Sadece kese görünüyor?

Gecen ay kimyasal yasadim sanirim ondan bu panik durum inanki mutlulugumu yaşayamadım

Korkmaya gerek yok merak etme kimyasal olsa kese oluşmaz :) ilk haftalarda satla ultrason uyumu olmayabiliyor ama ileriki haftalarda o açık kapanır bendede bir hafta gerideydi ama zamanla kapandı canını sıkma bisey olmayacak allah'ın izniyle

Yolk kese nezman gorunur peki kotuyu cagiriyorum sanirim ama hem bi korku var tek bnmiyim boyle panik hamis
O korku hep var. Sanırım hep var olacak anne olan bir arkadaşıma keseyi görmedim korkuyorum kalp atışını duymadım korkuyorum demiştim. Hep ona bişey olacsk diye korkacaksın zaten o korkunun adı annelik ve hiç geçmeyecek demişti. O zaman biraz rahatlamış. Şükürler olsun rabbim bize bu hissi tattırıyo. Sağsalim kucağımıza alalım inşallah.

EVet ya cok dogru demis aslinda adi koruma içgüdüsü belkide ama kalbini de duysam minik kusumun rahatlicam sen kacinci haftada duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…