• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

arkadaşlar çok çok çok mutluyum şükürler olsn hamileym bende klomen ve çatlama iğnesi ile ilk aydan hamile kaldm sakın ümidinizi kesmeyin stres kesinlikle yapmayınnnn

CNm hayırlı olan inşallah darısı bize olsun klomeni ne icin vermişti doktorun yumurtalarım büyümüyordum bende bu ay başladım gunde 1 adet iciyorum sen kac tablet ictin gunde

arkadaşlar bende yeni başladım klomene 2 gün oldu daha.umarım etkisini görürüm.

CNm hayırlı olan inşallah darısı bize olsun klomeni ne icin vermişti doktorun yumurtalarım büyümüyordum bende bu ay başladım gunde 1 adet iciyorum sen kac tablet ictin gunde

pko vardı bende canım 3 kutu verdi 7 gün boyunca günde 3 tane içtim ve 8 saat aralıklarla kullandm ilk ayda etkisinide gördüm cok şükür darsı size

arkadaşlarrrrr dün öğrendim ikizlerim oluyooooooooooo :ssz::26::19::18::nazar::40::39::38::37::52::53::35::36: rabbim isteyen herkese versn kimsenin emeqini boş cıkarmasın kucaqını boş bırakmasn canlarım stres yapmayın yapmayın!!!!

arkadaşlarrrrr dün öğrendim ikizlerim oluyooooooooooo :ssz::26::19::18::nazar::40::39::38::37::52::53::35::36: rabbim isteyen herkese versn kimsenin emeqini boş cıkarmasın kucaqını boş bırakmasn canlarım stres yapmayın yapmayın!!!!

ayy bnde ikiz çok istiyorum darısı bana inşlahhh...:emir_bebek:

selam kızlar bende bugün başladım klomene günde 2 doz..5.günümde başladım adetin 14.gününde druma gidecem..yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz 3,5 yıllık evliyiz..eşimle bende problem yok rahim filmide çektirdim eşimde spermiyografi yaptırdı..hakkımızda hayırlısı...

Ay kızlar yazılarnzı okudukça 1buçuk yıllık evliyim 22 yaşndymumutlandım benmde 5düşüğüm var ve bu ay klomene başldm gunde 3tane atıyorum fazla deilmi ya kızlar dr hemn kalrsn ddi 4gün sonra çatlatma iğnesi vuruncam kısmet

Ay kızlar yazılarnzı okudukça 1buçuk yıllık evliyim 22 yaşndymumutlandım benmde 5düşüğüm var ve bu ay klomene başldm gunde 3tane atıyorum fazla deilmi ya kızlar dr hemn kalrsn ddi 4gün sonra çatlatma iğnesi vuruncam kısmet

kızlar doktora muayene olup mu ilaçlara başlıyorsunuz? doktora ne diyorsunuz mesela. benim 1,5 yıldır hiç gebelik oluşmadı eşimin sperm hızında düşüklük var ben gitsem başlar mı?

slm kızlar bugün dra gittim..klomen sonucunda 2 tane yumurtam var sağ ve sol tarafta..12.günüm ve 20cm biri 19 cm biri..6gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi..rahim duvarında gayet iyi dedi bakalım...

bende bu mart ayında basladım klomene ılk kez 5 yıllık evlıyım 1 oglum var tedavısız daha sonra 1 dusugum oldu ve 1 yıl dan gazladır korunmuyoruz bebısımız olmuyor 19 mart gunu dr gıdıcem ıgneden bahsetmedı sadece klomen kullanmamı ve yapılacakları anlattı korkuyorum ve umutsuzum:25:

hanımlar merhaba..ALLAH ım hepimizin emeğinini karşılığını versin inşALALHH...BU tür ilaçları e zmana veriyo ve de hangi durumda.bana dün yumurtalar tembel dedi..hormon testi yapacakk..bu arada iofolic diye bişey kullanıyorum..bu ilaçlar hangi duurlara kullanılıyor...

hanımlar merhaba..ALLAH ım hepimizin emeğinini karşılığını versin inşALALHH...BU tür ilaçları e zmana veriyo ve de hangi durumda.bana dün yumurtalar tembel dedi..hormon testi yapacakk..bu arada iofolic diye bişey kullanıyorum..bu ilaçlar hangi duurlara kullanılıyor...

canim kusura bakma konuya atladim ama nasilsin son durum nedir merak ettim insaAllah en kisa zamanda saglicakla kuzucuguna kavusacaksin :)

Merhaba canım,

folik asit gebeliği düşünen ve bunun için tedaviye başlayan bayanlara verilir.Örnek ben :)

yumurtalıkların tembel olması muhtemel bir polikistik over olabilir.Adetin 3.günü fsh,tsh,prolaktin vb gibi tahliller yapılacak sonra eğer gebelik istersen yumurtlama ilaçları verilecek.

ben hiç adet olmuyordum.Ancak söktürücü ya da doğum kontrol hapı ile oluyordum.Bende sendrom vardı,yani en ağırı polikistik over.Tüylenme sivilce pskolojik sorunlar....

hep bu sorundan dolayı.Klomenin 2. küründe mucize bir gebeliğim oldu..
doktorlar bile yumurtaı görmedi taaa ki 6. haftada belli oldu.

demem o ki,kimse üzülmesin...Bana onlarca doktor umutsuz konuştu..En son doktorum bile üzgünüm yumurtalar tembel cevap vermiyor dedi..Meğer ben gebeymişim :D

Rabbim isteyen herkese nasip etsin,umudunuzu yitirmeyin ama kafanızada sakın takmayın ! ben öyle yaptım..

sevgiler.

canim kusura bakma konuya atladim ama nasilsin son durum nedir merak ettim insaAllah en kisa zamanda saglicakla kuzucuguna kavusacaksin :)

yok canım benim ne kusuruu.. ben doktora gittim de yumurtalar tembel dedii..iltihap varmış fitl verdii...geçen ay horon testinde fsh yksekmiş doktor tüp bebek diyece diğer ayda yüksek çıkarsa demişti..bende başka bi doktor a gösterdim dedi hemen karar veremeyiz tedaviyeaşlayalım diye ..rahatladım bu söz üzerine..ALALH ım isteyen herkse nasip etsin yanısıra da banaa...inşALALH..

Merhaba canım,

folik asit gebeliği düşünen ve bunun için tedaviye başlayan bayanlara verilir.Örnek ben :)

yumurtalıkların tembel olması muhtemel bir polikistik over olabilir.Adetin 3.günü fsh,tsh,prolaktin vb gibi tahliller yapılacak sonra eğer gebelik istersen yumurtlama ilaçları verilecek.

ben hiç adet olmuyordum.Ancak söktürücü ya da doğum kontrol hapı ile oluyordum.Bende sendrom vardı,yani en ağırı polikistik over.Tüylenme sivilce pskolojik sorunlar....

demem o ki,kimse üzülmesin...Bana onlarca doktor umutsuz konuştu..En son doktorum bile üzgünüm yumurtalar tembel cevap vermiyor dedi..Meğer ben gebeymişim :D

Rabbim isteyen herkese nasip etsin,umudunuzu yitirmeyin ama kafanızada sakın takmayın ! ben öyle yaptım..

sevgiler.

MERHABA CANIM BENİM ..ÖNCELİKLE ALLAH ım bağişlasın kucağına almayı nasip etsin..böyle hamilelikler umut ışığı oluyoorr bnde ümidimi kesmiyorum zaten ALALH ım büyük bzlere de verecek inşALLAH.....

Merhaba canım,

sevgiler.

aaaa çok sasırtıcı....

bnm de 17 mart sat ama suan hala daha ınatla yumurtam 13 mm gelısır mı sence :(

yok canım benim ne kusuruu.. ben doktora gittim de yumurtalar tembel dedii..iltihap varmış fitl verdii...geçen ay horon testinde fsh yksekmiş doktor tüp bebek diyece diğer ayda yüksek çıkarsa demişti..bende başka bi doktor a gösterdim dedi hemen karar veremeyiz tedaviyeaşlayalım diye ..rahatladım bu söz üzerine..ALALH ım isteyen herkse nasip etsin yanısıra da banaa...inşALALH..

MERHABA CANIM BENİM ..ÖNCELİKLE ALLAH ım bağişlasın kucağına almayı nasip etsin..böyle hamilelikler umut ışığı oluyoorr bnde ümidimi kesmiyorum zaten ALALH ım büyük bzlere de verecek inşALLAH.....
Canim bence de bir doktorla kalma bir kac doktorun fikrini al. İyi doktor bulmak gercekten cok zor. Ama ben inaniyorum Rabbim en kisa zamanda sana da mucizeni gonderecek. Dualarimdasin insaAllah. Bak benim kendi ablamda pco var ama iki tane aslan gibi evladi var. Belki zor olacak ama sonunda kavusacaksin yavruna. Rabbimden umit kesilmez.. Moralini daima yuksek tut tedavini ihmal etme insaAllah sonuc alacaksin :-*

Back
X