Erkek İnfertilitesi Sadece tüp bebek yolu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

smsnbbk

👶💙BAL OĞLUM💙👣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
901
907
103
Yeni üye oldum. Ayni durumda olan varsa lutfen yazsin. 1 yillik evliyim. dr a gittik bebegimiz olmadigi icin. gerekli tahlilleri yaptirdik ve esimin ileri atış '0' cikti hareketli de '0'cikti. sen hic uğraşma.sende hiçbişey yok esinde problem var direk tüp bebek merkezine git dedi. bi anda yüzüme bunu dedi.Hicbir bilgim yok. o sifir olan degerler değişmezmi. burda yorumlar okudum kür ler denemisler . birsürü yontem varken direk bunu dedi dr. lütfen bilen yazsin

öncelikle bi sakin ol neler gördük biz bu forumda allah ol dediği zaman olur , esinin değerlerini ayrintili yazar misin

öncelikle bi sakin ol neler gördük biz bu forumda allah ol dediği zaman olur , esinin değerlerini ayrintili yazar misin

Merhabalar. cevap yazdiginiz icin tesekkur ediyorum oncelikle.
Morfoloji 0
Ileri hareketli 0
Taplam hareketli 0
Sperm konsantrasyonu < 2
Lökosit 9 (0_5 olmasi lazimmis)
Yassi epitel 1 (5_6 olmasi lazimmis)
Koyu yazilanlar bunlar.

Merhabalar. cevap yazdiginiz icin tesekkur ediyorum oncelikle.
Morfoloji 0
Ileri hareketli 0
Taplam hareketli 0
Sperm konsantrasyonu < 2
Lökosit 9 (0_5 olmasi lazimmis)
Yassi epitel 1 (5_6 olmasi lazimmis)
Koyu yazilanlar bunlar.
sperm sayısı kaç acaba

Merhaba canim benim bildigim profesyonel bitkisel kur hazirlayan bir yer var test sonuclarini goturuyorsun sonuclarina gore macun hazirliyorlar tedavi 3 ay suruyor biraz pahali ilgilenirsen ozelden yazarim

sperm sayısı kaç acaba
o yazmiyo sanirim. Sperm konsantrasyonu < 2 diyo (> 15_ olmasi lazimmis)
Sperm sayisi diye bi kisim yok bunlarda ama farkli bi isimle mi yaziyo. idrar sonucu ve mikrobiyoloji sonuclari elimdekiler. Tüm abdomen us incelemesi var bide

o yazmiyo sanirim. Sperm konsantrasyonu < 2 diyo (> 15_ olmasi lazimmis)
Sperm sayisi diye bi kisim yok bunlarda ama farkli bi isimle mi yaziyo. idrar sonucu ve mikrobiyoloji sonuclari elimdekiler. Tüm abdomen us incelemesi var bide
ne saçma yazıyorlar şu sonucları ya , idrar değildir o yanlışın var ,sperm konsantrasyonu dediği sayısı demek ki , 2 milyondan az demek istiyor herhalde , daha iyi bir doktora git öncelikle , sperm sayisi için keciboynuzu kürü ,hareketlilik için havuc kürü iyi geliyor ama ikisi birlikte yapilmiyor , bütün degerlerin duzeldigine şahit olduk ama sabir ve zaman gerekli , iyice araştır sakın hemen tüp bebek yaptırma

Sperm tahlili icin 6 gün bekledik. bide calistigim icin izin gunlerinde gidiyoruz. cok onur kirici dr tavriydi. pesime olan hastalar da icerde bana direk git tüp bebek ol. 27 yasindayim. 1 yillik evliyim. etrafimda boyle birini duymadimki sorayim bileyim. ben bitkisel ilaç kullandim hep ondan olmuyodur derken. dr direk yüzüme soyledi. ne kadar rahat bi sekilde hemde. bana hormon tahlili falan da yaptirdu gittim tekrar dedim bu testi yeniden yaptirsak degisme ihtimali varmi yada üroloji den ilac tedavisi falan olmaz mi. dr diyo git yaptir . olabilir . tek kelimelerle konusmalar. pesine de ben dr falan tanımıyorum acikcasi ne yapcam bilmiyorum dedim bana birsuru kart vizit resmi cektirdi. bunlar bize reklam veriyo onlara git ismimi ver yardimci olurlar dedi. durum bundan ibaret. o kurlerden birine baslayayim ben o zaman.netten bulurum karisimi. cok zor bir durum.

C
Cok tesekkur ediyorum cevap icin. yeniden haftaya gidicez inşallah. bu hafta izin gunlerimiz denk gelmedi gidemedik.yeniden en azinda elimizde sonuç var . ozel bir dr a birde gozukelim. Insallah rabbim bize de bi cikis yolu nasip eder.

6 gün sonuçları mı beklediniz yoksa perhiz süresi mı ? 6 gün cinsel perhiz yapıp gittiyseniz büyük hata olmuş tekrar yaptırın testi , 4 günden sonra ölmeye başlıyor spermler , 3 gün yeterli bir süre.

bazı doktorlar gerçekten çok kötü davranıyorlar çok düşüncesiz davranıyorlar , bir daha asla gitme bence o doktora , önce iyi bi doktor ara bul , bu sitede kaan aydos meşhur ve bir çok hastası var burada

Ca
Canim 6 gün perhiz suresi.
Biz dr gittik direk tahlile yolladi. sacma sapan insanlari koymuslar oraya. vukaat islemeden gel. perhiz falan bilmeden gittik. kagitta da 6 diye yaziyo. oyle dedi bize. bizde gittik o sekilde.devlet Hastanesi de gittik. suan icime bi umut dogdu sayende, tekrar haftaya inşallah gidicez

Doktorun özellikle söylemesi gerekiyordu, perhiz süresinin ne kadar olması gerektiğini. Bazı doktorlar gerçekten hiç iyi değil. Siz 3 gün perhiz süresi yapıp yine gidin, 4 günü geçmesin perhiz süresi. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Havuç suyu ya da keçiboynuzu kürü de uygulayın. Yanında bal, ginseng, arı sütü, polen karışımı da yesin eşiniz. Bizim sperm sayımız da çok azdı ama çok şükür şuan hanileyim. Rabbim ol dedikten sonra mucizesi geliyor :) bu arada dua etmeyi de unutmayın, 4444 salati tefriciye başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…