• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece klomenle tüp bebek yaptıran varmı

vaveylam34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
73
72
38
34
Evet kızlar sorum tam da bu.
Aret kamara başladım fakat şimdilik klomen yeterli diyor. Bir kutuyu bitirdim ikincisine başladım. Sanırım iğne falan da kullanmayacak. Klomenle 4yumurtam oluştu ikisi önden gidiyor.
Sadece klomen kullanıp tüp bebek nasıl olacak🧐
Bu durumu yaşayan ve olumlu sonuçlanan varmı aramızda kızlar

Canım ben de aynı doktorda tedavi görüyorum ama ben göbekten olan iğnelerden kullandım benimle aynı yaşta olan bir arkadaşım var beraber gittik onun da yumurta sayısı az diye sadece klomen verdi şöyle açıkladı az ama sağlıklı yumurta elde edilecekmiş🙄onum da üç yumurtası oldu tedavisi devam ediyor sen kaç yaşındasın düşük amh mi sende?

Canım ben de aynı doktorda tedavi görüyorum ama ben göbekten olan iğnelerden kullandım benimle aynı yaşta olan bir arkadaşım var beraber gittik onun da yumurta sayısı az diye sadece klomen verdi şöyle açıkladı az ama sağlıklı yumurta elde edilecekmiş🙄onum da üç yumurtası oldu tedavisi devam ediyor sen kaç yaşındasın düşük amh mi sende?
Evet canım amh düşük benim.
Bana da aynısını söyledi önemli olan sağlıklı olması dedi. 29 yasindaym cnm. Bir hafta oldu ben tedaviye başlayalı. Haftaya yumurta toplarız dedi.
İnşallah herşey diledigimiz gibi olur seninde tedavin hayırla sonuçlanır 🙏

Aret kamara başladım fakat şimdilik klomen yeterli diyor. Bir kutuyu bitirdim ikincisine başladım. Sanırım iğne falan da kullanmayacak. Klomenle 4yumurtam oluştu ikisi önden gidiyor.
bende sizin gibi hap kullanıyorum sonuna geldim 2. kutunun

Doktorum ilk ay tedavimde bana ganolf iğne başlamıştı ama vücudum teoki göstermedi ve sadece 1 yumurtam gelmişti. Daha sonra klomebe geçti ve 4 yumurtam büyüdü yani herkeste aynı etkiyi vermiyor iğneler canım doktoruna güven

Back