Sadece yumurtlama günü ilişkiye girip hamile kalanlar???

deliminebu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
33
15
Ovulasyon testi yaptim bu ay yumurtlama öncesi bir gün ve 2 gün süren yumurtlama günlerini toplam 3 günü değerlendirdim bugün sabah baktım çatlama olmuş ama sabah ilişki olmadı maalesef gece değerlendircem bilmiyorum işe yarar mı. Merak ediyorum aranızda yumurtlama günleri ilişki yaşayıp hamile olanlar var mı aranızda

Benim de dün ovulasyon testimin T çizgisi koyu çıktı. Biraz önce tekrardan yaptım ve t siliklesmis. Yani çatlama olmuş. Ben dünü değerlendirdim. Bugün ki çatlama gününü de akşam saatlerinde değerlendirecem çünkü kocam işte yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirilmesi lazım. Çatlama günü değerlendiremediysen üzülme. Yumurtlama gününde ilişki yasadiysan şansın var.

Ben yumurtama gününden bir gün öncesini değerlendirebilmiştim, hamilelik elde ettim. Düşük yaptım malesef ama sonuç olarak şansın olduğunu düşünüyorum.

Sadece yumurtlama günü ilişkim oldu. Yumurtalama günü mü de ağrılarımdan ve şeffaf akıntımdan anlıyorum her ay. O günkü ilişkiyle şu an hamileyim yüksek ihtimalle

Hepsini değerlendirdim ve elhamdülillah hamileyim Allah'a şükür olsun ❤

Hepsini değerlendirdim ve elhamdülillah hamileyim Allah'a şükür olsun ❤
Maşallah çok sevindim. Ben de yumurtlamadan önceki üç hunu ve yumurtlama günümü değerlendirdim. Dün çatlama gününmdü ama maalesef değerlendiremedim. Şuan üzülüyorum şansım azaldı diye kaçıncı gün gebe olduğunuzu anladınız. Bu süreçten bira bahseder misiniz

Yumurtlama sonrası 10. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan verdim 10,42 ile öğrendim. Üzülme bende yumurtlama öncesi bir günü 2 yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim ilk çatlama günümü baz alarak test yaptım zaten. Sperm sorunu yoksa 2_3 gün bile canlı kalıyor şansın azalmadı yani . Sende 12_14 gün sonra test yap yumurtlama itibariyle. İnşallah vardır hayırlısı ile

İnşallah ya. Bugün kahverengi lekeler gördüm bunu. Sebebi çatlayan yumurtadan olabilir mi

Olabilir evet, kaçı gün var adetinize
Merhaba dün ilişki oldu ben yenikürtaj oldum sayılır 16 gün oldu kürtaj olalı din ilk kez ilişki oldu bugün böyle bir akıntı geldi benim çatlama günü mü acaba çok özür dileyerek akıntıyı paylaşıyorum

İnşallah olur bende adetten sonra iki günde bir şeklinde değerlendiriyoruz sonuçta sperm 72 saat kalabiliyor ya yumurtalama gününde veya öncesinde olur diye tahmin ediyorum çünkü biz geçen ay klomen kullandım doktor kontrolünde ilişki oldu tam çatlama günü ama olmadı çünkü bir ozaman ilişki oldu öncesinde falan olmadı çok aralıklı olmasıda iyi değil galiba

Bende 14,15, boş, 17,18 peş peşe ilişki yaptın tam garanti olsun dedim oda yetmedi promen içirdim eşime artık gerisi Allaha kaldı umarım güzel haberler alırız

Hayirli olsun canim hamileymissin masallah Allah bagislasin ama anlayamadim ust uste iliski yapmayin diyorlar benim bu ay 26sinda sozde yumurtlama gunum mesela oyleyse 25-26-27 yi mi degerlendirmem lazim ust uste

Hayirli olsun canim hamileymissin masallah Allah bagislasin ama anlayamadim ust uste iliski yapmayin diyorlar benim bu ay 26sinda sozde yumurtlama gunum mesela oyleyse 25-26-27 yi mi degerlendirmem lazim ust uste
tam yumurtlama gününü bılıp ondan1 2 gun once ılıskı yasamalısın yada tam yumurtlama gununde bana doktor o sekılde solemıstı . bugunlerı degerlendırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…