sadece sevdim...

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
dertlendim içimi dökmem lazım kendime yetmiyorum söylemem anlatmam lazım akıl almak istiyormuyum bilmiyorum sadece anlatmak istiyorum..bir tarafta sılanın yoruldum şarkısını dinleyip çocuk gibi ağlayarak yazıyorum bunları. ben sevmekten başka ne yaptım...
ilk görüşte aşık oldum oda olduğunu söyledi bana. ben seninle çıkmak istemiyorum çıkma teklif etmem evlenme teklif edeceğim dedi. olmaz çıkalım dedim oda tamam dedi. ilk zamanlar ilk güzel sözler çiçekler msj lar aramalar buluşurken doya doya sarılmalar öpmeler nasılda güzeldi. birbirimiz için yaratılmıştık ve ikimizde aşıktık. konuşurken herşey güzeldi ben onun memleketine yeni tayin olmuştum çekiniyordum arkadaşım yoktu o ise herkese yaptığı gibi benim derdime dermandı..o varsa sorun yoktu. ama birşeyler vardı.. konuştuğumuzda bana memurmuş gibi anlattı kendini. memur maaşıyla birşey alınmıyor bak ben tarımla uğraşarak ev araba aldım dedi. arkadaşlardan kadrosu olmadığını şirkette çalıştığını öğrendim onu kırmak istemiyordum yüzüne vurmadım bir erkeği küçük düşürmek istemem sakladığına göre utanıyor belki dedim. kadro çin uğraştı olmadı. şimdi dershaneye gidiyor inşallah bu sefer olur. ev arabaya gelince annesi babası almış o ben aldım diyor zamanla öğrendiğimde gerçekleri bunu söyledim lütfen ailenin aldıklarıyla bana hava yapma dedim... ben ortada bir memlekette yaşayalım dedim ilk önceleri taam desede sonra olmaz ben burada rahatım ayrılmam dedi. ev merkeze uzak benim işim merkezde dedim. önceleri tatam evi kiraya veririz merkezde otururuz dedi sonra olmaz ben evi satacağım ailemle 2 katlı ev alacağız biz üstte oturacağız dedi.olmaz dedim sonra pazarlıkta anlaşamaışlar galiba geldi ben seninde isteyeceğin evde oturum annemde gelinle yakın oturmak istemiyor dedi. koskoca bir yalandı bu bana göre..herşeye rağmen iyiyken kıskançlıklar kırıcı davranmalar büyük tartışmalar başladı. bir erkekle konuşamazsın benim yanımda işyerinden arkadaşına slm vermezsin...ve arkadaş ortamında bu konuda rezil oldum herkes şunbu söylemeye başladı o senin dengin değil.. ben sevdim o benim dengim değilsede herşeyim dedim. olmadı dayanamadım ayrıldık 2 ay görüşmedik. 1,5 ay başka şehire gittim geldiğimde o ne aradı ne sordu msj atmadı. sadece face benim için hüzünlü şarkılar yayınladı adıma şiirler yazmı beni affet diye sürekli yazılar yayınladı ama arayıp konuşma cesareti gösteremedi. sonra bir araya geldik bir şekilde. ağlamalar beni affet demeler yalvarmalar resmen küçük bir çocuk gibi günlerce yalvardı ben ailemin yanında artık yaşamak istemiyorum seninle huzurlu bir yuva kurmak istiyorum diye haykırdı. 2. şans diye ayaklarıma kapandı. 2. şansı verdim... ne ilk zamanki gibi güzel sözler nede o msj kaldı 2. denemede. sinirlense bile susmayı tercih etti. yanyana 2 çift kelime edemiyorduk aynen devam etti. ben ne anlatsam içinde erkek varsa ona takıldı yada dinliyormuş gibi yaptı olmadı uykum var başım ağrıyora çevirdi lafı. geldi gitti uyudu bünyesi zaten zayıf sürekli hasta hasta gezdi... tat vermiyordu ama aşkımdı sevdiğimdi o benim. ona destek oldum kadro için ders çalışması için..bir yere gidelim desem işi vardı yorgundu bana ayırdığı zaman evime gelip uyumaktı gerisi benim çok zorlamamla dışarıya çıkılan yemeklerdi... özel günleri yok saymaktı (çiçek almıştır ilk zamanlar hediyeyi ise almadı) ben onun için özene bezene yemekler hazırlar hediyeler alırdım. ailesini maddi konuları övsede eli cebine az gitmeye başladı. bir tane hediye almadı daha çokta düşüncesizlikten böyle oldu. ama annesine anneler gününde hediye aldı (almasında gözüm yok yanlış anlamayın) bunu söylediğimde ise dur bakalım doğum günün var dedi. ben eve tatile gelirken dedim evlilik ne olacak tarla bahçe işimiz var eylül ekimde olur isteme dedi. tamam o zaman da nasıl yetişecek bir yığın iş dedim hallolur 15 günde dedi. tmm dedim bende. eve geldim ben ararsam arar ben seni sebiyorum yazarsam bende seni seviyorum der. ama hep ben atarım ilk adımı. aramadım 6 gün doğumgünümdü akşama kadar bekledim birtek o hariç herkes aradı bende bir süprüz bekledim sevdiğimden (bunu yazarken çok içim yanıyor ) özledim ben onu güzel konuşurdu belki bir hediye gönderirdi yada en güzeli çıkar gelirdi ama ses yok. msj attım sitem ettim. ben haksız oldum. hastaymış ama çalışıyor işyerinde.. ben ne haldeyim diye kızdı laf arasında doğum gününmü kutladı. ne güzel değilmi((
benden önce hoşlandığı bir kız 8 saat uzaktaki bir yere düğüne gidecekmiş bizimkisi almış kzı götürmüş kendi arabasıyla düğüne 1-2 saat kız eğlenmiş geri dönmüşler..ben ne zaman bir yere gidelim desem param yok denir masrafların ben tarafından karşılanması beklenir. önemsemiyordum ama içimede oturuyordu bu durum...geçen annem dediki gelsin onunla konuşacağım. benim memleketimle onunki arası 8 saat annem başka bir yere gidece orayada gelebilir oarsının mesafesi de 3 saat.. neyse söyledim annem seninle görüşmek istiyor diye. ne konuşacakşöyle böyle dedi. bende çık karşısına ne konuşacaksa anlarsın dedim. bizimkisi evlilik konusunda düşündüğünü bu yıl içinde evlenmek istediğini söylerim dedi. tmm dedim anneme söyle bunları dedim. sonra başladı ben nasıl gelcem oraya sabah otobüse bincem görüşcem annele geri akşam dönecem zaten param yok filan. dedim ki sen o hoşlandığın kız için o kadar yolu arabanla gittin sırf o kız mutlu olsun diye paramı aldın hayor ama bana gelince para zaman hep sorun oluyor gel yada gelme sen bilirsin dedim tlf kapattım. aradı aç tlf nu ben gelmiyeceğim demedim saçmala diye bende ağlaya ağlaya öldüm onun nazarındaki değerimi gördüm yine..ben onun evlenmeyi düşündüğü kişiydim ben ona yalan söylemeyendim..ben onun en değersiz sevdiğiymişim. bugün aramadı bende aramadım..sadece ağlıyorum kızlar bilmiyorum ne olacak ama içim çok dolmuş.. sizlerden fikir almak istiyormuyum onuda bilmiyorum sadce ağlamaya ve anlatmaya ihtiyacım var.

Canım ben daha önce de söylemiştim.

Bu adamdan eş olmaz.

Her şeyi erteliyor...
her şeye bir bahanesi var...

Son düzenleme:
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor bazen
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor bazen

Canım ben daha önce de söylemiştim.

Bu adamdan eş olmaz.

Her şeyi erteliyor...
her şeye bir bahanesi var...

o zaman neden bırakmıyor beni... ben sensiz olamam seninle evleneceğim diye zırıl zırıl ağlıyor kapımda. anlamıyorum

Son düzenleme:
Kısa ve net
Bence sizi haketmiyor. Bu olaylar birinci şansa ikinci şansa bakmaz.
Adam her zaman adamdır, her zaman sevdiğine sahip çıkar.
Sevmiyosa da oyalamaz.
Bi an önce kendinize gelin ve gerekeni yapın.

erkek mi kalmadı 2 gün ağlarsın sonra geçer...
geçmeyen bişey var mı allah aşkına...
..bi laf vardır yaz bunu bir kenara "çocuk belde çok,herif elde çok" diye elbet seni hakeden birileri vardır ...bırak o derdine yansın

güzel sözmüş ilk kez duydum...ama gelde bunu kalbe anlat

Son düzenleme:
Kısa ve net
Bence sizi haketmiyor. Bu olaylar birinci şansa ikinci şansa bakmaz.
Adam her zaman adamdır, her zaman sevdiğine sahip çıkar.
Sevmiyosa da oyalamaz.
Bi an önce kendinize gelin ve gerekeni yapın.

valla güzel söylemiş arkadaş hayat bu kadar üzüntüyle çürütülmeyecek kadar kısa anlık bırak git yoluna üzme kendini..

Daha evlilik, nişanlılık hiçbir şey yokken bu kadar sorumsuz, vurdumduymaz olan adam evlenince daha iyi olmaz canım tam tersi kötüye gider. En kötüsü de yalancılığı, ne sana ne ailene değer vermiyor olması.
Şimdi onu iteleye kakalaya bir nişan olsanız sonra da evlilik o zaman geri dönmen çok daha zor olur. Sen yol yakınken dön, elbette çok üzüleceksindir ama görünen köy kılavuz istemez canım.

Bu arada özel mesajların dolmuş.

msj larımı boşaltıyorum cnm..
anlattıklarını bende biliyorum ama ona söylediğimde yok öyle birşey bu benim yapım ben sana değer veri,yorum sen abartıyorsun der. ve herzamanki gibi ben haksız olurum..

msj larımı boşaltıyorum cnm..
anlattıklarını bende biliyorum ama ona söylediğimde yok öyle birşey bu benim yapım ben sana değer veri,yorum sen abartıyorsun der. ve herzamanki gibi ben haksız olurum..

Eğer bu benim yapım diyorsa, kendinde hiçbir suç görmüyorsa ve lafta bile olsa değişmeyeceğini vurguluyorsa hiç düśünme bile ayrıl. Çünkü o kötü davranışlarının farkında bile değil demek ki herşey normal ona göre. Devam edersen sen onu değiştiremezsin ama o seni değiştirir canım ona göre kararını ver.

cnm benden sana abla tavsiyesi olsun ya da öyle kabul etme evli ve çocuklu bir kadın tecrübelerine binayen yazıyor de istersen ama ondan sana koca olmaz. bak evlilik çok zor gerçekten bana inan bu yaşadıkların ne ki devede kulak kalır evlenince daha kötüye gider. anladığım kadarıyla çocuğun düzgün bir işi ve parası yok. sen fazla eli açıksın ya da o çok cimri. ama eğer daha şimdiden paranı ortak kullanıma açtıysan ilerde tüm ev masraflarını karşılarken görürsün kendini. bir de çocuğun olur bir süre çalışamazsın bi bakarsın para vermiyor doğru düzgün evine bakmıyor öyle kala kalırsın giden yıllarına bakarsın endişeyle geleceğine. ayrıca başından beri bir sürü yalan var ortada erkekler zaten zor kompleksli ve kıskanç erkekler hiç çekilmez. aklını başına al üç gün ağlarsın sonra karşına sana değer veren biri çıkar mutlu mesut bir aile kurarsın o yansın haline. hem beni neden bırakmıyor diyorsun neden bıraksın kim çeker onu. aşk gözünü kör etmesin severek evlenmek güzel ama aile olmak için yeterli değil. yazık etme kendine, yıllarına, geleceğine. çok karamsar konuştum biliyorum ama foruma bir bak evlenip mutsuz olan bir sürü kadın. hepsi sevmiş bazı kötü taraflarını görmezden gelmiş ama sonra giden yıllar. çocukla naparımlar bibaşıma, bitmeyen sorular. iyi düşün hayat senin ziyan etme. kendi ellerinle bir çilehane açma kendine sana da yazık. artık sen bilirsin.

bak sana bir örnek verim aynı sevgilin gibi özellikleri olan bir çocuk vardı arkadaşımızla çıkıyordu hatta sözlenmişlerdi. kız uğraştı didindi onu gitti kendi elleriyle sayılı ilaç firmalarından birine müübessil yaptı sonra ne mi oldu parayı buldu buldumcuk oldu kızımızı beğenmedi sorumsuz ilgisiz sonunda arkadaşımız sözü attı şimdi başkasıyla evli ve mutlu iyiki zamanında ayrılmışım diyor o kadar emek ver geleceğini sen kur ama o seni düşünmesin, umursamasın, sana yaptığı herşey zahmet verici olsun. yok öyle bir hayat. yine sen bilirsin tabi. hakkında hayırlısı olsun

evlilikle ilgli konu açtıgındada sana yazmıstım, amacım seni üzmek değil onun üzmesini engellemekti aslında..
bu adamın başka derdi var neden seni bırakmıyor biliyormusun sorumluluk almamak için vicdan yapmamak için..
seninde hataların olmuş bana göre - sevmek ilgilenmek ne kdr hata ise o kdr - ama daha fazla canını yakma artık..

bu erkekler ne kadar çabuk kalkıyor bi tarafları ne kadar çabuk şımarıyorlar anlamıyorum, sana ayrıl yada ayrılma diyemem ama bildiğim tek şey bir erkekten ayrılınca yanındayekenden daha az acı çekeceksenn varsın olmasın öylesi....bu kadar kıyemtsiz değiliz biz bayanlar...

canım okudum okudum ama sadece son paragraf bile beni sinir etmeye yetti...

herşeyi geçtimde o hoşlandığı kızı 8 saat yola götürmek ne demek,

seviyorsun biliyorum ama seni mutlu edecek bi insan değil gibi gözüküyo

böyle bir adamla ömür geçermi Allah aşkına.. bence sende herşeyin farkındasın ama yanılıyomuyum ki diye düşünüyosun bırak gitsin seninde karşına kıymetini bilen nice kişiler çıkacaktır göreceksin, senin peşini bırakmaz elbette paran var elin açık ona kırılmasın üzülmesin diye hiç birşey belli etmiyosun ama evlenince bunların hepsi problem olaacktır emin oll hemen bırak ve kurtul bu adamdan sana koca olmaz canımmm

.....................................

Son düzenleme:

benden önce olan bir durum bu. ben duyduğumda gayette normal karşıladım insan hoşlandığı kızı mutlu etmezmi oda bunun için uğraşmış dedim. ama konu bana gelince verilen sözler hep yutuluyor. hayatım yakın bir şehire gezmeye gideriz alışverişe götürürüm benseni deyip param yok vaktim yok oluyor. gel tatilde bir iki şehir gezelim 2-3 günlük tatile antalyaya falan gidelim dediğimde param yok oluyor. maddi konuşarda hassas biriyim özelliklede erkeklerin eline cebine atmamasına sinir olurum. biz ilk çıkarken herşeyi o ödiyordu. 3-4 yemekten sonra dedim ki artık ortak ödeyelim çünkü sana yük oluyor böyle kabul etti. etmesede ben çıkmazdım yemeğe. neyse bende ödemeye başladım. sonradan onun eli daha az cebine gitti. beklediğim yerlerde anlarda ödeme yapmadı bende kızdım..ailesinin maddi konuda över ama ben onlardan borç para isteyemem der. kendi param kendime yetiyor der.

birde evlilik konuşurken bahsettiğimiz bir konuyu yazayım. ben bu maddi konudaki tavırlarından hoşlanmamaya başlayınce dedim ki ona.. eğer evlenirsek ikimizde aynı miktarda parayı eve getireceğiz. yani sen eve 500 mü veriyorsun bende 500 veririm dedi. olmaz evlilikte böyle dedi bende olur dedim. o zaman ama benim evimde oturuyorsun kira vermiyeceğiz dedi bende kira tutarının yarısınıda ortaya koyarım dedim. saçmalama falan filan. bak ben hafife alma sen ne kadar para getirirsen bendedn de o kadar gelir kalanını da kendime harcarım kimse karışamaz dedim. evlendikten sonra takıların bir kısmıyla borcum var onu öderimdedi (borç olayını yeni duydum) bende ona kusura bakma benim takılarıma güvenipte hareket edemezsin ben vermem kıyamet kopar dedim. ne kadar borcun varsa evlenmeden öde eğerki evlenirken 1 kuruş borcun olsun bende aynı miktarda borçla evlenirim. yani eşit olur borçlarımız dedim. bu konularda çok dik ve sert konuştum sonra başladı benimki sen beni evlenince ezersin maaşın işin benden iyiy ya ezik mi olucam ben. en iyiy kpss ye iyi hazırlanayım kadromu alayım dedi. bende iyi olur senin için dedim.

cnm benim huyumda böyle iyimi kötümü bilemem ama sevdiğime elim açıktır eş dostla arkadaşla bir mekanda olsam paraya kıyarım onları iyi ağırlamıyı isterim. evet bende birçok şeyin farkındayım yenildiğim tek şey ona olan ve bugüne kadar kimseye olmayan aşkım...aşkımdan vazgeçemiyorum..
ben içime atarım herşeyi ama sonra bir zaman gelir sert cümlelerle iğnelerim. bu da bazen gerekli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…