- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
-
Benim öyle denk gelmişti. Bebek düşünmüyorduk. Ama korunurken hamile kaldım. Biraz daha bekleyin. Yumurta takibi yaptırırsınız.Bı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi
Ovulasyonla mi yakaladinizValla ben yumurtlama günümü yakalar yakalamaz geceli gündüzlü ilişkiye girdim.
Ve yakaladığım ay hamile kaldım.
Evet1 seneden uzun mu denemeniz?
Bu uygulamalardaki yumurtlama günlerinde mi ilişki oldu sadece diğer günler oldu muİki kez hamile kaldım ikisindede tam yumurtlama da oldu.. hesapladım gün aşırı ilişki oldu ve bingo !
Şöyle benim yumurtlamam çok bariz belli oluyor..akıntımı takip ediyorum akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanı mı yani..Bu uygulamalardaki yumurtlama günlerinde mi ilişki oldu sadece diğer günler oldu mu
Ne güzel darisi bana kaçıncı ayinizda pekiŞöyle benim yumurtlamam çok bariz belli oluyor..akıntımı takip ediyorum akıntımdan anlıyorum yumurtlama zamanı mı yani..
Karar verdiğim ay hemen kaldım aama ilk bebeğimi düştü şimdi ikinciye hamileym..Ne güzel darisi bana kaçıncı ayinizda peki
EvetOvulasyonla mi yakaladiniz
Çok şanslısınız biz kaç kere denefik olmadiKarar verdiğim ay hemen kaldım aama ilk bebeğimi düştü şimdi ikinciye hamileym..
Takibini yap olumsuz düşünme bide çok takmamaya çalış olur allhın izniyle..Çok şanslısınız biz kaç kere denefik olmadi
yumurtlama bittikten sonra canın ne zman isterseBen aslında daha çok şunu merak ediyorum yumurtlama günlerini tespis edip ilişki oluyor tamam diğer günleri boş mu geçiyorsunuz yoksa yine iki üç güne bir ilişki oluyor mu
hormon değerlerine baktırdın mı peki?Bı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi
Bebek odaklı ilişkiye girmek psikolojikmen engel olabiliyor tatlım kafana takmamaya çalış ben neler neler yapmıştım ama nafileydi , tam vazgeçtim oluruna bıraktım hamile kaldımBı çok denemelerinin oldu ama malesef uzun bir süredir bebek olmuyor artık ilişkiden bile soğudum hergun denedik yok gün aşırı yok ama sadece beklenen yumurtlama günümde ilişkiye girsem diyorum Böyle yapıp hamile olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?