• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sadece yumurtlama günü ilişkiye girip hamile kalanlar var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir arkadaşım çocuk istemiyordu, adetinin son günü, ertesi gün hapı içtiği halde hamile kaldı. Üstelik doktor dedi ki kızım senin rahim ağzın kalem ucundan fazla açılmıyor, sen nasıl hamile kaldın.

Yani kafanıza takmayın. Bu çocuk işi çok mucize bir şey. İmkansız bile oluyor. Kafanızı uzaklaştırın mevzudan.

Benim ilki, sadece yumurtlama gününden 1 gün önce girilen ilişkide oldu. Öyle gün aşırı ya da sabah ve akşam falan olmadı. Sadece 1 gün. Tek sefer.

Benim ilki, sadece yumurtlama gününden 1 gün önce girilen ilişkide oldu. Öyle gün aşırı ya da sabah ve akşam falan olmadı. Sadece 1 gün. Tek sefer.
Bir belirtiniz oldu mu benim at yarın ve kasıklarımda batma dizlerimde sızı var ilk defaböyle oldum :110:

Bir belirtiniz oldu mu benim at yarın ve kasıklarımda batma dizlerimde sızı var ilk defaböyle oldum :110:
Ilkinde 0 belirti vardı. Ne bulantı, batma, ne kasılma, ne kusma, ne aş erme, ne hassasiyet, ne de meme ve bacaklarda ağrı sancı. 2 buçuk aylıkken cinsiyetiyle beraber öğrendim hamile olduğumu. Karnım 7 aylıkken 3 aylık karın gibiydi, iç karnım genişmiş. 7 buçuk aylıkken birden fırladı. Son 2 ay kalaya kadar adet kanamalarım devam ediyordu. Bunda 2 bulantı,1 kusma, balık kokusuna aşırı hassasiyet ve en başta memede hafif batma iğnelenme gibi birşey olmuştu. Şimdi hiçbir belirti yok. Hamile değilmişim gibi, günlük hayatıma devam ediyorum. Bir tek bugün rahim sancısı çektim, ölüyorum sandım. O neydi gız öyle, allah düşman başına vermesin 🙄

Bı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi
bnde yumurtlama gunlerini degerlendryrm yine olmuo

Bı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi
Ha
Bu ay doktora yumurta takibi yaptırdım klomen artı çatlatma iğnesi oldum tüm hormonların normal
Hamile misinz peki o şekilde

Onu nasıl takip etmek lazım canım. Nereden anlıyorsun? bariz olarak bir belirtisi var mı, nasıl anlayayım
Adetin bittikten sonra tuvaltte akıntına bakacaksın akıntın sümük kıvamına geldiği an yumurtlama zamanın canım..hergün kontrol etmen gerekiyor her tuvalte gittiğinde bak. Norml akıntın su ve krem kıvamındadr ama o zman sümük gibi iki pamağının arasında uzar süner o bi kaç günü değerlendir..

Bilgisi olan var mı arkadaşlar hiçbir şey anlamadım

Eklentiler

• 2CEE6405-4A86-4B40-A314-88A1231934B6.jpeg
    2CEE6405-4A86-4B40-A314-88A1231934B6.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 1.471
Klişe olacak ama böyle sürekli test yaparak kendinizi strese sokuyorsnz. Rahatlayın. Eşinizle birlikte olurken bile bebek olacak mı diye düsünmeyin. Siz keyfinize bakın. O geleceği zamanı cok Iyi biliyor. Ben de sürekli laboquick testlerinden yapiyordm yumurtlamayı yakaladım ama yine olmamıştı. 10 aylık evliyim daha yeni hamile kaldım. Hemde öyle bi zamanda hamile kaldmki😄 esimle artik saliverdik. Yaz mevsimi yaradi ben baya kilo aldım. Aynada kendimi kilolu görünce diyet spor yapayım dediğin an bebişim geldi😄😄 tombul annelerden hoslaniyor benimki demekki. Diyeceğim o ki kafanızı ne zaman baska şeye yonlendirirseniz o zaman bebisiniz gelir. Allah tez zamanda kucaklarinizi doldrsun yarabbimmm 🙏🙏🙏

Back