SADECE SEVMEK...

humormnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
7
2
24
Merhaba;
Ben Melis. Bundan tam 84 gün önce hayatıma biri girdi. 11 Nisan saat 21.31 de ilk başlarda sadece sıradan biri gibi konuşuyorduk. O tanıştığımız gece sabaha kadar onla konuştuk ve bende inanılmaz bir güven duygusu oluştu. Bir gün sonra çıkmaya başladık. İlk başlarda çok güzeldi ama sonradan benden sakladığı şeyler olduğunu öğrendim. Mesela sigara içiyormuş. Sonra kızlarla olan whatsapp grupları falan varmış. Ama ben bunları bir ay kadar sonra öğrendim kızdım çok kızdım bağırdım çağırdım ama sonra yine eski halimize döndük. İki ay sonra benim ailem öğrendi durumu kızdılar yasak filan koydular ama biz yine de konuşmaya devam ettik. Bir kere ayrıldık sonra tekrar barıştık. İlk ayrılığımızdan 20 gün sonra bana senden sıkıldım seni istemiyorum gibi şeyler söyledi ilk başta inanmak istemedim ayrılmicaz filan dedim ama beni dinlemedi sonra şart sundum arkadaş olarak kalırsak tamam dedim. O da tamam dedi. Biz konuştuk öyle akşama bir daha mesaj attı. Bu sefer ben senle çıktığıma pişmanım gibi laflar söyledim sabahta mesaj atmış pişmansın he diye bende evet dedim pişman olmasaydın barışalım dicektim dedi bende özür filan dilerdim. Ben senin üzerine çoktan çizgi çektim dün söylediklerin çok koydu ondan seni cezalandırdım dedi. Çok kısa bir süre içinde çok fazla bağlandım ama ben bana bunları söyleyen birini nasıl unutucam yardım edin lütfen.

Düşünmeyerek işe başlayabilirsin... Aklını düşüncelerini başka şeylere yönelt...

Nasıl unutursun bilemem ama sonraki ilişkinde sadece 1 gece konuştuğun adama "inanılmaz" güven duymazsan senin için daha hayırlı olur, en azından sonrasında daha az hayal kırıklığına uğrarsın.

Sen gününe saatine kadar hesap ediyorsan durum iç açıcı değil.

Ha bu arada hiç yüzyüze görüştünüz mü yoksa tamamen sanal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…