Gebeliğe Hazırlık Sadece yumurtlama günü ilişkiye girip hamile kalanlar var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kararliiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
327
142
53
33
Bı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi

Valla ben yumurtlama günümü yakalar yakalamaz geceli gündüzlü ilişkiye girdim.
Ve yakaladığım ay hamile kaldım.

Benim öyle denk gelmişti. Bebek düşünmüyorduk. Ama korunurken hamile kaldım. Biraz daha bekleyin. Yumurta takibi yaptırırsınız.

İki kez hamile kaldım ikisindede tam yumurtlama da oldu.. hesapladım gün aşırı ilişki oldu ve bingo !

1 seneden uzunsa doktora görünmeniz aklınızda ki soruları giderebilir, bende yumurtlama günümü hesaplayarak hamile kalmıştım ilk denemede, belki miyom filan vardır kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Bu ay doktora yumurta takibi yaptırdım klomen artı çatlatma iğnesi oldum tüm hormonların normal

Ben aslında daha çok şunu merak ediyorum yumurtlama günlerini tespis edip ilişki oluyor tamam diğer günleri boş mu geçiyorsunuz yoksa yine iki üç güne bir ilişki oluyor mu

Ben aslında daha çok şunu merak ediyorum yumurtlama günlerini tespis edip ilişki oluyor tamam diğer günleri boş mu geçiyorsunuz yoksa yine iki üç güne bir ilişki oluyor mu
yumurtlama bittikten sonra canın ne zman isterse Fazlası darlıyo insanı soğuyo..

hormon değerlerine baktırdın mı peki?

Bebek odaklı ilişkiye girmek psikolojikmen engel olabiliyor tatlım kafana takmamaya çalış ben neler neler yapmıştım ama nafileydi , tam vazgeçtim oluruna bıraktım hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…