama varrmı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

qonulcelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
53
0
36
Amasya
daha önce bu forumda zeytinyağıyla yapılan bi uygulama görmüştüm fakat bulamadım şimdi. bunu uygulayan varmı arkadaşlar deneyeneniz varmı ? yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

saçlarım hem ince telli hem az hem çok dökülüyor iyice moralim bozuluyor:gitme: bitkisel şampuan kullanıyorum fakat pek etkili olmuyor tek başına. şöyle evde bulunan ve kolay yapılabilen bi uygulama arıyorum kızlar kötü durumdayım lütfen yardım :)

sadece zeytinyagida saclara faydalidir tabiki
en kolayi zeytintagini sacina surup bikac saat beklettikten sonra yikamak ama

daha etkili bir bakim icin icine cay da atabilirsin.
biz kucukken saclarimiz cok cansizdi annemde bizim saclarimiza zeytinyagi, cay , yumurta ve kina karistirip surerdi simdi saclarim cok gurkaydirigubbakcemile2

bunu kinasizda deneyebilirsin,farkli yaglarda ilave edebilirsin tabi..
en bilinen yagda badem yagi..

saç dökülmesi benim de sürekli yaşadığım bi problem qonulcelencim.. karanfil suyu kullandığım günlerde dökülmüyor ama onu biliyorum..üşenmesem her gün kullanıcam da işte.

saç dökülmesi benim de sürekli yaşadığım bi problem qonulcelencim.. karanfil suyu kullandığım günlerde dökülmüyor ama onu biliyorum..üşenmesem her gün kullanıcam da işte.

canım peki bu karanfil suyunu nasıl temin edebilirim kendimiz mi yapıcaz yoksa kullanımı felan nasıl yaptın anlatırmısın biraz ?

evet badem yağı duymuştum saça iyi geliyor die mesela zeytinyağıyla badem yağını karıştırsam ne kadr koymalıyım bi kullanımda ? okadar netten baktım doğru düzgün bi açıklama yok teşekkür ederim şimdiden canım :1rolleyes:

valla canim ben boyle olcumlere fln pek dikkat etmem yemek yaptigimdada hep kafama gore
takilirim o yuzden bu konu hakkinda net bsy soyleyemicem kusura bakma ..

bence goz karari yapmanda bi sakinca olmaz her sac icin farkli olur..
sacinin her teline degsin fakat surdugunde sapur supur akmasin basindan..

anladım cnm yinede çok teşekkür ederim bnde bi göz kararı yaparım artık :) inş kurltruurm artık dökülmeden :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…