• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

kızlar bana akıl verin 2 aydır klomen kullanıyorum ilk ay yumurta oldu ama tutmadı 2. ay yumurtalar küçük kaldı doktor araya bayram girdi deyip adet söktürücü verdi ama kullanmadım belki kendiliğinden gelişir ve çatlar diye size sorum ne kadar zaman adet olmazsan kullanmalıyım söktürücüyü sizler kaç gün sonra adet oldunuz bol bebişli günler....sağolun kızlar.

bende ilk defa klomen kullandım ama bu ay da olmadı hayırlısı bir sonraki denemelere doktorum bana iğneden bağsetti ama yinede önce ilaç denemek lazım dedi. bende hemen olmasını çok iştiyorum ama rabbim tabi hayırlı zamanda verecek inş.

önce bakmıştır kendiliğinden çatlıyor mu diye onun için iğne vermemiştir genellikle bir kaç denemeden sonra iğne veriyorlar demek ki sizin sorununuz fazla değilmiş umarım bebişleniriz

Slm canım ben de senle aynı durumdayım. Adetimin 5. Günü başladım.bugün 2. Gün daha.ilk defa kullanıyorum.bittikten 3 gün sonra tekrar gidicem doktora. Ultrasonla bakicak yumurtalara. Ben sabah akşam kullanıyorum sana ne dedi doktor? Inşallah sende bir an önce alırsın bebisini kucağına:)

canım yaa ben klomen kullandım fakat ilk dr kontrolune gıtmedım.ve anlayacagın gıtmedım dıyeee daha sonrakı gunlerde yanı suanda da dr gıtmıyorumm...bakalım hayırlısı neler olucak sen neler yaptınn hee bu arada ben sabah ları bır tane aldım

canım yaa ben klomen kullandım fakat ilk dr kontrolune gıtmedım.ve anlayacagın gıtmedım dıyeee daha sonrakı gunlerde yanı suanda da dr gıtmıyorumm...bakalım hayırlısı neler olucak sen neler yaptınn hee bu arada ben sabah ları bır tane aldım

Merhaba canım...ben gittim doktora fakat fazla gelişmemis yumurtalarim.10-11 mm falan.doktor ilaveten glukofen başladi bana.metformin yumurtlamaya yardımcı oluyormus.bakalım önümüzdeki ay klomene devam edicem sonra yine kontrole gidicem...senin de inşaallah kendiliğinden çatlamıştir da yumurtalarin bu ay güzel hbri alırsın canım:)

mrb cnm sonucu merak ettım bnde klomen kullanıorum.

merhaba canım sonuç alamadım maalesef..

bu ayda klomen kullandım ve 3 tane yumurtam olmuş pteside çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtalarım çatlamamış gibi bi his var içimde...bakalım ne olucak...sende durumlar nasıl..

merhaba canım sonuç alamadım maalesef..

bu ayda klomen kullandım ve 3 tane yumurtam olmuş pteside çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtalarım çatlamamış gibi bi his var içimde...bakalım ne olucak...sende durumlar nasıl..

bnmkisi yumurta oluşmuyor demişti muayenede,klomenle ıkı yumurta oluştu bekleyelım çatlasınlar dedı,çatladi..ama adet oldum,ilk kullanışımdı.rahım fılmı çekılcekti bu ay,adet bıtımınden ıkı gun sora gel dedı,bız tabı ilişkının bu süreçte yasakolduğunu bılmıyorduk.ilişki olduysa diğer ay çekelım dedı rahım fılmını,ve malesef bır ay daha beklıycem:( çatlatma iğnesıyle ılgılı bırşey bılmıorum ama neden çatlamadığını düşünüyorsun inş çatlamıştır.bana yumurtaların çatlamış dediğinde çok umutlanmıştım ama olmayınca olmuyor işte.bana iğne vurmaya gerek yokdemiştı neye göre karar werılıyor ığneye bılmıorum.guzel haberler paylaşirız inşaallah...

bnmkisi yumurta oluşmuyor demişti muayenede,klomenle ıkı yumurta oluştu bekleyelım çatlasınlar dedı,çatladi..ama adet oldum,ilk kullanışımdı.rahım fılmı çekılcekti bu ay,adet bıtımınden ıkı gun sora gel dedı,bız tabı ilişkının bu süreçte yasakolduğunu bılmıyorduk.ilişki olduysa diğer ay çekelım dedı rahım fılmını,ve malesef bır ay daha beklıycem:( çatlatma iğnesıyle ılgılı bırşey bılmıorum ama neden çatlamadığını düşünüyorsun inş çatlamıştır.bana yumurtaların çatlamış dediğinde çok umutlanmıştım ama olmayınca olmuyor işte.bana iğne vurmaya gerek yokdemiştı neye göre karar werılıyor ığneye bılmıorum.guzel haberler paylaşirız inşaallah...

allah allah ilişkinin yasak oldugunu bende bılmıyordum canım..bende temmuz ayında çektirttim ve sol tüpüm tıkalı çıktı...ozamandan berı hep sol taraftan yumurtladım ve 2 kere klomen kullanabıldım cunku kist yaptı ara verdım..bu ay tekrar başladım ve ilk kez sagdan olmus 3 yumoşumda ama ben çatlamadı zannedıyorum cunkı hıc bı akıntı ollmadı...bende de ılk denemede iğne vurmamıstı ıkı tane yumurta olunca ıgneyle bırı yok oluyomus ama dıger turlu kendı catladıgı zman ıkı sansın oluyor...bu ayda ben ıgne olmak ıstedım doktordan , ıcımın rahatlaması adına vurdu...ama yınede çatlama belırtısı yok bende...

canım inşallah rahım filmin temız cıkar ve tez zamanda bebişine kavuşursun..bu arada ne kadar zamandır ıstıyorsun..

iyi akşamlar..bende 2009 da 5 gün ikişer tane klomen kullanmıştım..(kendim istemiştim.normalde çatlayıp çatlamadıgını bimiyorum) 3 yumurtadan 2 si 26 ve 27 milim olmuş kiste dönüşmüş biride normal sınırda kalmıştı.şans az vurmuyalım boşuna bu ay,demek fazla gelmiş ilaç normal çalışıyomuş bidahaki aya bire düşürelim dedi..ama ben o ay tek yumurtayla hamile kaldım..şimdi allah bağışlarsa 3 yaşını doldurcak bir oğlum var..

allah allah ilişkinin yasak oldugunu bende bılmıyordum canım..bende temmuz ayında çektirttim ve sol tüpüm tıkalı çıktı...ozamandan berı hep sol taraftan yumurtladım ve 2 kere klomen kullanabıldım cunku kist yaptı ara verdım..bu ay tekrar başladım ve ilk kez sagdan olmus 3 yumoşumda ama ben çatlamadı zannedıyorum cunkı hıc bı akıntı ollmadı...bende de ılk denemede iğne vurmamıstı ıkı tane yumurta olunca ıgneyle bırı yok oluyomus ama dıger turlu kendı catladıgı zman ıkı sansın oluyor...bu ayda ben ıgne olmak ıstedım doktordan , ıcımın rahatlaması adına vurdu...ama yınede çatlama belırtısı yok bende...

canım inşallah rahım filmin temız cıkar ve tez zamanda bebişine kavuşursun..bu arada ne kadar zamandır ıstıyorsun..

evet benım dr öle söledı,gelmeyın bır dahakı aya kalsın.ınternetten okuduğum kadaryla ilişki yasağı yok ama.rahım fılmı için heyecanlıym korkutuyo benı bu ay klomende kullanamadım,benım bır oğlum var ıkıncı için uraşıoruz bır buçuk yıl olacak kalktık doktora gttık işte..benım yumurtalarımın çatladığını sölediğinde akıntım olmamıştı yada farkedemedim.sen ne kadrlık evlısın?ne zamandır ıstıyosun,inş olur içini ferah tut.tıkalı taraftanmı yumurtlanıyor ,tam aksı sanırdım ben???

evet benım dr öle söledı,gelmeyın bır dahakı aya kalsın.ınternetten okuduğum kadaryla ilişki yasağı yok ama.rahım fılmı için heyecanlıym korkutuyo benı bu ay klomende kullanamadım,benım bır oğlum var ıkıncı için uraşıoruz bır buçuk yıl olacak kalktık doktora gttık işte..benım yumurtalarımın çatladığını sölediğinde akıntım olmamıştı yada farkedemedim.sen ne kadrlık evlısın?ne zamandır ıstıyosun,inş olur içini ferah tut.tıkalı taraftanmı yumurtlanıyor ,tam aksı sanırdım ben???

canım rahim filmi için korkma ben hiç bir agrı sızı hissetmedim...eger istanbuldaysan benım gıttıgım yerı onerebılırım sana...ne guzel senın bı oglun var allah bagıslasın....
bende şubatta 2 sene olucak evlenelii 1.5 senedir deniyoruz maalesef hıc bı sonuç alamadık :14: doktor bu aydan sonra aşılama önerdı ama onunda tutacagına hıc ınanmıyorum...
canım hem sag hem sol tarafta yumurtalıklar varya artık o ay hangı tarafta yumurta oluşur allahın işi..benım yumurtalıklarımda sorun yok tüpüm tıkalı ve yumurtayı içine çekmiyor...

canım rahim filmi için korkma ben hiç bir agrı sızı hissetmedim...eger istanbuldaysan benım gıttıgım yerı onerebılırım sana...ne guzel senın bı oglun var allah bagıslasın....
bende şubatta 2 sene olucak evlenelii 1.5 senedir deniyoruz maalesef hıc bı sonuç alamadık :14: doktor bu aydan sonra aşılama önerdı ama onunda tutacagına hıc ınanmıyorum...
canım hem sag hem sol tarafta yumurtalıklar varya artık o ay hangı tarafta yumurta oluşur allahın işi..benım yumurtalıklarımda sorun yok tüpüm tıkalı ve yumurtayı içine çekmiyor...

evet istanbuldayım tşk ederim ama kendı doktoruma çektırıcem inş.,çok şükür inşallah senınde olur hayatın tadı tuzu o...8ay uraşmıştım bnde hiçbir sorunum yokken 8 ay sürdü.ama öle korkmuştum ki hep insanın aklına hiç çocuğum olmayacak mı sorusu ve korkusu gelıyor.oldu işte bende üzgündüm çok,senınde olur Allah diledikten sora...olmıycana inanıyorum deme olur bellimi olur...şimdilerde bende üzgünüm oğlumun kardeşi olmayacak mı dıorum ama olacak rabbımın ıznıyle dıorum o'nu verende O.tüpün açılması için ne gerekıyor?Aşılama tıkalı tüpte farketmıyor mu ,acaba bnmde mı tıkalı?

evet istanbuldayım tşk ederim ama kendı doktoruma çektırıcem inş.,çok şükür inşallah senınde olur hayatın tadı tuzu o...8ay uraşmıştım bnde hiçbir sorunum yokken 8 ay sürdü.ama öle korkmuştum ki hep insanın aklına hiç çocuğum olmayacak mı sorusu ve korkusu gelıyor.oldu işte bende üzgündüm çok,senınde olur Allah diledikten sora...olmıycana inanıyorum deme olur bellimi olur...şimdilerde bende üzgünüm oğlumun kardeşi olmayacak mı dıorum ama olacak rabbımın ıznıyle dıorum o'nu verende O.tüpün açılması için ne gerekıyor?Aşılama tıkalı tüpte farketmıyor mu ,acaba bnmde mı tıkalı?

inşallah canım tek duamız o..
tüpün açılması için amelıyat gerekıyr onunlada kesın sonuc alınamayabılıyor açılmayabılırde tüp...tek tüp açılınca aşılama yapılıyormuş ama olma olasılıgı cok düşük..cnım rahım flmıyle bellı olur inşallah bı sorun yoktur tüplerinde..

Arkadaşlar merhaba,
Ne zamandır yazmamışsınız.. hİçbirinizden haber yok mu?
Başlığın ilk sayfalarında yorum yapan arkadaşların birçoğu hamile kalmış birkaç ay içinde :) bu beni çok ümitlendirdi, ben de bu ay klomene başlayacağım hayırlısıyla, güzel haberler duymaya ihtiyacım var.. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar bağışlasın, sevgiler..

bende bu ay klomene başladım bugün sonuncuyu içicem günde bir tane olarak başladık.4 gün sonrada doktora gidicem.inşşalah herşey yolunda gider ve bu aya hamile kalabilirim.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum:((

bende bu ay günde iki tane klomen kullandım ama sonuc bugun regl oldum...bu ayda tum umitlerim kayboldu gitti.. dilerim sizlerden birinin olur da belki bize de umut olursunuz.

Arkadaşlar merhaba,
Ne zamandır yazmamışsınız.. hİçbirinizden haber yok mu?
Başlığın ilk sayfalarında yorum yapan arkadaşların birçoğu hamile kalmış birkaç ay içinde :) bu beni çok ümitlendirdi, ben de bu ay klomene başlayacağım hayırlısıyla, güzel haberler duymaya ihtiyacım var.. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar bağışlasın, sevgiler..

Merhaba arkadaşım bende klomen kullandım aşılamamı oldum sonucu çarşamba günü öğrenicem yazarım sanada.İnş kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşım bende klomen kullandım aşılamamı oldum sonucu çarşamba günü öğrenicem yazarım sanada.İnş kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

hadi hayırlısı canım :) ben başlayamadım çünkü doktorum yaşın küçük biraz daha bekleyelim ilaçtan önce dedi. Düzenli adet görüyorum ama kendi kendime yumurtladığım ay sayısı çok az, yumurtlasam bile denk gelecek mi bakalım.. bilmiyorum noolucak. Şu an beklemedesin değil mi? Allah sabır versin :) İnşallah iyi haberler verirsin, bekliyoruzz

klomen 50 grm bende kullandım şubat 8 de doktora gidicem yumurtalıklarıma bakılıcak. geçen ay yumurtlamam 0 dır bakalım bu ay neler olacak...insallah bu ay hamile kalırım pek ümitli olmasamda :(

Bende bu ay yumurtlama takibine başlayacağım. Benim merak ettiğim bu ilaçları, çatlatma iğneside dahil sgk karşılıyormu?

merhaba arkadaşlar klomeni kullandım iki tane biri sağda 17mm biri solda 18 mm yumurtam oluştu..doktor çatlatma iğnesi yapmadı.hastalığıma 9 gün kaldı acaip heyecanlıyım kimseyede belli etmemeye çalışıyorum :( kasıklarımda hafif ağrı var yalnız 2 gündür.göğüslerimde hassaslaşmaya başladı.3 gün sonrada 23. gün testi yapılacak çatlama olmuşmu diye bakacaklarmış herhalde.onda hamilelik belirtisi falan belli olurmu acaba :( beklemek çok zor Allah herkese istediği vakit evlat nasip etsin kimseye aratmasın inşallahh....

Back
X